Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Szerintem sem vonatkozik a nemzetkozi diakra.

Szerencsere tesom kint jar egyetemre, es nekik is van sajat apple store-juk, eleg jo kedvezmenyekkel. Szoval akkor szerintem marad ez a megoldas.
Dzsini
nézd meg az isic.org-on, hogy arrafele milyen kedvezmények járnak érte (én amúgy kétlem, hogy az apple kiterjesztené rájuk az akciót, általában ez úgy szokott mûködni, hogy adott egyetemekkel áll kapcsolatban, és nekik nyújt kedvezményt - nekem járt kint ismerõsöm egyetemre, és mutatta az applestore rájuk szabott árait)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

I.C.ram
Koszi kozben utananeztem en is.

Sajnos mar 1800 huf, meg kell hozza igazolvanykep is.

Amerikaban mennyire lehet hasznalni?
Dzsini
elég sok utazási irodában kiállítják, ezenkívül az egyetemek hallgatói irodáiban is érdemes érdeklõdni.
Kell hozzá egy sima diák, meg egy kis pénzmag (legutóbb nekem 1500 forint volt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

I.C.ram
Jo hogy emlited. Hol lehet kivaltani a nemzetkozi diakot? Megyek is a nyaron amerikaba, aztan jol jonne az ingyenes ipod touch miatt 😄
redmonk
igen azt olvastam
de sztem az nekem is mert van nemzetközi diákigazolványom
de touch nem érdekel de ha kevesebb lenne kicsit a noti az jobb lenne. 😄
bár mondjuk el is adhatom azt szóval nemtom addigra ugyis változik a helyzet valszeg vagy uj akcio jön ahogy mondtad 😄

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

I.C.ram
Meg ha szerzel valakit, aki diak, es az o nevere veszed a notit, akkor kapsz ajandekba egy ipod touchot 😊
redmonk
oké köszönöm szépen 😄

I.C.ram
Hat a tanevkezdesre szoktak lenni a nagy akciok apple-nel is. Szoval lehet ezzel szamolni ja.
redmonk
üdv ujra

mivel tök uj vok a témakörben
egy kérdésem lenne

szerintetek augusztus vége felé pl 100$-t vagy többet csökkenhet kint az ára a macbooknak csak azért hogy számoljak a pénzzel meg ilyenek? 😄
bocs a láma kérdésért 😄

elõre is köszi

redmonk
oks zsír thx

Dzsini
ez talán mûködik (elég régi, nem tudom, azóta változtattak-e rajta)

redmonk
értem thx

Tikal
Ha van külföldi bankkártyád és hozzátartozo lakcimed akkor menni fog, itthon nem mküködik az itunes store, csak az app store az iPhonehoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

redmonk
sziasztok

ez az itunes dolog hogy müködik? regelek egy accot aztán töltök fel rá pénzt és ugy tudok zenét venni? mert hajlandó vagyok érte fizetni majd ha normálisan megkapom õket ami valószínü az ituneson.

redmonk
értem ksözönöm szépen az infot

I.C.ram
Minden modern tapkebelen van mar transzformator. Legyen az mobiltolto vagy laptop kabel. Veszel egy 300 forintos csatlakozo atalakitot, es kesz.
Dzsini
nem, a tápegységek általában bírják a 110-230 Voltot.

redmonk
eu kûbel? nem kell még valami ami a feszkot is átalakitja?

redmonk
igen azt nekem is mondták h azt csináljam, hogy megveszem és eldobom az original dobozt ami nem is gond nem valószínû h itthon kelleni fog és akkor nem szólnak mert ugy tünik mintha már használtad volna eddig is.

Lacee
igaz nem laptopot, de hoztam már több dolgot (videokamera, ipod) az usa-ból anno, és nem volt semmi gond - nem tudják bizonyítani, hogy kifelé menet nem volt nálam a cucc, így aztán nincs gáz. Mondjuk nem árt, ha nem az érintetlen dobozban hozod 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grizzly21
ja es majd kivancsi leszek vamnal kotozkodnek-e majd, en is hozok egyet iden majd.

grizzly21
rendben lenne szerintem igen, az istyle csinal ilyet ha jol tudom. nekem meg nem kellett gari, de allitolag lassu, korulmenyes, szoval jobb ha meguszod😊
europai kabel kell, de az apropenz (sot valoszinu van is otthon nalad).

redmonk
ahogy elnézem egy teljesértékü számítógép lesz ebbõl
komplett msn szerü program meg minden...

redmonk
Sziasztok!

Másfél hét múlva megyek USA-ba dolgozni. Augusztusban végzek és vennék egy MacBookot amit az oldalán nézve 1299$ba kerül. Ha ezt megveszem csak ugy tudom használni h itthon még veszek egy adaptert a tápcsatihoz mivel itthon 220-230V van? illetve azonkívül minden tisztességesen müködik? ja és a garancia valószínü itthon is rendben lenne?

grizzly21
hat ez szanalmas😄

GregSB
OMG 😊)))

Azért Mac-et MEH-nek érteni... Zsenik ezek a nyomozók 😊

köszönöm a választ😊
Lacee
igen, sõt torzítani is tudod a beépített effektekkel 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hello!
lehet láma kérdés de kiváncsi vagyok😊
szóval a lehet olyat h gitárt csatlakoztatok és akkor pl a GarageBand-el feltudom azt venni vagy van más külön progi erre a célra?
passatgt
ha tanulók vesznek egy macbookot és egy ipod toucht egyszerre, visszaadják az ipod touch árát😊

pyrohun
Valaki ossza már meg velem, hogy PC-re lehet-e telepíteni iTunes-t QuickTime nélkül (multkor még lehetett, ha jól emlékszem) és ha igen, akkor egy url-t is kérnék a letöltéshez. Thx!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Azért ferdít az öreg rendesen. Oké, hogy 5 éve most elõször estek a Mac eladások, de ez a recesszió miatt van, most mindenkinek estek az eladásai...

pyrohun
hmm... 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB

Remélem bejön. Ha nem: Link.

GregSB
GregSB
😄D

Tetsuo
http://i41.tinypic.com/166mxcj.jpg
<#mf1>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

GregSB
Várható volt, Apple nem szokta engedni hogy zárt beta-ból kirakjanak képeket / videókat netre 😊

passatgt
This video is no longer available due to a copyright claim by Apple, Inc..
😊

GregSB
Tévedésben vagytok, ezek nem hivatalos Apple videók, egy beta tester rakta ki õket a Youtube oldalára.

Apple nem hiszem hogy nagy hírverést fog csapni az undonak...

pyrohun
errõl beszélek én is 😊

grizzly21
szerintem nem baj, hogy ellesnek a masiktol dolgokat, mindenkinek jobb igy, de pont ez az hogy miert teszik bele a videoba? ezt a feature-t megirni nem hiszem hogy sok lehetett...ezert nem fogok uj os-t venni😊

Dzsini
ha nagyot akarnának feszíteni, akkor a globális undo-t (értsd: bármilyen, nem végzetes változtatás visszavonhatósága - rendszervinyó szétbarmolása mondjuk nem, de törlés, átnevezés, beleszerkesztés, telepítés, uninstall... bármi) valósítanák meg - a time machine már jó kezdés, ez jó folytatás, de van már elég merevlemez meg memória a normál gépekben, hogy lehessen ilyesmit.

Tikal
el késni elkéstek vele, de nem olyan nagy luzerség... nekem mondjuk nem nagyon hiányzott ez a funkcio, de jo ha van... de hogy ezt a windowstol lopta az olyan mintha azt mondanánk az elsõ négykerekû jármûrõl lopott minden mai autógyár... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
jajjmár 😊 ilyen erõvel az elsõ négykerekû jármûrõl lopott minden mai autógyár -.-

apple meg elég lúzer, hogy ezt még be is rakja egy videóba, hogy a lomtárból lehet undo-zni 😊

Kicsit furcsa arra az oprendszerre mondani, ami alapvetoen az Apple-tol lett lopva...

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
tyu, beletettek hogy lehet lomtarbol undo-zni?
most ne az legyen az erzes h allandoan az apple-t tamadom, de pl ezt meg ok loptak a windowstol

GregSB
Upsz, van még több videó is. Itt találhatók.

GregSB
Snow Leo bemutató. (Build 10A261)