18351
-
Solt #17059 Jó ötlet... :)
Kipróbáltam mekkora macera, de kapásból angol nyelvű mp4-t csinált a magyar MKV-ból! :D Nem az én világom ez... :) -
#17058 most jutott eszembe, hogy valaki csinálhatna egy olyan torrent klienst, ami letöltés közben konvertálja videókat mp4-be:) -
Solt #17057 Nem lehet sajnos... :( -
#17056 Milyen tv? Nem lenne egyszerübb egy dlna szervert beállítani a gépen? Azt eléri a tv lanon keresztül és konvertálás nélkül le lehet játszani. (Ez csak akkor állja meg a helyét ha olyan tv-d van ami hálózatra köthető...) -
Solt #17055 Apple TV-re azért gondoltam, mert szép lassan szaporodnak az almás kütyük a családban, tehát a jövőben egyre jobban ki lenne használva, plusz az ára is korrekt ahhoz képest, hogy az ilyen noname kínai bigyó médialejátszókat húszezer körül vesztegetik! :) -
#17054 Ha csak ennyi lehet nem is kéne apple tv :D legalábbis ha okos tv-d van vagy van racked vagy mi... Konvertálni szerintem nem kell, de hogy a feliratokat kezeli e az itunes...nem hiszem. -
Solt #17053 Köszönöm Uram! :) -
#17052 ezt találtam még, plex-et lehet rárakni jailbreak nélkül, kis beállítást igényel és utána ha a Trailers appot elindítod, akkor a Plex jön be helyette:
http://szifon.com/2013/06/10/a-plex-mostantol-jailbreak-nelkul-is-hasznalhato-az-apple-tv-n/
https://github.com/iBaa/PlexConnect -
#17051 ha van iphoneod akkor airvideo-val meglehet oldani, bár elég gáz, telón elindítod a filmet és airplay-el kirakod tv-re
vagy várni jailbreakre, gondolom ha ios7-hez van, akkor tv-hez is lesz nemsokára -
Solt #17050 Hát a konvertálás nálam már a baszakodás kategória! :D Magról HD tartalom beszerez, TV-n élvez. Ezt a két végpontot kéne a lehető legrövidebb, és legegyszerűbb úton összekötni! :)) -
#17049 Lehet hogy az úgy is jó, talán két éve próbáltam ki, sajnos kicsit megkopott az emlék :( de majd kipróbálom és beszámolok. -
#17048 esetleg ezzel, ez tükrözi a képet az appletv-re, innen-onnnan beszerezhető olcsóbban
de legegyszerűbb ha átkonvertálod mp4-be, berakod itunes-ba szépen borítóval együtt a filmeket/sorozatokat és appletv-n kiválasztod amit nézni akarsz, nem kell a pc-hez nyúlni -
#17047 miért nem rakok be simán itunesba a filmet és akkor látod az összeset az appletv-n, nem kell airplayyel szarakodni?:D -
Solt #17046 Ha van hozzá kedved és időd, akkor légyszíves próbáld ki, hogy MKV, AVI fájlok mennek-e így... (gyanítom, hogy nem, de hátha) Köszi előre is. -
#17045 Asszem próbáltam és csak itunes használatával sikerült. Itunesban elindítod a filmet és az airplay ikonra kattintva kiválasztod az apple tv-t. 99% hogy működik, de ha akarod holnap kipróbálom (csak mobilról szoktunk lejátszani) -
Solt #17044 Az lenne a kérdésem, hogy PC-ről lehet wifin filmeket továbbítani rá? -
#17043 Igen. -
Solt #17042 Üdv Urak!
Apple TV-t használ valaki? -
#17041 OS X Bootcamp Assistant-je mindent megold, csak kövesd az instrukciókat. Indítsd el, méretezd át a partíciót, majd várd meg, míg meglehetősen komótosan letölti a szükséges meghajtóprogramokat (előtte egy kellően nagy pendrive-ot (ha jól rémlik, 1 GB szűkös neki) vagy egy lemezt készíts elő). Ezután már a megszokott telepítés lesz.
Még annyi, hogy "ding" hang után option-t nyomva tartva tudod behozni a boot menüt. -
#17040 Miért ne? :) Ha jól meg tudják csinálni akkor engem érdekel. -
#17039 jaj, csak ne órát... -
#17038 Sziasztok!
Lenne egy egy elég speciális kérdésem:
Macbook Pro-ra szeretnék Windows 8.1-et telepíteni. Van ehhez valami jó leírás,vagy esetleg ugyanúgy kell eljárni mint sima pc esetében? Lesznek negatív változások a gépben?
Szeretném leszögezni hogy a gép nem az enyém,hanem egy ilyen határozott kéréssel fordultak hozzám. Jelenleg egy kókány,rosszul működő win7 van rajta. -
#17037 Tim Cook tells employees Apple has ‘big plans’ for 2014 that ‘customers are going to love’
Kezdődik a hype. Én mostmár fogadnék is hogy január - május között bemutatnak valami újat :P -
#17036 :DDD
Link -
összevágott 4k videó 18 filterrel élőben renderelve framedrop nélkül:) -
#17034 Fekete kábeleket és stickereket is csináltak a Pro mellé, nájsz :D -
#17033 Up close and personal with the new Mac Pro (hands-on)
-
#17032 Már fel is kúszott. Elvileg a mail gondokat orvosolták. -
#17031 Kijött a 10.9.1 :) -
ddany7 #17030 meg is vettem a 8giga ramot, így a gépben lévő 2x2gb 1066mhz-es eladó, ha valakit esetleg érdekel -
G_ArchAngel #17029 Egyetlen nagy hiba van benne: a lapozas az letezett korabban az OSX-ben, onnan lopta az Android, igy az Apple sajat hazon belul hasznalta fel az otletet. -
#17028 Everything is a Remix Case Study: The iPhone -
ddany7 #17027 köszi -
#17026 Igen,ez egy létező probléma. -
#17025 Köszönöm szépen mindenkinek az infókat! -
#17024 En Sophos-t hasznalok. Ingyenes es kellemes felulete van, jo ertekeleseket kapott.
Igazabol csak azert kell, mert a ceg ahol dolgozok megkoveteli ha el akarom erni a belso halozatot VPN-en keresztul. Szerintem a Mac-es virusirtonak igazabol az a haszna, hogy az esetleges windowos kartevoket is kiszuri es nem terjeszted tovabb. -
#17023 Fölösleges, amíg be van pipálva, hogy csak app toreból, és megbízható fejlesztőktől származó app ot telepíthetsz, többihez mind jelszót kér úgyis. -
#17022 És egyetemről hozott pendrájvok távol tartása. Meg nem tudom számolni hányszor visított a rendszerem, mikor egyetemről jöttek ismerősök ilyen-olyan anyagokkal. Mondjuk OSX alatt ezek legalább kiesnek. -
#17021 Nem. Én sem használtam soha, semmilyen oprendszer alatt.
Felelősségteljes internethasználat, ennyi. -
#17020 szerintem mindegy melyiket rakod fel a nagyok közül, nekem mondjuk nincs fenn semmilyen, de ez lehet az én hülyeségem :)