18351
-
Pio #8240 ...és azt se feledjük, hogy az az 5 óra "Apple időben" értendő, szóval inkább max 4 lesz az. :)
Amúgy egész korrekt kis felhozatal. Az Air nagyon alulmúlta a fansite jóslatokat (10 órás üzemidő, 128 gigás ssd, 4gbram, i3as proci a beugró modellnél max 1k usd áron), de aki 2 lábbal a földön áll az szerintem valami olyasmi hardverre számított, amilyen Steve bejelentett.
Viszont ez a készenléti üzemidővel "reklámozás" szerintem elég gázos.
Appstore megvalósítására kíváncsi vagyok, jól is elsülhet. Viszont őszintén kétlem, de ha neadjisten az iphone-hoz hasonlóan tiltanák a nem appstore-ban beszerzett appokat, akkor van egy eladó macbook prom... :) -
G_ArchAngel #8239 Nekem nem kellene az Air, 3 hetet toltottem egyutt a 13-as MBP-vel, hasznalhatatlan szar, pedig eromu az Air-hez viszonyitva.
A kepernyojen eselytelen kepeket feldolgozni, felbontasa gyaszos - legkozelebb 15-os matte MBP lesz, inkabb elviselem a sulyat. -
#8238 persze az airben levő 35Wh-hoz képest odaát 62Wh-s az akkumulátor. erre vonatkozik a #32-es hozzászólás, ez így nagy csalódás. -
#8237 Acer Timeline 1810T 11,6" 1366x768, 284×202×30mm, 1440 gramm, 8+ óra bekapcsolt wifivel, 500GB vinyóval (2009 eleje)
Macbook Air 11,6" 1366x768, 299x192x17mm, 1060 gramm, 5 óra bekapcsolt wifivel, 64GB SSD (2010 vége)
még az apple-féle pótlékot beleszámolva sem ér 400 usd pluszt a fele vastagság és a 400 gramm súlykülönbség, ha 3 órával kevesebbet megy (és azóta az Acert is fejlesztették, de ezt használtam hosszabb ideig, így pontosan tudom mit bír) -
G_ArchAngel #8236 Az alapja? Az akksijuk nagyobb, mint a 13-as MBP-nek!:) -
#8235 hát ja - 999 dollárért ráadásul -
#8234 lófaszt:) -
#8233 mondom, az Acer, Asus, stb. 11,3-11,6-osok 8 óráig könnyedén mennek maximum fényerőn, szintén bekapcsolt wifivel - persze, azoknak az alapja vastagabb, mint ez, de ez így mit ér? -
#8232 megint sikerült a használhatóságot feláldozni egy kétes presztizs és a design oltárán
...de majd túlesnek rajta, mobiltelefonoknál is ment egy ideig a "kinek vékonyabb", aztán a Samsung lement 6 mm alá, rájöttek, hogy hülyeség ezen pörögni, és azóta megnyugodtak a kedélyek. -
#8231 régi teszttel lett volna 8 óra gondolom:D
de így legalább reális -
#8230 és elkeserítőbb, hogy ekkora ló akkumulátorokkal (tudom, vékonyak) 5 órát sikerül működnie... vicc. -
#8229 így faszább:) -
#8228 4 napja és 40 hozzászólással ezelőtt ugyanígy nézett ki, bár akkor még nem voltak az aksik lefújva mattszürkére. -
ez azért kicsit profin néz ki -
#8226 a kedvencem az Air csomagolásánál a "Software reinstall drive":
(amúgy nálam teljesen rendben van az oldal) -
#8225 kicsit széjjel van esve apple weblapja:D -
#8224 "Elképesztően vékony, elegáns, könnyű, sokáig bírja, a teljesítménye is megfelelő, ezért jött létre annak idején a MacBook Air."
már csak egy normális energiagazdálkodást kellene kifejleszteniük :( hasonlóan vicc, amit az új iPod touch-al csináltak - ott +1-2 milliméter nem zavart volna (sőt, talán kényelmesebbé is tette volna), és lett volna közel dupla üzemideje. -
#8223 akkor most érdemes használt airt venni:D -
#8222 régi airbe jobb proci van... -
#8221 hát ez gagyi, mármint az a műanyag keretes kijelző tiszta bóvli hatást kelt, ue volt a bajom a régivel is, nemtudom miért nem lehet feketére befösteni -
#8220 az 5 órás 11,6-os Air ciki - a C2D-s kis laptopok (Acer, ASUS volt a kezemben) simán elszaladnak bekapcsolt wifivel és vinyóval(!) 8 órát...
az oroszlánnál meg a touchos felületet régóta megmondtuk itt (a iOS-kezelőfelület átépítése ide mondjuk tetszik, kicsit olyan, mint a Netbook remix linuxok, vagy a Win Media Center edition volt), az appstore érdekes lépés (hogy ki hogy kerülhet bele, stb. az fogja eldönteni, hogy lesz-e értelme) -
#8219 C2D:/ -
#8218 kicsit izgul a csávó:D -
#8217 na úgy néz ki lesz macre appstore, végre:) -
#8216 ilife van már warezon?:D -
ddany7 #8215 http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/uj_macbook_air_friss_informaciok/ -
#8214 ez a machinarium az egyik legjobb játék mostanában:) -
#8213 jól írja az egyik kommentelő:
"haha you broke it for youtube and only got arround 1,500 views...FAIL!!!!" -
#8212 és a kijelzője is milyen szép:D -
#8211 És még milyen költséghatékony volt szétbaszni... -
#8210 marha értelmes... de mondjuk írni kb. feleolyan lassan és 2x annyi elgépeléssel tud az ibm-en... grat! :) -
#8209 :O
-
#8208 3 napja meg kijött frontrow-hoz addon, amivel lehet nézni a gépen lévő bármilyen filmet, meg van rss, időjárás és netezni is lehet vele:)
MiRow
fizetős, próbaverziót nem találtam, de innen-onnan beszerezhető -
#8207 de most sokkal jobb, eddig a képarányt nemnagoyn sikerüt megtartania
meg jobbklikkre rálehet menni youtube-ra, ha esetleg embedelt videót nézel -
#8206 Azt eddig is tudta. -
#8205 safarihoz van új clicktoflash:
https://extensions.apple.com/#productivity
és a beállításokban van rengeteg minden, nagyon fasza, és a youtubeot is quicktime-al játsza le:) -
#8204 Serial number: W8017027FX3
Group1: MacBook
Group2: Air
Generation: 4
ModelCode:
Production year: 2000
Production week: 17 (April)
Production number: 75 (within this week)
CPU speed: 1.83GHz
Colour: Please tell us what colour this MacBook is.
Factory: W8 (Shanghai China)
Uitbreidingen: Uitbreidingsmogelijkheden van dit apparaat
ezt írja arra a számra lol:) -
#8203 Nekem is ezt csinálja a VLC... de nem minden esetben. -
#8202 oda a 11,6 is, az 25,5 centi szélességű (és 15,5 magas) - marad peremnek is pár milliméter :) -
#8201 és ha olyan lesz mint a lentebbi képen, kijelenthetjük hogy undorító, tehát nem olyan lesz:)