18351
-
G_ArchAngel #8720 Az Apple megszerezte a The Beatles dalok digitalis formaban valo forgalmazasanak jogat.
Ami bizonyara nagy szo nekik, nagy szo, ahol van iTunes, de szerencsetlen magyarok masfele bejelentest vartak. Valamiert mi nem kattanunk beporosodott fiuegyuttesekre. -
#8719 Miről van most szó hogy felkerült a top 10-be?Valaki összefoglalná gyorsan? -
G_ArchAngel #8718 zuhanyoztam is :DDD -
#8717 takarítod már? -
#8716 már meg is indult felfelé - gondolom befutott az első tízezer boxset vásárló :) -
G_ArchAngel #8715 -
G_ArchAngel #8714 Csodalatos, mar 3.4-nel tart, folyamatos eses:)))
BeatLESS:) -
#8713 tvájsz ez ömézing zuhanás :) -
#8712 appleblogon is ez van:
Az Apple Computer és az Apple Corps, vagyis a Beatles zenéinek kiadója 1978-től 2007-ig pereskedett az Apple név miatt. Sokáig Steve Jobs cége licencelte a nevet a másik Apple-től, 1981-ben kifizettek 80 000 dollárt, és megígérték, hogy sosem lépnek be a zenei bizniszbe. A gombafejűek kiadója már az iTunes Store előtt, 1989-ben is reklamált MIDI-dallamok lejátszásának képessége miatt. Akkor 26,5 millió dollárt tettek zsebre.
Már két éve arról volt szó, hogy McCartney aláírt egy megállapodást az Apple-lel, és a dalok jönnek iTunes-ra. Eddig kellett azonban várni a végleges megegyezésre.
itt azt írják, hogy több, mint 200 dal (a közös Lennon-McCartney dalok) kiadási jogai vannak a Jackson/Sony párosnál, és kapják a belőlük származó bevétel 50%-át (a másik 50% Yoko Onoé) -
#8711 hahaha:D
aki olyan kurvanagy rejongó volt, annak már megvolt cd-n és rég felrippelte itunes-ba
de fogadni mernék hogy 5000000000 ember megfogja majd venni újra, és minden egyes keynote majd ezzel fog indulni, hogy mennyien vették meg és mileyn királyak vagyunk -
#8710 már régóta ilyen háttér volt több oldalon, pl air-en meg még valamin:) -
G_ArchAngel #8709 A reszvenyesek soha nem felejtik el ezt a napot:))) -
#8708 Én úgytudom Hogy Ono-val megymár a huzavona amióta elindult az ITMS.
Gondolom ez az apple.com főoldalos, 1 napos behypeoló reklám is az egyezmény része volt :) -
#8707 (azért a QT Lite plugin elég neki, csak vissza kellett kapcsolni :D ) -
Pio #8706 Tessék itt van még egy mém csak nektek soxeretettel! :)
-
#8705 "Get QuickTime.
Download QuickTime to view this video."
éljen a html5 és a nyílt videoszabványok teljeskörű támogatása és agresszív promóciója :) -
G_ArchAngel #8704 koncert, ingyen az ev hatralevo reszeben...
I wanna hooold your haaaand, yeeeyeeeeyeeee:D
(lehet ehhez kellett a szerverpark?:)) -
#8703 a hivatalos beatles boltban 189 dollár (169 font) a sztereó box set, az alma flashdrive 280 dollár. -
#8702 Ezesetben az én kurvaanyámat! :D -
#8701 no comment -
#8700 ha már internetezünk, ismerjük a mémeket: http://knowyourmeme.com/memes/son-i-am-disappoint -
#8699 http://www.thebeatles.com/ -
#8698 Te egy csalódás?
Ha már angolul írunk, akkor legalább helyesen! ;) -
G_ArchAngel #8697 csakhogy ennyibol megvan Amazonrol is:)
es ahhoz nem gyenge fotoalbum es egyeb finomsagok vannak...
oh Apple...
i am so disappont -
#8696 nem Michael Jacksonnál (illetve az örököseinél) van egy csomó jog?
ez lehetett még egy érdekes kiadvány
"On 7 December 2009, The Beatles Stereo Box Set was also released as a limited edition of 30,000 apple-shaped USB flash drives. This event marks the first appearance for the Beatles catalogue in a digital format better than CD quality — being encoded in 44.1 kHz 24 bit FLAC format.
The 16 GB flash drive also includes 320 kbps MP3 copies of the albums, a specially designed Flash interface, and all the visual elements from the box set — the mini-documentary films, original U.K. album art, rare photos and expanded liner notes." -
#8695 holnapot = honlapot :)
Én is többet vártam, de azért be kell ismerni: ez marketing, a legfelsőbb szinten :) -
#8694 a reklámok meg a koncertfelvételek mondjuk jók lehetnek, de akinek igénye volt rá eddig is könnyen megvehette a CD-ket, és már ott volt a gépén.
a 150 dolláros teljes boxsetet mondjuk vinni fogják rendesen, az is biztos :) -
#8693 Pedig ennyi.
Komoly egyébként hogy a szemcsés fekete-fehér fotókhoz hogy ráhangolták a holnapot. Már tegnap is szemcsés szürke volt a háttér az Apple.com-on :)
Az tuti, hogy ebből most dőlni fog a lé. Igazából csodálkozom, hogy Yoko Ono eddig nem tudott megegyezni Sztív bácsival... -
#8692 most már a honlapon is kint van, ezt fogjuk elfelejteni ...
illetve nem fogjuk.
-
#8691 osztatlan a siker a hozzászólásokban is :D -
#8690 Még nincs 4 óra, és az Apple.com se változott meg. Reménykedek benne hogy ez még csak a kezdet :) -
#8689 kell lennie még valaminek... nem merem elhinni, hogy csak ennyi... -
#8688 akkor az egyes tipp jött be. Hihetetlen eladásokat fog produkálni, az biztos. -
Nem PS, csekoljátok az iTunes-t... -
#8686 Ajjaj :( -
#8685 Én fejet hajtok a Beatles előtt, de valóban: így 2010-ben ha erre utal az, hogy "soha nem fogod elfelejteni", akkor az elég szánalmas lenne... -
#8684 én nem értem mi a nagy szám a beatlesben így 2010 végén... reméljük nem ez lesz, mert ez még két sort se érne a beszmacen... -
#8683 Bach János Sebestyén is túl van értékelve szerintem, mégis az egyik nagy neve a zenetörténetnek :) -
G_ArchAngel #8682 buliban en is szeretem, reszegen enekeltem is Beatlest karaokezas kozben, csak tul vannak ertekelve...
...mint az Apple:) -
#8681 jókor voltak jó helyen - azért nem kell elítélni őket, mert ügyesek voltak :)