18351
-
#7279 kis tévékocka azért perverz - ekkora méretben tápegység, wifi, és valami, ami a HD képet elő tudja állítani normális tempóban... -
#7278 iTV - NEED!
:D
lehet a számítógépről is streamelni vele filmeket, fotókat, teljesen jó. és persze miniatűr... milyen jó lenne vadiúj HD-filmeket egy ezresért bérelni itthon is, sorozatrészeket HD-ban 1 dollárért...
edit: jobban belegondolva, ha nem támogatja az .mkv-t akkor otthoni mozizásra mégsem olyan jó. de a filetípusokat gondolom nem fogja az orrunkra kötni az előadás során :) -
#7277 nem csak a myspace, van még pártucat egész jól működő zenei szoc.háló - viszont a pingnek rögtön van ~100millió felhasználója, amire rá fognak mozdulni a zenészek. -
#7276 na ez állat:D -
#7275 hehe, a tv jó lesz... :) -
Pio #7274 Myspace-ért nem kár, viszont a Lady Gagázással nálam nagyon mélyre ásták magukat... -
#7273 várható volt, mikor akarnak a facebook sikeréből is lesípni egy kicsit :) -
#7272 biztos lesz rá megoldás weben, plusz elsőre rögtön ott van az iPhone, amire lesz kliens. -
#7271 sztem nem bizti, 1 hátránya van, hogy saját itunes kell hozzá, nem tudsz bárhonnan bejelentkezni. -
#7270 nem is baj, myspace már elég régi és elavult
de amúgy ott a last.fm is, az is kb ue -
#7269 ezzel a Ping-el megeszik a MySpace maradékát is... ezt se ők találták ki, de a millió iTunes-os szépen fel fogja futtatni. -
#7268 és itunes logó se tetszik:D -
#7267 azért arra az 50%-os market share-re a kézi játékgépeknél kíváncsi lennék... a PSP-t talán, de Nintendo DS-ből még mindig rettenetesen sok megy el minden hónapban. -
#7266 elég csöcs a logó :D
viszont ha a classicot megszüntetik, akkor most kell bevásárolnom a kövi 50 évre belőle :S -
#7265 sehogy, ezt mondtam én is -
#7264 lehet, hogy a classicot beszüntetik? elég hangsúlyos volt a "new line-up of ipods" kijelentés, csak odatették volna a nagytesót is... -
Pio #7263 Szerintem kábé annak van értelme ebből a felhozatalból, ahogy ő maga is mondta: egy előfizetés nélküli iphone. -
#7262 ez gagyi.. mármint az ipod nano, ezt egy kézzel hogy fogom nyomogatni? -
#7261 most már nem vagy egyedül. :) -
#7260 viszont a taccs jól hangzik, a szokásos "aktuális iphone telefonálás nélkül" irányvonal. hd video, retina display + facetime. és 64 GB(!) -
#7259 hátulját miért nem mutatja? -
#7258 ezt mondtam én is egy oldallal ezelőtt :) akkor lehurrogtak -
Pio #7257 Nem vagyok tisztában azzal, hogy melyiknek mi a neve, de eddig nekem a legjobban a multitouch-os négyzet alakú izének a 2-vel ezelőtti generációja tetszett. :) -
#7256 a nano után azt kivánom, igen, felejtse ki :) nekem kellenek a gombok egy lejátszóra. -
Pio #7255 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkorát ásított az a dagi, hatalmas bevágás volt!!!! :D -
#7254 a classicot kifelejti? -
#7253 remélem hogy a végén bemondja majd hogy ez csak vicc volt, és majd novemberben jönnek az igaziak:D -
Pio #7252 Ezt hogy gondolták??? Ez egy gagyi, ne haragudjon meg senki...
Eddig még akkor is az első knée, ha egy árban lennének. :) -
#7251 azt azért nem lehet tagadni, hogy (multi)touch technológiában ők a királyok... -
#7250 olyan kis nyomi lett, meg sem lehet fogni.. -
#7249 ráadásul 2 kézzel kell fogni hogy lehessen rajta csinálni bármit is, ez egy fos:D -
#7248 hátőő ez a nano undorító:D -
#7247 ez bezzeg 24 órát elpörög :) és van benne FM rádió -
Pio #7246 Ott az ár a lényeg, 50 dolcsi, durván olcsó. Bár hozzánk ez is tuti közel 25k-s áron fog bejönni.. -
#7245 ha a classiccal csinálnak valamit, csak a gombjai maradjanak meg.. -
#7244 a nanora a tipp bejött -
#7243 tényleg kicsi. A touch-os is :) -
#7242 15 óra viszont halovány egy képernyő nélküli lejátszótól... -
#7241 gombok újra a shuffle-on :) azért tetszetős, hogy hajlandóak visszahozni. -
Pio #7240 Most jó nekem is, ment a letöltés közben, az zavarta szegényt, egyszer homokórázásba is kezdett, csak a force quit segített rajta. :(