18351
-
#4958 fú mit kaphat most az aki elhagyta a telót:) szvsz tuti direkt volt -
#4957 Vagy mégse? -
#4956 Kiderült hogy fake, a képen egy japán klón látható. -
#4955 A Stuffit Expander még sosem hagyott cserben. -
G_ArchAngel #4954 Nem rakta ossze amit akartam:( -
#4953 ami alapbol van azzal mi a baj? -
#4952 általános használatra 7zip nagyon jó átlagos hatásfokú, és szinte bárhol ki tudod tömöríteni - speciális célokra vannak jobbak, de azok lényegesen lassabbak. -
G_ArchAngel #4951 Sracok, melyik a legjobb tomorito app? -
#4950 ezzel sokat nem segitek de minek vettel imacet ha win kell?:) -
ztahity #4949 nem jó. :( nincs hang. az egérrel sem lehet görgőzni. -
ztahity #4948 Oké! Köszi! 64 bites. -
#4947 Arra figyelj hogy ez 64 bites! Ha 32 bites kell akkor alul a linkre klikk és jobbra lesz a link ahhoz. -
ztahity #4946 Köszönöm szépen! -
ztahity #4945 ja értem. bocs. megnézem. köszi! -
#4944 Vagy le kell szedni EZT! -
ztahity #4943 nem azt nem csináltam. az apple szoftver update-el? -
#4942 Feltelepitetted de fel is updatelted? Mert ami a lemezen van nem a legújabb! -
ztahity #4941 feltelepítettem a drivereket winen. fejhallgatót ha bedugom, abban van hang, de kihúzva a hangszóróban nincs -
#4940 Be lett frissitve a bootcamp driver? Apple updater elvileg felajánlja. -
ztahity #4939 hello! Tudtok nekem segíteni, hogy a 21.5 inch-es imac-en a win7 alatt miért nincs hangja a beépített hangszóróknak? -
#4938 itthon is a feketék :) -
#4937 itthon is a kékek? -
#4936 pedig ez itthon is igy van, csak be kell nézned :) nincs ebben semmi negativ felhang, ez csak tény. -
#4935 pedig mindenki tudja, hogy a kékekből van a legtöbb... -
#4934 vagy inkább, hogy több fekete bünőző van, mint fehér.. :) -
#4933 Ez kb olyan kijelentés volt, mint hogy a négerek bűnözők, a fehérek meg tisztességesek. -
G_ArchAngel #4932 foleg, hogy nagyon igenytelen az App kinalat Androidra... -
#4931 Nem véletlenül lesz az androidnak egyre nagyobb létjogosultsága. -
Teny, hogy nagy profitja van az adobe-nek a mac userekbol, de moralis okokbol sem fog ilyet csinalni az adobe, lasd:
http://theflashblog.com/?p=1888
Ennek ellenere, ha nem lenne tovabb Adobe termektamogatas mac-re, en masnap eladnam a gepem.
Az meg csak a hobbi userek koreben igaz, hogy a mac felhasznalok jobban megveszik a progikat, aki profi modon ezt csinalja az mindenkepp meg kell hogy vegye ceges szinten. [de hobbi userbol tobb is van] -
G_ArchAngel #4929 Aham...
A gond, hogy az eladott Adobe szoftverek kozel fele Mac-re megy, mert az OSX felhasznalok megszoktak venni a programokat, mig a Windows userek, inkabb 'beszerzik'... -
#4928 Lassan annyira egymasra ugranak, hogy az adobe felajanlhatja, hogy vagy abbahagyja Jobs amit csinal, vagy pl nincs Photoshop mac-re..erdekes helyzet lenne -
#4927 http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/04/09/az_adobe_fejlesztokornyezetet_is_kizarja_az_apple/ -
#4926 Jobs sokadjara bizonyitja hogy nala nincs olyan hogy szabadverseny:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/04/09/az_adobe_fejlesztokornyezetet_is_kizarja_az_apple/ -
#4925 nem arrol beszelek, hanem magarol a keszulekrol -
G_ArchAngel #4924 design-ra hasonlit az iMac-ekhez, ahol a fekete uveg teljesen ki van futtatva a szelekig... -
#4923 nem vagyok járatos a céges dolgokban, úgyhogy mondjátok el: az reális, hogy egy akármilyen dolgozó hazaviheti a top secret Apple-készüléket (minek?), amit ráadásul elhagy egy nyilvános helyen? -
#4922 en ezt el tudnam kepzelni h igazi -
#4921 bájos kamuhír, az iphone-prototípust hazavivő dolgozó elhagyja azt egy kávézóban :D -
#4920 Reggel hírezték ezt már itt sg-n is.
Nagyon nem tudom hova tenni, hogy ezt most mégis miért. Ok, hogy izrael a világ vezető országa elektronikai hadviselés területén, de azért egy wifi adóval túl sok kárt nem tudsz csinálni.
Ez meg, hogy nem szabványos max annyit jelentene, hogy nem tudod használni teljesen a wifit, de ezért nem koboznák el. Csak kellett mégis valami halandzsa a nem túl hozzáértőknek. -
G_ArchAngel #4919 Az iPad nem kivanatos Izraelben...