Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a billentyuzete annak milyen ? muanyag vagy olyan jo kis alu-szeru mint a 15os regi (1eves) MBP-nak? A kep alapjan muanyagnak tunik..de majd megnezem apple store-ban, itt van egy kozel a 5th-en.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(*tulajdonképpen nem érti mé vámolnának le egy csomagot de mind1)
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Allitolag az apple az egyik legjobb minoseg, ahhoz kepest csak naluk van 14 napos refund. Az osszes tobbi boltban LEGALABB 30 napot adnak. Mindegyik mas gyarto 2 evet ad a laptopjaikra, az apple persze csak egyet.
Ugyanakkor elismerem, hogy iszonyat durva marketing van mogotte, es mindenki magukba tudnak szivni. Meg engem is bekebeleztek.
Ja es vicces, hogy az osszes apple storeban Microsoft termek a penztargep, amirol persze lefeszegetik az emblemakat (sajat szememmel lattam) 😛
Én legalábbis sokkal szívesebben csinálám ezeket egy ilyen készülékkel az ölemben a nappaliban a fotelben, mint egy laptoppal vagy netbookkal + a városba is sokkal szívesebben cipelnék egy ilyet.
http://gaborszantai.co.uk/
Ha laptop, akkor Dell, Apple, ibm/lenovo, esetleg hp, asus, de azokbol sem mindegy melyik.
A macbook-kal meg ugy van az ember, hogy hiaba latsz jobb ajanlatokat, tudod hogy ugyis azt fogsz venni, mert neked az kell (mert csak). En is igy voltam vele.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
2 laptop az mar gaz?
Csak akkor tudsz igazán jó bizniszt csinálni ha valaki elhozza neked USA-bõl. Így nekem 200-ból megáll a cucc.
E52 MÉG baromira nem éri meg mert új modell.
Engem a gps jobban izgat, minthogy a neten logjak vele. Wifi meg szinte mindenhol van mar.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"