Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Szerintem nagyon kenyelmes. Jo tapintasu. Egyedul a DEL gomb hianya zavar kicsit.
grizzly21
mindenkepp kiprobalom a jovoheten, de a kep alapjan felek kicsit tole..az enyem valahogy nagyon kenyelmes, jol lehet rajta irni: gyorsan es kenyelmesen. Annyi hogy jobban koszolodik mert nem fekete.

I.C.ram
muanyag, de eleg jo fajta muanyag, szerintem.
grizzly21
ha lesz penzem lehet h veszek egy kis MBP-t. (max eladom).

a billentyuzete annak milyen ? muanyag vagy olyan jo kis alu-szeru mint a 15os regi (1eves) MBP-nak? A kep alapjan muanyagnak tunik..de majd megnezem apple store-ban, itt van egy kozel a 5th-en.

Zsoltika 007
Hagyjátok már azt a buzi ájfont 😄 Itt a sznó lepörd! Tesség felnyomni! 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem magára a vámra gondoltam hanem hogy van egy sima doboz, javítsatok ki, de valszeg a dobozról magáról nem jönnek rá hogy mi is van benne ergo nem vámolják le... bár átvilágítás vagy valami. nemtom

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
pont azert vamolják le amiért te onnan akarod rendelni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
ja

lehet hülye kérdés de ha rendelek egy mekbukot kanadába és onnan ismerõs feladja mint csomag ajándék vagy valami akkoris levámolják?

(*tulajdonképpen nem érti mé vámolnának le egy csomagot de mind1)

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

grizzly21
azert ez oda vissza megy😄 A microsoft a box bemutatotajan asztal alatti mac-ekkel imitalta a bemutatot😊

I.C.ram
Egyebkent itt, USAban lehet a legjobban latni, hogy mekkora aljas szemet banda az Apple. Sokkal szigorubb uzletpolitikajuk van, mint barmellyik masik boltnak.

Allitolag az apple az egyik legjobb minoseg, ahhoz kepest csak naluk van 14 napos refund. Az osszes tobbi boltban LEGALABB 30 napot adnak. Mindegyik mas gyarto 2 evet ad a laptopjaikra, az apple persze csak egyet.

Ugyanakkor elismerem, hogy iszonyat durva marketing van mogotte, es mindenki magukba tudnak szivni. Meg engem is bekebeleztek.

Ja es vicces, hogy az osszes apple storeban Microsoft termek a penztargep, amirol persze lefeszegetik az emblemakat (sajat szememmel lattam) 😛
GregSB
<#unalmas>

grizzly21
most persze szempont a videotelefonalas, az iphone vs nokia5800/barmimas temaban meg nem volt az, mondvan ugyse hasznalja senki 😛

passatgt
egy mini monitor amit rádugsz az iphonera, kb annyi

GregSB
Netezni, videotelefonálni, emailezni stb...

Én legalábbis sokkal szívesebben csinálám ezeket egy ilyen készülékkel az ölemben a nappaliban a fotelben, mint egy laptoppal vagy netbookkal + a városba is sokkal szívesebben cipelnék egy ilyet.

I.C.ram
Ennek mi ertelme lenne? Zsebre nem tudod vagni, laptopnak pici, bill sincs rajta, max csak ugy, hogy kitakarna a kepernyo nagyreszet...
GregSB

PS, de jó vóna úgy mint û.

nem eri meg, de akkor sem kellene mas 😊))

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
hat persze, en is ezt csinaltam😊

passatgt
csak felsorakoztattam pro és kontra érveket, és szerintem megéri a + pénzt

grizzly21
najo, azert nem kell atesni a lo tuloldalara sem. Acer-t, Fujitsu-t igenyes ember nem vesz.

Ha laptop, akkor Dell, Apple, ibm/lenovo, esetleg hp, asus, de azokbol sem mindegy melyik.

A macbook-kal meg ugy van az ember, hogy hiaba latsz jobb ajanlatokat, tudod hogy ugyis azt fogsz venni, mert neked az kell (mert csak). En is igy voltam vele.

passatgt
jött interspar újság, rögtön fõoldalon egy olyan notebook, aminek erõsebb hardvere van, és csak 135e ft, kicsit elgondolkoztam, hogy megéri e nekem a macbook, de rájöttem, hogy igen😊

franc0
Hosszú is, illegál is, konkrét kérdésre viszont válaszolok privátban hogy ne offoljunk 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

passatgt
írjad már ide, mást is érdekelne😊

franc0
Írtam.

I.C.ram
Amsterdamban mennyire lehet behozni repulovel (USAbol) elektronikai dolgokat? Mennyire figyelik ezt a zold folyosan?

2 laptop az mar gaz?
franc0
Nem tudom mennyire vagy informált a témában, de azért lehet bajod belõle. Ha akarsz róla bõvebben dumálni akkor dobj privátot.

grizzly21
gondolkozom h hazahozok egyet..de igyismar hozok egyet + mp3 lejatszot, meg ki tudja meg mi gyulik ossze.

franc0
Na elég hamar jött a 4.0.3 Safari 😊 de ez végre jónak tûnik.

Tikal
vagy keresel egy céges ismerõst...

franc0
De van diák rokonod/ismerõsöd...

passatgt
nem mindenki diák, és az is csak 5%, most csak van +5😊

franc0
10% diákkedvezményt levonhatod nyugodtan.

passatgt
még mindig olcsóbb mint itt, 351e istyle.hu-n, azaz spórolsz több mint 70e ft-ot

Tikal
230.000 + 57.500 ÁFA, vám nincs rá.... igy már nem is olyan olcso.... ha valaki elhozza neked kézben akkor nem kell áfát fizetned, csak igy érné meg...

franc0
És azért a 30K-ért már sztem nem éri meg az idegeskedés. (nem vámot fogsz fizetni amúgy, hanem a 25% áfát)
Csak akkor tudsz igazán jó bizniszt csinálni ha valaki elhozza neked USA-bõl. Így nekem 200-ból megáll a cucc.

passatgt
ebay.com-on egy új macbook pro 13-as 230e postával együtt😮

csak az a gond, hogy ezt vámolják😞

Tikal
van wifi sok helyen, de nem mindenhol... (metron, buszon, utcán sétálva, vonaton, vidéken ) a google maps is a netrõl megy, ha meg igo-t akarsz rátenni az nem olyan lesz mint egy rendes gps készüléken.... persze nem akarlak lebeszélni, vegyél iphonet, csak tényleg hamar el fog menni az a 80MB 😊

I.C.ram
Mi van? 😄
franc0
Végülis a 2 hsz együtt....namindegy alszokmá' 😄

franc0
Namost mondanám hogy a fáradtság miatt tökre nem arra reagáltál amit mondott, de minusz 6-9-be vagy, szal simán fail 😊
E52 MÉG baromira nem éri meg mert új modell.

I.C.ram
Ugyanannyiba kerul mint a nokia e52, amit szeretnek az e51esem helyett. Szoval akkor mar inkabb iphonet veszek.
I.C.ram
majd akarok medianet csomagot, de egyelore meg jo ez nekem.

Engem a gps jobban izgat, minthogy a neten logjak vele. Wifi meg szinte mindenhol van mar.
Tikal
pont az egyik elõnyét nem használnád ki a telefonnak...

Tikal
iPhone-t venni 80MB-s nettel nagy butaság szerintem... nekem havonta majdnem 1GB a forgalmam, és még több ha tetheringet is használom.

Lacee
praktikus

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
😄

GregSB
LOL 😄D

I.C.ram
ja, de a gmapset folyamatosan frissitik a juzerek, ez a jo benne csak. Szinte nem letezik, hogy nel egyen benne valami. Igonal azert sok minden hianyzik meg, es itt nem a mcdonaldsra meg a benzinkutra gondolok.