Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én is kíváncsi vagyok merre fog menni az OSX dizájnja.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A srac meghajlitott es osszenyomott egy fekete es feher iPhone-t 😄DD
Befektetõk beperelték a Microsoftot a gyengén teljesítõ Surface RT miatt. pontosabban a ködösítés, kommunikáció hiánya miatt.
Amikor Wacom-ozok, idegesito, hogy billentyuzetert kell nyulni es a hot corner sem bolondbiztos megoldas.
Thx
passwordoket ker es nem fogad el
"Microsoft sells 1.7 million Surface tablets… in 8 months
Microsoft made $853 million in revenue from the Surface and sold an estimated 1.7 million devices in eight months, according to GeekWire. That’s less than the $900 write-off the company took on the Surface RT two weeks ago.
Let’s put this in perspective:
Apple sold 3 million iPads in three days last November
Apple sold 14.6 million iPads in the last quarter
Apple sold 57 million iPads since Microsoft began selling the Surface"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
TIme machine kérdés: MBP 5,5, osx 10.8.4 összes frissítéssel és kutyafülével. Nap közben hurcolom a gépet összevissza, és csak este látja a TM külsõ winyót. Kérdés: Ilyenkor hogyan készül backup?
Valami olyasmit olvastam neten, hogy lion óta lokálisan tárolja a mentéseket, és ha látja a külsõ winyót, akkor szépen kivési rá. Ha ez igaz, akkor elvileg ugyanúgy megvan a napi több mentés. Vagy csak akkor készül TM backup az aktuális állapotról, amikor rádugom a külsõ winyót?
Van errõl valami okos leírás?
A másik kérdés szintén backup-al kapcsolatos. Nézelõdtem neten, és a dollydrive egész szimpatikus cuccnak tûnik. Használja valaki? Mennyire macerás belõni? Mennyire mûködik jól egy TM-hez képest? Nem kéne belõle nagy, úgyis havonta nõ a mérete, elég a legkisebb csomag is, inkább sok pici fájlal dolgozom mint nagyokkal, és eléggé elszomorodnék, ha megsérülnének (a gépben egy kingston 120-as SSD van trim enabler-el).
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Itt inkább ilyen 10 millió fölötti autókra, vitorlásokra, yachtokra gondolnak inkább. Persze aki ilyet vesz az még könnyebben be tudja szerezni külföldön, szóval ennek nem feltétlen pénzügyi jelentõsége van, inkább lélektani, hogy a szegényebb rétegek lelkét pátyolgassák. Talán ezért is elég lebegtetni, bevezetni nem is kell.
.... plusz mibõl áll átsétálni valamelyik szomszéd EU országba, és megvenni az ottani alacsonyabb adótartalommal bármit. Még egy bécsi retúr vonatjeggyel együtt is olcsóbb már most is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt mondta, korábban az Európai Bizottság visszaverte a magyar kormány törekvését, de „egy újabb nekirugaszkodásra lesz szükség”, mert így válhat teljessé a magyar adórendszer igazságossága."
Gondolom ez az Apple cuccokra is vonatkozni fog ha véghezviszik. Aztán majd ne csodálkozzanak, ha innentõl kezdve minden Apple cuccot angliából fogok venni, nem annyira bonyolult, sok ismerõsöm lakik ott. Akkor nem csak a 35%, de a 27%-os adórészt se fogják tõlem megkapni.
(politika OFF, nem azért raktam be hogy most elkezdjük szidni a kormányt vagy pártokat, hanem azért mert mint Apple felhasználó ez érinteni fog. Légyszi G arch töröld ha valaki elkezd politizálni).
"Our quarter was notable for the high percentage of revenue attributable to digital games and services," explained Moore. "To that end, Apple was EA's biggest retail partner measured by sales. And that is a first."
... dobpergés: saját magába. Ennyiért vásároltak fel részvényeket.
Fun fact: 15 milliárdért meg tudták volna venni a Nokiat, 5 milliárdért meg a HTC-t.
Sherlocki logikával kikövetkeztetve õk arra számítanak, hogy növekedni fog a részvényárfolyamuk.
Azt írja tud Airplay-t, simán a macen/ios-on hangerõ mellett meg kéne jelennie gombnak, hogy hol szóljon a cucc, de lehet valamit kell állítani a hifin bekapcsolni vagy nemtudom
Armin & Ayu fan
HDD-vel kapcsolatban veszel valami HDD bayre gondoltam, de nem tudom hogy egybõl a hifin le tudja a játszani, smart TV-vel valószínû mert az látha a hálózatban lévõ gépeket. Hogy a sony hifi mit tud azt nem tudom (jó lenne tudni a típusát)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tervezek egy új WIFIs rendszert kiépíteni a lakásomban. Van iPad, iPhone, Macbook Air és egy BB telefon meg 2 Dell laptop... 😊 van még egy WIFIs Sony HIFI és egy 1 terrás SeaGate külsõvinyó (Ketten vagyunk amúgy)
Én arra gondoltam hogy egy AirPort Express vagy valami hasonlót szeretnék amivel minden eszközrõl át tudom játszani a Sony HIFIre a zenéket, + minden eszköz elére a vinyót, de a vinyó tárhely már picit kicsi így + vinyó is kéne a rendszerbe.
Valakinek ötlete van, hogy melyik Apple vagy nem-Apple eszköz lenne a legalkalmasabb (Ja és sokat töltök le)? 😊
Armin & Ayu fan
Win8 kurvajó telefonon és desktopon is, azt kell nyomatni.
Lumia 800-ról 3 hete váltottam Note2-re, de rühellem ezt a fos Androidot.
RT tábla helyett csináljanak phableteket WP8-al, azonnal fizetek.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem lenne céges laptopom én is MacBookot használnék.
Ha fémezni akarsz van EliteBook 8460p vagy 2560p, ha csak a legjobbat akarod akkor ThinkPad T420 vagy X220 (utóbbiból van IPS paneles is).
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Apropó, mekkora HDD-t kapsz ki a gépbõl, és milyen állapotban van? Lehet hogy megvenném jóáron 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Gondolom nem nehez megcsinalni, csak van video a youtubeon 😊
Azt kéne megnézni, hogy a combodrive milyen interfészen csatlakozik (tippre sima sata), ha sata2-esnél lassabb, akkor inkább a HDD helyére tedd.