18351
-
#4998 Adobe bejelentette, hogy teljesen leállítják a flash fejlesztését Iphone platformra. -
Verseghy #4997 Nem látjátok, hogy ez az egész arra megy ki, hogy inkább a App Storeba rakják fel a játékokat, minthogy flashen tolják az emberek? Meg minden mást is meg tudnának csinálni és visszaesne az App Store forgalma.. -
#4996 Van megint valami fejlemény? :) -
#4995 Na, most már tuti, hogy nem lesz ájfonra flash. Steve Jobs visszavehetne már kicsit... -
Verseghy #4994 Na akkor itt a titok nyitja..:D -
#4993 hm, de, macbook-ot is vettünk mellé :) -
Verseghy #4992 Megnéztem pár tutorial videót az iWorkről, eléggé bejövős. Tesóm már meg is vette nekem a diákjával, amit nem küldött el előre, de megkérték, hogy ahogy hazaér küldje el és odaadták 16-ért. Amúgy a Starkingben, ha veszel MacBookot, ahhoz 12 rugóért adnak iWorkot, nem lehet, hogy ti is úgy vettétek? -
#4991 Multitask működése a 4.0-ban.
Nem olyan mint ami az Androidban van... -
Verseghy #4990 Fő a bizalom!:) -
#4989 én meg a macbookot vettem így:)
poén volt, még el se küldtem a pénzt, de már feladták a csomagot:) -
#4988 Aha, aperture-t vettem így ijoe-nál... -
Verseghy #4987 Na de előre e-mailbe?:) -
#4986 Apple felé kell elszámolniuk... tőlünk is kértek diák másolatot... -
Verseghy #4985 Nah, iJoenál 16 rugó diákkal. Elküldtem előre, mert azt írták kell. De hogy minek..:D Na ma már meglesz.:) -
#4984 Hm, xms-nél vettük, de most nézem hogy 24500 és a diákkedvezmény meg csak 5%... szerintem hívd fel őket.. ijoe-nál 15900 diákkal...hm, pedig mi 10ezret fizettünk érte, jól meg is lepődtünk tesómmal, de nem szóltunk :) -
Verseghy #4983 Nekem is van OpenOffice-om, de nem jött be nekem se. Sokat tölt és valahogy olyan gagyinak tűnik az egész.
Az jó lenne, ha csak 10 rugó lenne, nemtom, hogy odaadják-e egyetemi diákira most is. Mégis csak olcsóbb, mintha a rendes áron venném, ami most 25 vagy 24..:) -
#4982 nálam nem igazán vált be opan office, fél nap még elindul pages-hez képest:D
amúgy amennyit én szöveget szerkesztek bőven elég a textedit, vagy esetleg a google docs:) -
#4981 OpenOffice az jo -
#4980 én OpenOffice-t használok - kompatibilis mindennel, ingyenes :) (és van OSX-re is) -
#4979 Nekünk is meg van, tesom vette diákra, tíz pénz körül volt :D -
Verseghy #4978 Jelentősen olcsóbb is, mint az office..:) Tudom én vagyok az egyetlen barom Magyarországon, aki szoftvert vesz..:D De van lelkiismeretem.:) -
G_ArchAngel #4977 en hasznalom, teljesen jo - picit mas, mint az Office, de meg lehet szokni:) -
Verseghy #4976 Az iWork '09ről mi a véleményetek? Érdemes megvenni? Főképp a szövegszerkesztő (iPages) programot használnám, de a numbers is faszának tűnik. Szerinterek? Próbáltátok már, esetleg használjátok? -
#4975 kösz, ez elkerülte a figyelmem... -
#4974 nem túl rég (max 1-2 oldal) keresgéltünk tesztábrákat/tesztprogramokat, keress vissza...
úgy működik, hogy telifehér, telipiros, telizöld, telikék képeket kiraksz, és végigvizsgálgatod, hogy valahol kihagy-e. -
#4973 felfedezni -
#4972 A pixelhibákat hogyan lehet elfedezni? Van tesztkép vagy csak jó alaposan nézzem át pixelről pixelre a sorokat? :) -
#4971 Szerintem meg pont pezsgőt bont, hogy benyelték a csalit. -
#4970 Steve Jobs irodája, a kiszivárgott prototípus után. -
G_ArchAngel #4969 1000-et az Apple szerint... -
#4968 gyári adat szerint 1000 -
#4967 Hány ciklust bírnak a macbook pro akksik? Még egy és 100 lesz az enyémben, szeptemberben vettem... -
ztahity #4966 Régebben windows-on szereztem zenéket és ezeket a programokat win-en tudom futtatni. Most már Logic pro-val írok, de kéne utómunkákhoz a win-en futtatható szoftver. -
#4965 Igazából engem se érdekel. Volt már amd és intel procis gépem is. Viszont az Intel most nagyon nagy fölényben van. Engem ez egy picit aggaszt. De ha a Mac Pro árát ezzel le tudnák csapni az azért fincsi lenne :D -
#4964 Nekem mindegy, csak hasítson :) -
#4963 Beszmac
Ars Technica
Prohardver -
#4962 Lehet Amd lesz az Apple egyes gépeiben? :D
Kb mindenhol mást olvasok.
Van aki szerint az open cl miatt (intel tojik rá) az amd fusion platformjára áll át a cég.
De ugye volt egy el kotyogása már Steve-nek is hogy az amd-nek jó procijai vannak a szerver piacon.
Mások szerint (arstechnica) imacbe. Megint mások szerint xserve/mac pro vonalon akar váltani.
Szóval most wtf?! :) -
#4961 mondom en:) -
#4960 A lényeg, hogy ez nagyon nagy valószínűséggel tényleg egy demó készülék, prototípus, azaz a végleges készülék formavilága nagyon fog hasonlítani rá, de pl a hangerő gombok, meg apróbb részletek mások lehetnek + az egész cucc vékonyabb lehet.
A legérdekesebb az egészben a hátlap: ez úgy tűnik kerámiából (üvegből) fog készülni. Volt már az Applenek szabadalma ezzel kapcsolatban, a lényeg hogy nagyon rádió-jel barát (még a műanyagnál is jobban). Aki unibody aluminium hátlapra vágyott az csalódni fog. Lhet nem fog olyan jól kinézni, de lehet majd vele telefonálni... -
#4959 próbáld ezt