Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem...
A html5 jo kezdemenyezes, de eddig amit ki tudtak belole hozni, az kb olyan szintu dolog, amit a flash4 tudott 10 evvel ezelott..
Amiota a Nokia is kezdi kapacitiv touch technologiaval gyartani a telokat mar a navigacio is kezd iphone szintu lenni.
Minden ezen mulik, mert sokan azert nem szeretik a nem iphone touch telokat, mert nem olyan reszponziv a kijelzoje, ami pedig azert van mert nem kapacitiv. (homersekletet erzekelo).
Van egy sony mp3 lejatszom, aminek OLED kijelzoje van, es szinten kapacitiv touch, na annak a kezelese meg az iphone-enal is jobb, a kijelzoje is szebb, szoval lesznek itt meg alternativak telo teren is remelhetoleg😊
HTML5 pedig csak kicsit karcolja a flash képességeit.
"About Adobe: They are lazy, Jobs says. They have all this potential to do interesting things but they just refuse to do it. They don’t do anything with the approaches that Apple is taking, like Carbon. Apple does not support Flash because it is so buggy, he says. Whenever a Mac crashes more often than not it’s because of Flash. No one will be using Flash, he says. The world is moving to HTML5."
Szóval Jobs eléggé pipa az Adobe-re, lusta bandának nevezte õket amit nem is csodálok, mivel jó magasról tojnak arra hogy Macen már évek óta instabil és bugos a Flash. És bizony az õ dolguk lenne ezzel valamit kezdeni, nem az Applenek.
http://gaborszantai.co.uk/
Utána ctrl+l, és autodetect
Megcsináltam sikeresen a windows-os particiót minden mûködik rendesen.
Köszönöm a választ!
Lenne egy lényeges kérdésem még. Mégpedig, hogy hogyan tudnák windowsból elérni olyan fájlokat amik a osx es partición vannak vagy az osx-esrõl a windowsosra áttenni?
Köszönöm
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Köszi elõre is a válaszokat^^
Lenne egy pár kérdésem.
1. Melyik a legújabb boot camp Assistent? Azaz annyira nem vagyok szerencsétlen, hogy nem néztem meg az Apple honlapján de amiket ott találtam mind 3.XX és nekem a gépen (OSX 10.5.8) csak a 2.0 ás verzió van de sehol nemtalálom a 3.0 át és amúgy 3.X verziók mind windos azaz "exe" kiterjesztésûek.
2. Megrendeltem a Snow Leopard-ot még pénteken mivel azt olvastam hogy a windows 7 csak vagy legalábbis fõleg az új rendszerrel mûködik, nem tudom hogy ez igaz e és megvárjam e míg megjön? Illetve hogy egyáltalán azt tegyem e fel vagy inkább egy XP SP3 at? (Macbook unibody 2G-ram emiatt lehet h inkább XP)
3. Mennyire "fontos" a Snow leopard?
4. Lehet e valami nehézésg a windos telepítésénél, utánna, illetve használatánál?
Köszönöm
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez nem asvanyi anyag vagy oxigen, hogy szukseged legyen ra a mindennapokban. Nem kell megvenni.
Az Apple az IT vilag nemet, felsokategorias autoja. Az Audi/BMW/Mercedes sem jobb, annyival, mint egy Skoda/Honda/Renault, amennyivel tobbet kell erte fizetni, de jobb. Vasarloero megvan hozza, akinek nem tetszik az arcedula, valasszon masikat.
laptopok közül egyedül az apple csinál normális kinézetût, többi mind hányadék...
Dell Studio XPS 13"
Intel® Core™ 2 Duo P7450 (3MB cache/2.13GHz/1066Mhz FS😎
500GB3 7200 RPM6 SATA Hard Drive
4GB7 Dual Channel DDR3 SDRAM8 at 1067MHz (2 Dimms)
$1099
Apple MacBook Pro 13-inch
2.26GHz Intel Core 2 Duo
2GB Memory
160GB hard drive
NVIDIA GeForce 9400M graphics
$1199
mondjuk 17 colon már lényegesen nagyobb a különbség:
Dell Studio 17
Intel® Core™ 2 Duo T6600 (2.2GHz/800Mhz FSB/2MB cache)
500GB3 SATA HDD (5400rpm)
4GB7 Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz
$948
Dell Alienware M17x
Intel® Core™2 Duo P8600 2.4GHz (3MB Cache, 1066MHz FS😎
500GB3 7,200RPM w/ Free Fall Protection
4GB7 Dual Channel DDR3 at 1066MHz
$1774
Apple MacBook Pro 17"
2.8GHz Intel Core 2 Duo
4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2X2GB
500GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
$2499
En csak azt tudom mondani, hogy nemreg vettem Dell Laptop-ot $1600-ert, az egy kozel full-os laptop: full hd 16os kijelzo, 500gb 7200rpm hdd, 4gb ram, ati 4670 vga, 2.4 ghz duo core cpu.
Az apple kb hasonlo aru MBP-ja ($1700+AFA) feleakkora vinyo, sokkal rosszabb videokartya, kisebb kijelzo..
arban kb 100.000 HUF a kulonbseg 2 azonos tudasu apple es pc laptop kozott szerintem
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ha õ is csak 1 féle terméket árulna, az is drágább lenne
macpro meg pont rossz példa, egy dell vagy akármilyen munkaállomás szinte drágább, és azért nem kell ecsetelnem a kinézet/összeszerelés elõnyeit😊