18351
-
#5318 Az érintőképernyőt 2007-ben vezették be a szifonnal. Ha előtte minden termékük bukás lett volna, akkor már nem létezne a cég :)
Egyébként meg a lényeget nagyon jól megfogalmazta joebácsi cikke:
"Ez az, ami igazán jellemző az Apple-re: a termékek tudása, felhasználási lehetőségei kompromisszumra kényszerítik ugyan a felhasználót, de azok mindegyike még így is valóságos műalkotás.
A cég tervezői nem feltétlenül arra törekednek, hogy mindenáron a legkorszerűbb technológiát, vagy minden elképzelhető funkciót elérhetővé tegyenek az eszközeiken, inkább annak működését dolgozzák ki úgy, hogy a jól bevált megoldásokat tálalják teljesen újszerűen."
'nuff said. -
#5317 A 3G chipek még ma, 2010-ben is kiforratlanok. Pontosabban iszonyatosan zabálják az akksit, gyakorlatolag pár óra netezéssel le tudnak meríteni egy iphonet / htct / akármilyen nagy érintőképernyős telefont...
2007-ben ráadásul még az akksik is gyenggébbek voltak, emlékszem hogy az akkor zsír új Nokia 6233-asom ( aminek egyáltalán nem volt nagy kijelzője) 1 napot se bírt ki egy töltéssel ha neteztem vele. -
#5316 az ipod is azért a legsikeresebb lejátszó ( már a touch előtt is ) mert érintőképernyős :) -
#5315 hmm..így látom :/ nekem is volt már Apple cuccom, nem is egy... ez a tapasztalatom -
G_ArchAngel #5314 hja, a netbookokon kivul azert vezetik az MacBook (Pro)-k az online aruhazak eladasi listajat...
illetve az uj iMac-re is azert kellett sokat varni, mert az erintokepernyo miatt elkapkodtak... -
#5313 Az egész az érintőképernyő varázsán alapszik, enélkül az összes termékük csak bukás lenne. -
#5312 Apple, a világ legkreatívabb zsarnoka
2007:
"A készülék nem támogatta a 3G-s adatkommunikációt, amire Jobs azt a magyarázatot adta, hogy a 3G-s chipek még nem elég kiforrottak."
2010:
"A flash nem elég kiforrott, zárt, meg különben is az ördög műve!" -
#5311 Hehe...érdekesség képpen az APC oldalán lévő konfigurátor szerint erre lenne szükségem: APC Back-UPS RS 1200VA LCD 230V
Ami elég durva a maga 85 rugós árában :D -
#5310 Ismét kérnék egy kis technikai segítséget. Van egy jópár éves APC CS500-as szünetmentesem, de sajnos kezd kimúlni az akksija és ráadásul nem érzem elég erősnek, hogy vigye a MacPro-mat, a hozzá tartozó 2 monitor közül legalább egyet, valamint a keverőpultomat (amit szintén nagyon szeretnék óvni az itteni össze vissza menő áramtól).
Melyik UPS-t javasolnátok nekem, hogy ezeket védjem és áramszünet esetén kibírják 5-8 percig ha kell?
Köszi a segítséget! -
#5309 Elso nehany probara befagyott, de aztan mukodott..nem rossz, jo volt az iphone-on flash honlapokat latni vegre..
videolejatszasra es gyors animaciokra ertheto okokbol nem alkalmas..nem semmi mennyi energiat fektetnek bele abba hogy az apple nem kepes beadni a derekat -
#5308 Bocsi, akkor mégsem ilyen 1xű. Regelj az amcsi storeba :) -
G_ArchAngel #5307 Valami nem oke:
Hiaba probalom, nem engedi, pedig engedelyezve van...
De ha csak ezt az app-ot akarom kulon, akkor megvaltozik a felhasznalonevem erre:
[email protected]
megneztem fileinfoban is, nem tudom atirni... -
G_ArchAngel #5306 we'll see... -
#5305 "Cloud Browse goes beyond the limitations of a mobile device because it doesn't use a scaled down web browser," the developers explain.
"Instead, a full desktop browser is running remotely and being streamed to the iPhone/iPod Touch. The remote browser have access to higher bandwidth, more memory and faster processor than that of any mobile device." -
#5304 Itt van! -
G_ArchAngel #5303 cheers -
#5302 Én amcsiból szedtem le, kirakom mindjárt az ipa-t valahova (ingyenes app, szóval csak behúzod itunesba az ipat és fel tudod szinkronizálni szifonra) -
G_ArchAngel #5301 Angol store-ban nincs... -
#5300 Ide is: Amíg Steve és az Adobe öli egymást addig egy app besettenkedett a storeba:
Ez durva:
Cloud browse.
Gyakorlatilag egy firefox ablakot szimulál ez az app. Ami komoly hogy működik a flash alatta! Kipróbáltam és megy vele a miniclip is, elindulnak flashes játékok! Fingom sincs hogy került be a storeba, gyorsan szedjétek le amíg Steve le nem szedi :)) -
Verseghy #5299 Micsoda reggel..:) köszi a segítségeket és a portal is megjavult juppii^^ -
#5298 Portal Update Released
- Fixed Portals being black rather than see-thru -
#5297 snowleopard telepítő be, és rakja is fel a cuccokat -
#5296 MacBook Black 13" (2,1) gépre anno a SnowLeo lemezről telepítettem a Bootcamp drivereket Win7-hez (gondolom Vistához valókat rakta fel), megfelelően működött a rendszer így is. -
Verseghy #5295 Sehol se találok a Win 7-hez Boot Camp-et hogy működjenek a driverek, csak updateket találok. Mit rontok el? -
Verseghy #5294 Köszi, bejött. Megy ez a Win 7 faszán...:) -
#5293 windows telepítőbe formázd le a partíciót ntfs-re -
Verseghy #5292 Nah, újraraktam a gépet és minden ok, megcsináltam a partíciót, viszont a Windows a telepítésnél azt mondja, hogy csak NTFS partíciókra tud feltelepülni, viszont a Boot Camp nekem FAT32-eset csinált. Na most mi a teendő? Help pls!! -
G_ArchAngel #5291 nem, meg mindik csak Torchlight...:( -
Verseghy #5290 Portalt kipróbáltad már? Neked is olyan, hogyha kilősz egy portált, akkor nem látsz keresztül rajta? Mert Windowson át lehetett látni rajta. Vagy valahol be lehet kapcsolni? -
#5289 envy az macbook copy akar lenni, árban kb ua, de gyengébb az akksi, nincs fasza touchpad, szóval jobban megéri az apple:) -
ecneb #5288 hali!
Az a helyzet, hogy most leptop vásárlás előtt vagyok és szeretnék tanácsot kérni. Szóval a 15"os MBPt néztem ki magamnak abból is a 2,4 és a 2,5 ös i5ös tipust. A kérdésem az, hogy szerintetek van-e akkora különbség, hogy a nagyobba ruházzak be. Tulajdonképpen 30 ezer (nettó árakat nézem) a különbség. Főleg photoshoppra kéne a dolog meg lehet belemerülök a zeneszerkesztésbe is, de a lényeg, hogy a PS vagy egyéb képszerkesztő program tökéletesen fusson rajta.
Jah és kérnék egy hatásos hp envy fikázást is, ugyanis véletlenül rábukkantam és sajnos megtudnak ilyen dolgok rendíteni.:D Azon kívül, hogy gusztustalanul néz ki más hibát nem találtam benne. Jah de egy nagyot: vindóz.
köszi! :)
ui.: lehet meg is válaszoltam magamnak a kérdést :D -
#5287 örülök hogy sikert hozott a program -
#5286 ez a plex tényleg jó, bár nekem a frontrow kicsit átgondoltabb, csak sajna ahhoz nem lehet addonokat rakni, mert flexnél vimeo hd-ban naggyon zsír.) -
#5285 Köszi a tippet! Ez már mindent megoldott. A legfrankóbb lejátszó - és mindenes - amit valaha láttam. :)
Eszméletlen jó progi. Kössz mégegyszer. -
#5284 kiprobalom ezt a plexet...meglatjuk mi lesz :) -
Verseghy #5283 :DDD Hétvégén újra rakom a rendszert, mivel hiányzik 30GB, aztán én is tolom őket.:) Portal 2-t tuti megveszem, imádtam az egyet. -
G_ArchAngel #5282 en azota mar a Torchlight-ot es Portalt is leszedtem...
reggel mar 3 orat jatszottam is melo helyett:) -
Verseghy #5281 Na kijött a Steam Macre, van benne magyar nyelv és faszán működik, bár még azért van mit rajta javítani..:) -
#5280 próbáld a Plex -et, nalam 2.1 Ghz -és C2D mac-en viszi a 1080p filmeket is. Nehogy mar azon a MacPro gépen ne menyen. -
#5279 Biztos hogy nem! Mondom! Nekem rezzenés nélkül vitte a sima 400 gigás Sata2 Samsung vinyón. És ez egy 40+ gigás full bluray film volt. De volt 16 gigás mkv is. Azt is simán néztem. Pedig nekem nem is olyan tápos a vas.
De ha ennyire kell a kraft akkor dobjál bele 2 egyforma vinyót és tedd őket raidbe! (szoftveres raid tömböt tudsz csinálni disk utility-ben) Vagy ha van lé akkor ssd-t. Egy ilyen gépbe amúgy is azt illik már tenni.