18351
-
#5238 "Ez alatt azt értettem, hogy létezik erősebb modell is"
Lehet, csak nem kereskedelmi forgalomban :) -
#5237 Ez alatt azt értettem, hogy létezik erősebb modell is, illetve hogy az új telefonok ebben a szegmensben már inkább ennél is nagyobb teljesítményűek. Legalábbis a jövőben valamikor erősödni fognak, én pedig a flashplayer jövőbeli használhatóságát latolgatom. Röviden: lesz ez még jobb is. -
#5236 Azért nem csak a hardver számít.
Nokia E52 hasonló erősségű, mint a 3GS-es Iphone, aztán mégis döcögősebben mennek rajta a dolgok a Symbian miatt. -
#5235 "főleg hogy még a telefon sem túl erős hardverileg"
Nexus one-nál azért nehezen találsz erősebb hardverű telefont ma. -
#5234 Eddig amiket láttam pl. Nokiákon az szánalmas volt. Ez viszont itt teljesen használható, főleg hogy még a telefon sem túl erős hardverileg, béta operációs rendszer van rajta, illetve a flashplayer sem végleges még. Ergó most itt ebben látok potenciált, az előtte levő Nokiás történésekben kevésbé.
Szóval ha ilyenre eltudnák készíteni iPhone-on is, akkor azt mondom rá, hogy mint opció kellene nekem is. Appstore-t én nem kívánom belevenni a vitába, az egyértelmű hogy az Apple elnyom mindent, a flash nem hiányzik a telefonomról, de nem is bánnám ha rajta lenne. Főleg egy ilyen jobbfajta megvalósításban. Viszont az Appstore-os keresztfordítások tiltását eléggé jogosnak tartom. Egy másik nyelvről fordított program sosem lesz olyan hatékony mint egy eredetileg is natív nyelven megírt. Bár ennek ellenére ezt sem lenne muszáj ellehetetleníteni, de osztom azt a véleményt, hogy nem feltétlen sülne ki belőle jó dolog. -
#5233 ugyanmar hagyjad..egeszen nyilvanvalo hogy lassu es kifagy tole a browser, egyertelmuen ez az oka hogy nincs iphone-on es veletlenul sem az hogy beleronditana az appstore eladasokba -
#5232 Teljesítményre az új Flashplayer béta nem is annyira rossz mobilokon. A hátrányairól ne nyissunk vitát. :]
-
#5231 -
Verseghy #5230 Holnap Steam for Mac^^ -
#5229 :) de igazad van, megint szép számokat találtak ki Európának. -
G_ArchAngel #5228 tenyleg, kavet kell szerezem, MOST! :D -
#5227 az "only" nem az árra vonatkozik, hanem hogy csak wifi van benne :D -
G_ArchAngel #5226 only az 'nyatok...
teszek hozza 120 GBP-t es megvan a MacBook... - ezt sem lehet, azt sem lehet zsebben hordani... -
#5225 Apple announced on Friday that the UK version of the iPad will go on sale May 28. Pre-orders for the device begin on Monday May 10. The iPad will retail at the following prices:
* iPad 16GB Wi-Fi Only - £429
* iPad 32GB Wi-Fi Only - £499
* iPad 64GB Wi-Fi Only - £599
* iPad 16GB 3G - £529
* iPad 32GB 3G - £599
* iPad 64GB 3G - £699
The iPad will also be available for customers in Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain and Switzerland on May 28. -
#5224 Itt. -
G_ArchAngel #5223 full kepernyon, 27"-on eleg ratyi...:( -
#5222 minek, nem teszi ki a sávszélességet?:) -
G_ArchAngel #5221 hogy lehet ezt jobb minosegben nezni? -
#5220 -
#5219 berakod a telepitot, disk utility, aztán letörlöd a merevlemezt... vannak különböző törlési fokozatok -
Verseghy #5218 Na és ezt hol tudom megcsinálni?:) -
G_ArchAngel #5217 Igen, pont olyan lesz, mint mikor megvetted... (felhasznalo reg, nyelv kivalasztas, net beallitas, stb.) -
Verseghy #5216 Nem mintha akármilyen hasonló szándékom lenne, csak pusztán kiváncsiságból:
Ha el szeretném adni a Macemet, van olyan lehetőség, hogy mindent letörlök róla és csak a szűz gép marad? Mint az iPhone-nál a restore, hogy újrarakom a rendszert és minden szűz, újra lesz "első bekapcsolás", új profil meg stb?? -
#5215 Szerintetek a beépített Dictionary-ba lehet valahogy magyar-angol-német etc szótárat varázsolni valahogy? -
#5214 mindenképp csapnak hozzá egy felületet, hogy szélesebb közönség tesztelhesse (mindig vannak kalandvágyó emberek) :) aztán hadd gyűljön a bugzillában a lista...
aztán ha egyszer sikerül egy jelentősen jó állapotot elérniük, akkor azt befagyasztják, kinevezik új nagyverziónak, és köréépítik mondjuk a Safarit, annak a plusz képességeivel. -
#5213 Mondjuk az poén, hogy ha csinálnak hozzá GUI-t is. Azt hittem csak kidobják a forrást és a fejlesztők csinálnak vele amit akarnak. Bár gyanakodtam hogy esetleg ilyen IE9 előzetes verzióhoz hasonlóan valamilyen kezdetleges felülettel csak rendelkezik. -
G_ArchAngel #5212 ertem...
Koszi Dzsini, igen valahogy igy mukodik - tegnap simulekony volt, ma agyfaszt kaptam...:) -
#5211 Ugyan az. :] Mivel a webkit nyílt forrású project, így bárki letöltheti és felhasználhatja kedve szerint. Nem egy önálló böngésző, csak egy komponens. -
#5210 ez inkább csak fejlesztőknek és tesztelőknek való, az engine és egy egyszerű kezelőfelület legfrissebb állapotát pakolják össze nagyjából naponta - az is előfordulhat, hogy épp minden csúnya nézésre lefagy, az is lehet, hogy épp nagyon stabil és gyors.
ha felteszed és használod, akkor érdemes mindig az új buildet felrakni, és szorgosan küldeni a bugreportokat - az ilyesmiknél mindig vannak (én az Operás kiadott buildeket szoktam használni, ott a nightly-kat ki se adják, hanem általában próbálnak akkor kiadni egy változatot, ha épp nem fagy össze átlagos böngészéstől, és nincs benne sok visszalépés - ez az éjszakai buildeknél nem garantált). -
G_ArchAngel #5209 Erre gondoltam... -
#5208 Nem értem a kérdést. A webkit egy layout engine, gyakorlatilag a megjelenés + render részekért felelős, csak egy komponens a böngészőben. Safari a webkit éllovasa, utána jön a Chrome. Az OSX-es Chrome pedig még mindig elég kezdetleges, de simán lehet használni, jó ütemben haladnak vele, csak a Windows-os nagytesóhoz képest van elmaradása. -
G_ArchAngel #5207 Hasznal vki Webkit-et Safari helyett? Ha igen, akkor mennyire megbizhatatlan? -
G_ArchAngel #5206 ooops:) -
#5205 hát amikor mozgattam a csúszkát van hogy igen csak nekikezdett akadozni (még visszatekerve is), egyébként a videó egyéb részei meg tényleg bírják folyamatos képpel -
G_ArchAngel #5204 nekem 9%-on megy a Safari Webkit HTML5 alatt, youtube, HOME movie, 720p-ban... -
#5203 nálam 13-as macboo proval olyan sima mint az állat:)
html5-el:
vimeon ue a videó hd-ban:
-
#5202 jajdeszaggat:) -
G_ArchAngel #5201 nem a html5 bekapcsolasaval van baja, nem tudja fullscreenban nezni... -
#5200 html5 videó
kicsit jó minősége van, és nem szaggat nálam:)
mondjuk az új flash-el sem szaggat az 1080p youtubeon -
#5199 html5 youtubeon még csak beta az annotions meg reklámok miatt, de a youtube.com/html5 oldalon belehet kapcsolni