Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Igen ez, de nem eredeti apple, szóval olcsóbbért adom😊

2500, veszprémben személyesen, vagy postán feladom, de akkor 3000😊

Tikal
pontositsunk!
Erre a csatlakozora gondolsz? ez az amelyik alu macbookhoz kell, igaz? mert akkor megveszem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
németh jól játszik, egyedül azon kéne változtatnia, hogy ha elveszti a labdát, akkor ne kezdjen el egyhelybe ugrálni a fejét fogva, hanem fusson érte...

passatgt
nekem egy minidisplay-dvi átalakítóm van eladó

joebacsi
Mennyit engedsz a felébõl? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem iPhone<#crazya>
Tikal
a macbook elõtt egy ipod-om volt, azon megtanultam mindent <#vigyor2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én sem használtam elõtte Mac-ET és nem volt sok idõ megtanulni. Elõtte boltba nézegettem és ha valamit nem értettem nem szégyelltem megkérdezni. De ajánlom nekem ezt, itt jelentkezel a tanfolyamra és megtanítanak Mac-et használni.
Sok sikert!
Tikal
szerintetek drágán árulom a mini DVI-DVI csatlakozot 5000ért? mondjuk 4500ig lemennék vele, de minap is keresett egy srác, aztán azt mondta 5ért már újat lehet venni, mondom az fasza megadhatnád a bolt cimét ahol láttad, mert a másik csatlakozot ott venném akkor, egyébként meg mindenhol 6000 felett van kitéve... persze erre már nem válaszolt... egyébként is bírom mikor ilyennel próbálkoznak hogy annyiért már újat veszek, aztán mikor mondom neki hogy aha, akkor egy linket tolhatnál....néma csend...

oroy_
meny be egy üzletben ahol árulnak, próbáld ki és ha nem boldogulsz vele ne vásárold meg.

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

passatgt
én sem használtam osx-et mielõtt megvettem a gépet, kb 30 percre volt szükségem az átálláshoz😄

Rag Oil
valaki tud segiteni az átálásban? addig nem is karok venni mac ot még nem tudom használni.

hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio

GregSB
Google Readerben megjelennek 😊

pyrohun
opera rss readerében sem 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
megnézné nekem valaki hogy vannak e képek a pto.hu RSS-ben safari alatt? nekem nem jönnek be a képek, sem safariban, sem a mail-ben...

Gabor1990
Valaki nem tudja, hogy Itunes újratepeítés után megmaradnak-e az albumok, vagy újra be kell õket rakni?

Végre sikerült beraknom magyar helyesírás ellenõrzõt. Már megérte a Snow Leo..😄
grizzly21
A legutobbi frissitesben jott valami smc driver frissites, feltettem, azota kicsit tobbet forog a ventillator..

passatgt
minden tökéletes, csak prohardveren olvastam, hogy ha nagyon pörög a ventillátor, akkor hátul süvítõ hangot ad ki, ezt próbáltam ki, de hiába toltam fel 3000rpm-re, meg se lehetett hallani😊

GregSB
Csak a szokásos: pletyka van, konkrétan nem tudni hogy mi lesz 😄

Tetsuo
uj iMacrol vmi?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tikal
huu, ne tuningold, ez nem PC.. 😊
remélem a billentyuzet világitást nem akarod lecserélni neon zöldre 😊

passatgt
raktam fel ventillátorszabályzót, de mégsem kell, ezért uninstallálom, és fájlok törlése után kell csinálnom egy smc resetet😊

Tikal
te nem most vetted az elsõ macbook-od? és máris smc restart, azt se tudom mi az, pedig már meg van egy ideje a gépem 😄D

I.C.ram
az nem a PROM?
grizzly21
az mi is es mire jo?

Zsoltika 007
csak úgy

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

passatgt
smc resetnél kéne látnom valami vizuális jelet, vagy csak úgy megtörténik?😊

grizzly21
en csak 720pvel teszteltem, jol nezett ki

I.C.ram
Nekem meg atompixeles volt nagy monitoron a VLC. Másik lejátszóval teljesen jó volt.
grizzly21
nem tunik rossznak, holnap utanajarok jobban, de az a kar hogy appstore-on keresztul megy minden..100 dollar a nevezes hogy egyaltalan oda posztolhass dolgokat

joebacsi
Flash CS5 tud natív iPhone app-ot gyártani!

Grizzly, vérszagot érzek, azt hiszem itt az ideje, hogy kissé leporoljam a flash tudásom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lacee
nekem valamiért a VLC-vel szaggat a kép, és a felirattal is macerák vannak, a periannal kibõvített QT pro viszont jól szuperál.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
amúgy vlc-ben nincs ékezetem feliratoknál, quicktime player-ben van, úgyhogy azt használom

passatgt
az oké, csak mégis szebben néz ki a film/sorozat gyûjtemény itunes-ban😊

grizzly21
VLC-t hasznalj mac-en videolejatszasra

Na fel is raktam zökkenõmentesn a snow leot😊 Eddig minden ugyanolyan..😄
passatgt
közbe rájöttem, quicktime player-ben save as, és elmenti mov-ban, már csak az a gond, hogy frontrow-ban nincs így kép, csak hang😞

amúgy van valami im progi, amivel lehet fájlt fogadni gtalkról?

Ha valakit érdekel és emlékszik, hogy kitöltöttem és rendeltem egy Snow Leo-t az Apple honlapjáról. Ugye arról van itt szó, hogy aki Június 8 óta vásárolt Mac-et az 10 dolcsiért kap Upgrade-t. Én végigzongoráztam az egészet elküldtem postán Angliába az Apple-nek a számlát és amit kértek kinyomtatni és másfél hét után (a mai napon) megküldték a DVD-t. Tehát tök korrekt..😊
Tikal
sehogy
át kell konvertálnod...

ffmpgex

passatgt
itunesba hogyan tudok avi-t berakni?

Tetsuo
na ja, tipikus posztkomcsi ugyintezes. 😞
konzekvencia: mire a BKV menetrend rakerul a maps-re, addig tonkremegy a BKV..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

passatgt
elõbb készítenek egy tervet 25-ért, majd csak utána

Lacee
<#nevetes1>
vagy az 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

I.C.ram
Vagy rábizzák egy alvállalkozóra havi 15 millióért.
Lacee
fene tudja, nem hiszem hogy túl sok melóba kerülne, egy épp ráérõ informatikus megcsinálja a kávészünet elõtt.

I.C.ram
és szerinted ezt a BKV megtenné?
Lacee
ha már regisztrált partnerek, annyiból áll a frissítés hogy txt file-okba exportálják az adatbázist, és feltöltik összezipelve valahova.

I.C.ram
De ennek az egésznek akkor lenne csak értelme, ha állandóan frissítenék. BKV Pár havonta változtatja a menetrendet.
Lacee
Ha jól látom, az EU-ból Belgiumon, Hollandián, Írországon kívül csak Magyarország és Szlovákia nincs lefedve. Valahogy jelezni kellene az illetékeseknek, szerintem biztosan hasznos lenne bekerülni a rendszerbe: külföldiek útvonalkeresését segítve sokkal több utast lehetne összeszedni, arról nem is beszélve hogy jóval kényelmesebb megoldás volna a mezei halandóknak is.

Itt lehetne ingyenesen csatlakozni, bár írják hogy nagyon megnõtt a jelentkezõk száma, így csak elõjegyzést fogadnak - lehet hogy Budapest is köztük van? 😊