Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Osem dell laptopjan 3mp, Windows 7

pyrohun
Apropó ha már Parallels...

Webfejlesztõként sajnos kénytelen leszek az Explorer 6,7 -s 8-ra való optimalizálás miatt windowst IS telepíteni, de nem hiszem, hogy önálló oprendszerként szeretném ezt megtenni, szal BootCamp anyira nem érdekel.

Viszont melyik legyen: Parallels Desktop 5 vagy VMWare Fusion 3.0?

A PD5-rõl talán jobbakat hallottam.

Úgy szeretném megvalósítani, hogy majd az iMac-re kötött másodlagos monitorra tenném ki a (virtuális gépen futtatott) Windows-t, de full screen-re. Az iMac-en magán pedig természetesen csak az osx-es desktopot látnám. Így ha valamit tesztelni kell akkor elég kényelmesen lehet majd a windows-on és az osx-en is egyszerre nézegetni, hibát keresni, stb. Ráadásul (Parallels-en biztosan) drag and drop is megy már, ami még jobbá teszi az egészet.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
nemtom, még csak videón láttam 😄 de nálam az athlon 64-emen ha már el volt indítva a cs4 és kilépek, utána azonnal indítva is 10-15 másodperc 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

grizzly21
nekem nehany mp alatt megnyitja az OpenOffice a dolgokat..nem tudom mikor probaltad, mostmar 3mas verzioszamnal jarnak, en megvagyok elegedve vele, sot, soha nem is szandekozom MS Office-t feltenni sehova.

franc0
MS Office, OpenOffice megvolt már.
Nekem az a bajom, hogy egy állomány megnyitása C2D 2GHz-el és 2GB RAM-mal annyi idõbe fáj, mint egy PIII 1GHz-es 256MB RAM-os WindowsXP-s géppel.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

passatgt
Numbers😊

grizzly21
MS Excel helyett? OpenOffice

grizzly21
ha eloszor inditod (startup utan) akkor 2 mp alatt tenyleg felall?

franc0
Viszont az Excel tragédia.
De ha tudtok valami jó tippet (Parallels stb kizárva) akkor hallgatom 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

grizzly21
eloszor csak a monitor, de sleepben nem fog tolteni ez nyilvanvalo, szoval energy savings kell a system preferencesnel

Tényleg?😊 Az zsír, én azt hittem akkor nem tölt.😊 thx
amugy meg Shift + Contol + Eject aztan a monitor mar alszik is😊

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
nem fog aludni, csak kikapcsolja a monitort.. a letöltés megy tovább

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
Hát sleep-ben nem tölt a utorrent sem, de ha tölt a utorrent miért tenné sleep-be? 😊

Hogy kel beállítani, hogy ne Sleepelje soha a gépet egy idõn belüli inaktivitás miatt? Mert bent hagynék egy letöltést torrenten (uTorrent) és ha sleepeli akkor leállítja addigra. Vagy nem?
pyrohun
Hát igen, meg mondjuk nem hiszem, hogy egy Core i7-es PC-n, windsows alatt kb. 2 másodperc alatt elindul a Photoshop CS4, stb 😊

Zsoltika 007
Meg hát ugye másra nincs Logic Express/Studio.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem hasonló órajelû laptopom volt, mint a mostani MacBookom, csak ebbe több a RAM (4GB, adtak az iStyleba ajándék 2-t:]). Az elõttem írókat tudom csak ismételni, az OS X kevesebbet használ a hardverbõl, ez által sokkal gyorsabb lesz. Egyik fontos szempont nekem is a zene volt, hisz iTunes és a GarageBand nekem nagyon sokat segít a felvételbe és a lejátszásba is, csak meg kell szokni, a rendszerét, hogy külön másolja a zenéid stb. Windowson szarakodott az iTunes itt meg mondanom se kell, hogy semmi baja. Mint azt tudjuk a Windowst feltelepítjük a különálló hardverekkel és ezek segítségével használjuk, a Mac pedig a saját hardvereivel összhangban áll és nincs vele annyi probléma. Úgyhogy vegyél egy MacBookot!!!😊😊😊
I.C.ram
Itt nem hardverek közt kell dönteni, hanem oprendszerek közt, esetleg dizájn... Ha az osx jobban bejön, akkor irány a MAC, ha nem, akkor PC jóval olcsóbban.
aha értem köszi
zenehallgatás az olyan szinten értendõ h abletonnal bütyködés, producerkedés egyébként😊
passatgt
ha ua a hardver, akkor nem lesz sok változás, viszont osx-et csak házon belüli konfigra kell tervezniük, ezért nyilván sokkal gyorsabb(elõnyösebb) mint egy wines laptop

grizzly21
a teljesitmeny pont olyan, miert is lehetne mas? Ha ugyanolyan intel processzor van benne, es ugyanolyan ram, stb, akkor mitol lenne gyorsabb? Steve Jobs varazsport szor ra, es igy ketszer olyan gyors lesz?
Arra gondolhattak az ismeroseid, hogy az osx nem eszik annyit a hardverbol, hat nem tudom, a windows 7 sem sokat, de zenehallgatashoz nem kell eros gepet venni.

az lenne a kérdésem srácok h a Macbook-ok teljesítménye mennyivel jobb mint egy hasonló tulajdonságokakl (órajel, memória stb) rendelkezõ laptopnak? mert mondták páran az ismerõsök közül h sokkal jobb, de ebben kételkedek egy kcisit. mert pont most állok laptopvásárlás elõtt és emiatt kéne
elõre is köszi
ui.: a laptop nem játékra lenne használva, hanem munkára inkább (zeneírás, zenehallgatás stb) ha tudtok ehhez vmi jó laptop ajánlatot akkor azt szívesen várom, mégegyszer kösz
pyrohun
ubuntu meg win7 az ok, osx-et má lehet nem vártam mög 😄

passatgt
igen😊

van rajta ubuntu, win7 meg osx

Zsoltika 007
Nem figyeltél! Elégtelen! <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GregSB
Azt is rakott rá. Meg win7-et és ubuntut is 😊

pyrohun
De ez miért hackintosh? Nem is osx-et rakott rá 😊 vagy csak én nem figyeltem jól?

GregSB
Xbox Pro

Hackintos egy "kicsit" magasabb szinten 😄

neevous
Gondoltam, hogy a tiéd és így nagy lett volna a kontraszt a múltbeli véleményeddel.

Tikal
nekem is nõ néha egy kicsit... nem fullosan jön az ki a gyárból, formázni lehet még...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
..mert? 😊
(egyebkent nem a sajat telomrol van szo)

neevous
Mégiscsak iPhone?

passatgt
iphone topik

5c0rp330n
van itt vki aki unlockolt/jailbreak-el mar iphone/iphone 3g telot? el lehet b@szni, mire kell figyelni? gondolom pwnage toolt kell hasznalni. van valahol valami jo kis leiras?

passatgt
felraktam a coconutBattery-t és ezt írja:

Original battery capacity: 5450 mAh
Current battery capacity: 5528 mAh

Normális, hogy nõ az akksim?😄

De azok csak lesodrik a port az alsó sarokba és kész..😄
Azért kipróbálom^^ thx😊
passatgt
gyári tartozékot😄

GregSB
Smirglit.

Egyébként SZVSZ bármilyen szemüvegtörlõ kendõ jó hozzá.

Mit ajánlotok MacBook képernyõ megtisztítására?
Tikal
original vagy utángyártott? eredeti az ilyen 20font körül van abból ami nekem kell, de az a hivatalos ára egyébként is Londonban...

pyrohun
nem mindenki szállít sajnos magyarországra, de aki igen, annál a shipping details-nél elvileg látod, ha a kosárba rakod a cuccot

passatgt
úgyse lesz semmi baja, nyugi😊

amazon-on meg áruld már le nekem, hogy hol írja ki postaköltséget😄

pyrohun
én az amazon.com-ról rendeltem (nekem mondjuk MDB -> HDMI kellett), pár ezer forintból megvolt POSTAKÖLTSÉGGEL EGYÜTT 😊 lol, itthon kb. a háromszorosa 😊 és 1 héten belül postázták is. Már csak az iMac kell hozzá, bár ahogy a híreket elnézem izgulhatok, hogy nem villog-e majd a kijelzõje, vagy nem lesz-e elrepedve az üveg, vagy egyáltalán be lehet-e kapcsolni... 😊

passatgt
nekem van egy, múltkor kellett is, de nem írtál😊

Tikal
kéne egy mini displayport to dvi adapter, mennyi? 😊

Dzsini
A driver oldaláról: "Thanks to a little hackery from Apple’s Bluetooth Update (located here) the Magic Mouses driver was extracted via WinRar resulting in a 32bit version and a 64bit version that you can install on any ordinary Windows PC that will enable all the scrolling 'magic' of the Magic Mouse."
Ezek alapján igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zsoltika 007
Ha valakit érdekel: Magic Mouse windows driver Ezzel megy minden?

passatgt
az normális, hogy headphones-ként írja ki az outputnál?

passatgt
x210 lett😊