Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez nagyon nagy szám, pláne, hogy az illetõ gyártó gyakorlatilag nem is indul az alsóbb kategóriákban.
Gondolj bele, ez olyan mintha a 10 milliónál drágább autók 90%-a csak Mercedes gyártmányú lenne. Az, hogy az ÖSSZES eladott autóhoz viszonyítva ez nincs 10%, ebbõl a szempontból édesmindegy.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
tekintve hogy 1000 alatt csak a mac mini és a sima macbook van (bár az is csak 1 dollárral), elég szép teljesítmény - gyakorlatilag a saját szegmensét uralja a cég.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
the CEO, in search of a space in the company's crowded parking lot, regularly leaves his Mercedes in a handicapped space, sometimes taking up two spaces. The pattern became so noticeable that employees, according to the article, put notes on his windshield that read, Park Different.
s one wise-guy blogger commented, in decidedly bad taste: "I can't believe Steve Jobs's liver is replaceable but the battery in my iPhone is not."
http://gaborszantai.co.uk/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezt írja nálam az FF3 az FF 3.5-rõl letöltés elõtt:
"Twice as fast as Firefox 3.
...
The most advanced Firefox yet."
Hmm, honnan is ismerõs ez a szöveg? 😛
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Visszatért. Érdekes módon elmaradt a csínandratta és pezsgõbontás, szép csendben visszasurrant a hátsó bejáraton 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC! Szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!!
Ár:35000Ft
email: [email protected]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Külsõ programok pedig azért nem tudnak pontosan menteni a Microsoft office formátumaiba, mert azok zárt formátumok, és a meglevõ dokumentumok alapján próbálják "visszafejteni" a dolgot, és valahogy elmenteni, hogy úgy nézzenek ki... ez persze nem sikerül minden részletnél. Az OpenOffice formátuma nyílt, ezért nem okoz problémát más programok számára a mentõ/töltõalgoritmus megírása. Az MS pedig nem adja ki a forráskódokat, így csak próbálkozni lehet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
akkor most melyik is a bena?
vagy én vagyok a béna, és másnál mûködik as intended?
Sztem valami jogi cucc lehet a háttérben, vagy valami le van védetve, ami miatt az OO és GD nem tud 100%-osan konvertálni...
siman el tudom kepzelni, hogy a kurva MS direkt cseszi szet megnyitasnal, erzekelve, hogy nem MS-el lett elmentve
Pont ezt szeretném megtudni, hogy szerinted, az egyik miért jobb, mint a másik, vagy a másik miért szar, mert én sajnos nem tudom megítélni. 😞
Csak a kérdésemre válaszolj kérlek. 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sztem ez elég érv 😊
Utána hirtelen mindenki jobban kezdte tudni, hogy milyen formátumba akarják megkapni az õ partnerei a doksikat, erre persze, hogy nem érvelt már túl sokat 😊
Szép és jó az OO, de mint minden másnak, neki is vannak elõnyei-hátrányai. Az ingyenesség mellett a platformfüggetlenség is kompromisszumokkal jár az elõnyei mellett.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Merthogy azt még belátom hogy egy pénzügyi intézetnek szüksége van az extra formulákra, de egy sima vállalkozásnak sztem minden igényét lefedi az OO. Mi van ha küldeni kell valakinek anyagot? Lehet office formátumokba szarul konvertál, de van benne PDF konverter is, az úgy tudom jól mûködik, és a PDF-et már mindenhol elfogadják manapság.
Amúgy szép kis írást pöttyintettél csak hogy megmutathasd hogy te vagy az ügyeletes faszagyerek mert van diplomád meg ecédéeled haha 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Adatbázis része is elég buta, ahogy emlékszem.
Másrészt nekem már hiányozna a Ribbon 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''