Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelentõsen olcsóbb is, mint az office..😊 Tudom én vagyok az egyetlen barom Magyarországon, aki szoftvert vesz..😄 De van lelkiismeretem.😊
en hasznalom, teljesen jo - picit mas, mint az Office, de meg lehet szokni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Az iWork '09rõl mi a véleményetek? Érdemes megvenni? Fõképp a szövegszerkesztõ (iPages) programot használnám, de a numbers is faszának tûnik. Szerinterek? Próbáltátok már, esetleg használjátok?
Tikal
kösz, ez elkerülte a figyelmem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
nem túl rég (max 1-2 oldal) keresgéltünk tesztábrákat/tesztprogramokat, keress vissza...

úgy mûködik, hogy telifehér, telipiros, telizöld, telikék képeket kiraksz, és végigvizsgálgatod, hogy valahol kihagy-e.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
felfedezni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A pixelhibákat hogyan lehet elfedezni? Van tesztkép vagy csak jó alaposan nézzem át pixelrõl pixelre a sorokat? 😊

I.C.ram
Szerintem meg pont pezsgõt bont, hogy benyelték a csalit.
1000-et az Apple szerint...

passatgt
gyári adat szerint 1000

Tikal
Hány ciklust bírnak a macbook pro akksik? Még egy és 100 lesz az enyémben, szeptemberben vettem...

Régebben windows-on szereztem zenéket és ezeket a programokat win-en tudom futtatni. Most már Logic pro-val írok, de kéne utómunkákhoz a win-en futtatható szoftver.
Zsoltika 007
Igazából engem se érdekel. Volt már amd és intel procis gépem is. Viszont az Intel most nagyon nagy fölényben van. Engem ez egy picit aggaszt. De ha a Mac Pro árát ezzel le tudnák csapni az azért fincsi lenne 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tikal
Nekem mindegy, csak hasítson 😊

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Lehet Amd lesz az Apple egyes gépeiben? 😄
Kb mindenhol mást olvasok.
Van aki szerint az open cl miatt (intel tojik rá) az amd fusion platformjára áll át a cég.
De ugye volt egy el kotyogása már Steve-nek is hogy az amd-nek jó procijai vannak a szerver piacon.
Mások szerint (arstechnica) imacbe. Megint mások szerint xserve/mac pro vonalon akar váltani.
Szóval most wtf?! 😊

grizzly21
mondom en😊

GregSB
A lényeg, hogy ez nagyon nagy valószínûséggel tényleg egy demó készülék, prototípus, azaz a végleges készülék formavilága nagyon fog hasonlítani rá, de pl a hangerõ gombok, meg apróbb részletek mások lehetnek + az egész cucc vékonyabb lehet.

A legérdekesebb az egészben a hátlap: ez úgy tûnik kerámiából (üvegbõl) fog készülni. Volt már az Applenek szabadalma ezzel kapcsolatban, a lényeg hogy nagyon rádió-jel barát (még a mûanyagnál is jobban). Aki unibody aluminium hátlapra vágyott az csalódni fog. Lhet nem fog olyan jól kinézni, de lehet majd vele telefonálni...

oroy_
próbáld ezt

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

passatgt
fú mit kaphat most az aki elhagyta a telót😊 szvsz tuti direkt volt

GregSB
GregSB
Kiderült hogy fake, a képen egy japán klón látható.

franc0
A Stuffit Expander még sosem hagyott cserben.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nem rakta ossze amit akartam😞

grizzly21
ami alapbol van azzal mi a baj?

Dzsini
általános használatra 7zip nagyon jó átlagos hatásfokú, és szinte bárhol ki tudod tömöríteni - speciális célokra vannak jobbak, de azok lényegesen lassabbak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sracok, melyik a legjobb tomorito app?

grizzly21
ezzel sokat nem segitek de minek vettel imacet ha win kell?😊

nem jó. 😞 nincs hang. az egérrel sem lehet görgõzni.
Oké! Köszi! 64 bites.
Zsoltika 007
Arra figyelj hogy ez 64 bites! Ha 32 bites kell akkor alul a linkre klikk és jobbra lesz a link ahhoz.

Köszönöm szépen!
ja értem. bocs. megnézem. köszi!
Zsoltika 007
Vagy le kell szedni EZT!

nem azt nem csináltam. az apple szoftver update-el?
Zsoltika 007
Feltelepitetted de fel is updatelted? Mert ami a lemezen van nem a legújabb!

feltelepítettem a drivereket winen. fejhallgatót ha bedugom, abban van hang, de kihúzva a hangszóróban nincs
Zsoltika 007
Be lett frissitve a bootcamp driver? Apple updater elvileg felajánlja.

hello! Tudtok nekem segíteni, hogy a 21.5 inch-es imac-en a win7 alatt miért nincs hangja a beépített hangszóróknak?
Tikal
itthon is a feketék 😊

Dzsini
itthon is a kékek?

Tikal
pedig ez itthon is igy van, csak be kell nézned 😊 nincs ebben semmi negativ felhang, ez csak tény.

Dzsini
pedig mindenki tudja, hogy a kékekbõl van a legtöbb...

Tikal
vagy inkább, hogy több fekete bünõzõ van, mint fehér.. 😊

I.C.ram
Ez kb olyan kijelentés volt, mint hogy a négerek bûnözõk, a fehérek meg tisztességesek.
foleg, hogy nagyon igenytelen az App kinalat Androidra...

joebacsi
Nem véletlenül lesz az androidnak egyre nagyobb létjogosultsága.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grizzly21

Teny, hogy nagy profitja van az adobe-nek a mac userekbol, de moralis okokbol sem fog ilyet csinalni az adobe, lasd:
http://theflashblog.com/?p=1888

Ennek ellenere, ha nem lenne tovabb Adobe termektamogatas mac-re, en masnap eladnam a gepem.

Az meg csak a hobbi userek koreben igaz, hogy a mac felhasznalok jobban megveszik a progikat, aki profi modon ezt csinalja az mindenkepp meg kell hogy vegye ceges szinten.

Aham...
A gond, hogy az eladott Adobe szoftverek kozel fele Mac-re megy, mert az OSX felhasznalok megszoktak venni a programokat, mig a Windows userek, inkabb 'beszerzik'...