18351
-
#7320 De en nagyobb ipodra gondoltam, amit maceras allandoan kiszedi a zsebedbol, viszont egy ilyen picike, akkora mint egy taviranyito, es siman tudok csiptetni telen a kabatod zsebebe stb, nyaron meg pikk pakk elorantod a zsebedbol. -
#7319 tényleg: ha a Facetime telefonszám alapján azonosítja a másikat - akkor egy Touch-ot hogy lehet felhívni? -
#7318 tegnapelőtt:
(én): kényelmes lesz zsebbe nyúlva vakon irányítani... azért vannak olyan eszközök, ahol nem árt a fizikai gombok jelenléte szerintem.
(I.C.ram): taviranyitos headsettel mi a francnak vakon iranyitani?
ma:
(appleblog): Jópofa a kijelző mögé épített lejátszó ötlete, bár azért ne számítsunk retina display-i magasságokra, és persze az is igaz, hogy a többség valószínűleg a fülhallgatóba épített távirányítóval fogja irányítani a kütyüt.
(I.C.ram): Haveromnak van hasonlo meretu Sansa Clipje es sose iranyitja a taviranyitorol. Szerintem ekkora meretnel mar folosleges a taviranyito.
-
#7317 azon van gomb... a nano-n nincs, így zsebben nehézkes számokat léptetni rajta (persze nem lehetetlen) - és ha jár hozzá a shuffle-féle távirányítós füles, akkor az jobban kézre esik (van benne dumagép is, úgyhogy még kevésbé kell a képernyő). -
#7316 igen ez jogos, de akkor is faramucinak érzem, hogy "the HD revolution has happened" kijelentés után még picikéznek a felbontással... így marad a macbook + átalakító, ha fullHD filmnézés kell :) -
#7315 Haveromnak van hasonlo meretu Sansa Clipje es sose iranyitja a taviranyitorol. Szerintem ekkora meretnel mar folosleges a taviranyito. -
#7314 hát azért 180p-t streamelni elég szar lehet:) -
#7313 appleblogról: "Jópofa a kijelző mögé épített lejátszó ötlete, bár azért ne számítsunk retina display-i magasságokra, és persze az is igaz, hogy a többség valószínűleg a fülhallgatóba épített távirányítóval fogja irányítani a kütyüt." -
#7312 windowson egy 400 megás txt-től lefagy a jegyzettömb?
csak mert itt nem:D -
#7311 na persze, az apple tv csak ITS-es cuccokat szeret... videoból m4v, mp4, mov és avi, 720p méretig, ilyenformán a fullHD filmek és az mkv formátum kilőve :(
de audioból is ugyanez a ehlyzet, flacot ne akarjunk lejátszani és kész.
forrás -
#7310 ja nem, mert latom emeltek a touchok arat. -
#7309 Az uj nano szerintem eleg fasza lett, csak baromi draga. 179 dollarert mar ipod touchot kapok. -
#7308 Akkor nem is lesz uj ipad mini meg ipad arcsokkentes? -
#7307 előző generációnál leszedték a gombokat a Shuffle-ról, merthogy az milyen jó már - most visszarakták, cserébe leszedték a Nano-ról... (abból nekem a fekvő képernyős tetszett a legjobban)
bolondok ezek a rómaiak :) -
#7306 áh, nekem csak iphone 4 kéne meg egy macbook:) occsóé -
#7305 ...a Nano-nál ott van a voiceover hangoknál a magyar, a Shuffle-nál nincs :) nem fért el a 2 gigába? :D -
#7304 itouch faszán néz ki, remélem nyerek egyet xms-es játékon:D -
#7303 Nem bírtam az izgalmakat, inkább hamburgert sütöttem az event helyett :)
Az új shuffle-ből biztosan vásárolok. Nemrég ment tönkre a 2nd gen, az előző generáció pedig fos volt, ezért nem vettem újat.
Ja és nem lesz ez 25k, 16-17 lesz szerintem. -
Pio #7302 Ugyan, ez művészet, nem értheted! Mester Tomi tuti továbbjuttatta volna! -
#7301 hagyjátok, biztos izgul az Apple nagyszínpadán ^__^ -
#7300 fent vannak közben az új oldalak, látszik a Touch hátulja: http://www.apple.com/ipodtouch/design/
a Classic meg marad a szokásos ahogy nézem, de legalább nem tűnik el.
A nano-n 240x240es képernyő van -
#7299 hát ez egy rakat fos már bocs, még megasztárba nem jutottt volna tovább:D -
#7298 huu, mi van ezzel a csávóval? -
#7297 hát nekem nagyon nem jön be, semmi extra és tök hamisan hümmög csak kb -
Pio #7296 Arról bezzeg nem beszélt, hogy az új itunes is automatikusan indul-e majd, ha megnyomom a play médiabillentyűt... :) -
#7295 jó zenész ez a hapi... így egymagában egy zongorával főleg. -
Pio #7294 Én az előzmények után már annak is örülök, hogy a végére nem Lady Gaga-t hívták be zenélni... :) -
#7293 enjoy.. xD -
#7292 Chris MArtin, a Coldplay zenekar forntembere... Nem komálom a bandát, de ezt a Yellow-t szeretem :) -
#7291 ki ez a majom?:) -
Pio #7290 Ezek szerint itt csak én olvasok hírportálokat... :) -
#7289 na faintos, ezt lehet ebayről is rendelni:D -
és igen -
#7286 tessék, miért nem 50 pénzt mondtál? :D -
Pio #7285 Ezt most úgy adod elő mintha nem lehetne tudni hetek óta, hogy mit fog tudni és mennyibe fog kerülni... :P -
#7284 ha használatra, akkor macbookot kérnék :) -
#7283 de miért fekete? -
#7282 bizony, át kéne nevezni a topicot apple thinktankre - a Munkás Pista bá' meg támogathatna minket fejenként egy-egy darabbal a teljes termékpalettáról :) -
#7281 erről is beszéltünk néhány hónapja - hogy nem érdekel a tárhelyesdi meg semmi, bármit bármikor streamen el akar érni és kész.
(bizzzztos innen lopja az ötleteket a pista) -
#7280 remélem 100$ alatt lesz