18351
-
#7360 hát akkor rohadjon meg az ie...
köszi mindenkinek -
#7359 Win XP, Google Chrome alatt is jó
ez egy nagy kép, nézd meg oldalt hogy észervetted e a kis pontokat :) -
#7358 na igen, a nagyobb gépeknél ezek érdekesek lennének -
#7357 Opera behúzza gond nélkül, IE a méretére rájön, de üres keretet rajzol neki (Vista32) -
Pio #7356 Az nem tölti be, passz, hogy miért. -
#7355 és ie8-ban megnéznéd? köszi -
#7354 Erre köll rágyúrni akkor
"Lithium-air" akku - elektromos repülőkbe is készek tervezni
-
#7353 win7, firefox alatt bejön, 700x24480-as gif -
#7352 van ez a kép:
http://passatgt.i-host.hu/usa/images/usa.gif
mac-en minden böngészőben megjelenik, de windowson sehol
wtf?
valaki megnézné, hogy cask nálam szar vagy másnak se jön be windowsos böngészőkkel? -
#7351 rendszerek integrációja - iOS mindenhova, asztali gépre is villámgyors bootolással hétköznapi feladatokra, munkára meg át lehet bootolni OSX-be.
táccs mindenhova - a tervrajzok az érintős iMac-ről már itt is szerepeltek.
képernyő a touchpadokba - erről pletykák voltak, de logikus lépés lehet macbookoknál
iPhone-ba meghaladni az 5megapixelt, esetleg csinálni belőle qwerty-s változatot...
elvadultabb ötletek:
normális asztali gép, a macmini és a macpro közé pozicionálva
minden laptopképernyőre érintőfelület
külső kicsi képernyő laptopokra pl. levelek megnézéséhez - a Windows SideShow egyszer már létezett, csak az nem jött be
plusz mindaz, amire tippek sincsenek, és jó kis meglepetést tudnak okozni. -
Pio #7350 Szerintem amíg az okostelefonok egy nap alatt merülnek, ha használja is őket az ember, addig a technológia gyerekcipőben jár, hiába ömlesztik bele a nagyobb felbontást, a nagyobb tárhelyet. Erre kéne ráfeküdni az Apple-nek is és a többi fejlesztőnek is idióta, felesleges videótelefonálás helyett. :)
Ja boccs, nem felesleges:
-
#7349 milyen irányba fejleszthet még az Apple? (tárolókapacitáson kívül). már elég kicsi dolgokat csinált, iphone-ból meg nem tudom, mi lehetne még rajta, mármint a meglévők fejlesztésén túl.. -
Pio #7348 Nekem a tegnapi livestreamnél az volt a gáz, hogy hiába tettem ki fullscreenre nem érzékelte, hogy filmezek és X idő tétlenség után lekapcsolta a monitort... :S -
#7347 en most win7en vagyok, majd megnezem osx-en is. -
#7346 Mac OS X 10.6.4
Safari 5.0.1
nem tudom mi lehet akkor... -
#7345 os, browser? Nekem nem engedi, arreb mozgatom a lejatszofejet de visszaugrik es semmi nem tortenik. -
#7344 Te mit nézel? Én épp most tekertem bele...
Próbáld ki! -
#7343 A honlapon levo keynote-ba tenyleg nem lehet beletekerni? Ez a Steve Jobs fele jovo a weben? Mellesleg safarin meg lejatszofelulete sincs alul a QT pluginnak mint Firefox-on.. -
#7342 megnézem köszi, bár a tesztek szerint pont az mkv-kkal előszeretettel vacakol. -
#7341 Leopard is szürke lett a tiger után anno. (felső menü sorra gondolok) -
#7340 nem tudom, nekem az 5 évvel ezelőtti OS jut róla eszembe... biztos megszokom majd, de így elsőre.... -
G_ArchAngel #7339 fasza, sokkal jobban illik az Apple letisztult designhoz -
#7338 most az itunes visszament az időben?! minden ikon szürke lett meg elbaszott... -
Pio #7337 Na, nem csak én, hanem az Appleblog is átlát a szitán!
"Az új iTunes fő képessége, a Ping, ami tulajdonképpen egy újabb burkolt módja annak, hogy mindenki kövesse Lady Gagát, nem elérhető egyelőre." -
#7336 gondolom már ismerik egy páran, érdekes oldal :)
-
#7335 WDTV? -
#7334 bezzeg a telepi trollok... :) -
#7333 200 album alá ki megy? ugyannnn :D -
#7332 á, 2 gombnyomásból tudja, utána meg multitáccsal a zsebében befordítja a megfelelő irányba :) és még a scrollozás is megy vakon, a 67. albumra a 158-ból. -
#7331 sikerült a sok rózsadombi spammernek -
Pio #7330 A kemény fickók nem hordanak kesztyűt! :P
Amúgy itt majd nem leszel olyan magabiztos, mert azt is fejben kell tartani, hogy épp merre forgattad az érintőképernyő képét... :PP -
#7329 -
#7328 nekem samsungból van mp3
nem érintőképernyős, de éritnőgombos, és éjszaka is (nincs gombvilágítás) simán nyomom már fejből a menüket,
zsebembe szintén, számváltásni, listázási nézetek stb. alap dolgok mennek.
hangszínt meg had ne állítsunk már vakon :)
szvsz nemtré a tapis.
/télen kesztyűt mindig le. na az a tré... -_- -
Verseghy #7327 Stevei kedvence is..:D -
#7326 csak abban a 23 országban elérhető, ahol indul ez a Ping. -
#7325 nem, de tetszik az új kinézet:) -
#7324 konkrétan ott volt egy képen a most bemutatott eszköz - máshol még az is látszott, hogy csiptetős lesz, valamint milliméterre pontosan a mérete is, arról ment a társalgás. -
Pio #7323 Na mi van ennyire followolni akarod már Lady Gaga-t? :) -
#7322 updaten miért nincs még itunes?:) -
#7321 Gondolom kell hozza regelni egy accot.
Multkor kiprobaltam a facetimeot JB-s iphoneon 3g-n. Elegge fasza, bar azert meg tudnek lenni nelkule is :)