Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez így teljesen rendben van, felsoroltál 10 címet, amikben szerinted van apple számítógép, ez ebben a formában bárhol megállná a helyét, bizonyító értékû. 😄
Ottvan két Twilight film is. 😊
Szerinted a LISTÁBAN szereplõ filmek közül hányban szerepelt apple számítógép és hányban ipod vagy iphone?
Ez utóbbi kettõ minden második filmben szerepel, nem is ezeket szoktam kiemelni, csak a számítógépeket.
A legfontosabbat kihagytak az aktualis peldak felsorolasanal: Twilight<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
és ugyanonnan még egy link: branded entertainment

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
10 példát kértél😊

Secret Girlfriend
Breaking Bad
Castle
Chuck
Community
Criminal Minds
Fringe
Psych
Royal Pains
Leverage

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mutass már egy 5-10 példát, mert én speciel mindig megnézem, hogy milyen gép van 1-1 filmben (szakmai ártalom 😊 ) és nagyon ritkán látni apple gépeket.
Nem tudom, miért hiszed azt, hogy a többi gép olyan hangos lenne, ez egyáltalán nem igaz.
A filmekben amúgy fõleg Vaio és Dell gépek szoktak lenni tapasztalatom szerint.
passatgt
amit én nézek, mindegyikben volt már

passatgt
de képzeld el hogy egy mavbook helyett valami alienware karácsonyfaizzós gép lenne ott és elnyomná a beszédhangot a ventillátor😄

Szerintem ez egyáltalán nem igaz, de biztosan igazad van.
passatgt
most komolyan?
összes sorozatban apple cuccokat használnak

Újabb találat, Lie to me:

Na, szórakoztam vele egy kicsit, grid nézetben olyan 15+ nyitott ablaknál ha csinálok valami csúnyát a háttérben (elkezdtem egyszerre betömöríteni és másolni egy másik vinyóra egy 8gigás fájlt), akkor nagyon ratyin jön be az animáció, a többi nézettel nincs gond. Szóval ha gridben nézed az lehet, hogy tényleg gond.
Én amióta megvettem az osxet és megtetszett az exposé használom ezt a programot és soha semmi baj nem volt vele, pedig csak néha használom a wint, hanem napi 4-5+ órában, azon dolgozok.
GregSB
Azért igaz a mondás hogy olcsó húsnak híg a leve. Nálam már nem 1x kifagyott és akadozott az animációja. Messze ne molyanstabil mint az Exposé, de azért jobb mint a semmi.

Ez is amúgy egy jelentõs különbség win és osx között, winre mindenre találsz ingyenes alternatívát, osx-re még a múltkor emlegetett Cut billentyûparancsot lehetõvé tevõ program is 5 dollárba kerül. :\
GregSB
Aki úgy járt mint én, és egy Wines gép alatt kell dolgoznia, és hiányolja az Exposé-t annak itt a megváltás:

Switcher 2.0

Win7 alatt próbáltam, ott tökéletesen ugyanazt csinálja mint az Exposé. Szabadon lehet konfigolni, bill kombóval, illetve egér tetszõleges sarokba rántásával is elõ lehet hívni, pont ugyanúgy mint OSX-en.

passatgt
Ezt próbálta már valaki?
Zseniális😄

grizzly21
haaat nem tudom..szerintem meg pont az atlagosztalyban van kulonbseg arban. Most egy mas pelda, de pl magyar allamkincstar elnoke (vagy valami ilyesmi), 2szer annyit keres az ameriakainal (10 milka/ho)..de persze ez politika, ott masrol is szo van. Itt is el lehet kerni sok penzt, a kerdes hogy kifizetik-e, de szakmatol fuggetlenul az arak londonban magasabbak joval szerintem

Dzsini

Dzsini
a 4k szabvány 4096x2160 pixelt jelent - jóval hamarabb volt, mint a HD megnevezések, klasszikus filmek digitális archiválására fejlesztették ki.

pyrohun
Egy PNG screenshot:

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
iszonyat szar a tömörítése, egy jobb 1080p sokkal szebben és élesebben mutat, mint ezek a 4k-s videók
múgy meg nem is jól nevezik, mivel ha az 1920x1080 az a 1080p akkor a 4096x3072 az nem a 4096p, hanem a 3072p, szal 3k 😊 ráadásul ennek a szélesvásznú verziója meg még annyi sem 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Én 720-ba teszem a youtube videókat akkor is, ha van 1080. Mondjuk a monitorom WSXGA+, szóval 1680×1050, szóval ilyen szempontból sincs sok értelme 1080-ba rakni. 😊
Persze nem baj, hogy van e téren is fejlõdés, viszont ha engem kérdeztek ez már nem az asztali gépeseknek szól elsõsorban, õk nem ülnek messze a képernyõtõl, szóval HD monitor felé nem sokan mennek, az már zavaróan nagy. Ez inkább a nemrég bejelentett Google TV miatt jött be szerintem.
GregSB
ez meg mar azert rossz, mert nagy😊
1080 a legjobb, de 720p legtobbszor nekem eleg...

GregSB
27"-es iMacesek nézzétek meg ezt a YouTube videot 😊

Nyomjatok rá az "original" felbontásra:

És máris indul a 4096 x 3072-as felbontású video 😄

Azok a magyar fotosok, akiket ismerek, nem keresnek kevesebbet, mint itt kereshetnenek.
Az elit kozott nagy a kulonbseg, de az atlagos szolgaltatasok vagy szolgaltatast nyujtok kozott elenyeszo.
Mondhatni 1,5-2 eskuvobol megvan az eredeti PS itt is, otthon is...

grizzly21
illene, nem illene😊 attol fugg mekkora ceg. ha egyedul vagy akkor senkit nem erdekel. Elvi okokbol amugy teljesen ertheto az is ha valaki nem veszi meg, mivel dragabb mint kint! nem is beszelve az itteni jovedelmekrol.

ertem en, csak nem fogtam fel😊

Pont azt írom, hogy illegális PS birtoklása itt is bûncselekmény, de a zene, a film az nem.
oke, de en penzt akarok vele keresni, lehetoleg maganvallalkozokent, gondom otthon is illene PS-t vasarolnia egy fotosnak, eppugy, mint mernokoknek CAD-et...

(ez utobbiban az volt a jo, hogy az onkormanyzatok epitesugyi osztalyai ellenorizhettek, hogy jogtiszta szoftverrel dolgozol-e, ha nem kezzel rajzolt tervet adtal le elbiralasra)

Hmm, csak fél centivel kellett volna feljebb olvasnom, hogy lássam, hogy már valaki beírta ezt... 😊
Magyarországon csak az illegális szoftverhasználat számít jogsértõ magatartásnak, szóval költözz ide és tiszta leszel. 😊
Dzsini
ha még itt, Magyarországon töltötted le õket, akkor tiszta vagy 😉

Kozben megvan, csak egy pull-down menuben kellett atallitani mit akarok latni<#ticking>

Megjott a PS is ma delben, szoval egy-ket zenetol, filmtol eltekintve tiszta vagyok.

szetb.szazideg...

Ha iTunes Libary-t akarom megosztani a gepeim kozott, akkor miert csak azt latjak, amit en raktam a gepre, az iTunes-bol vasarolt albumokat miert nem?

passatgt
t-mobil nyárvége

I.C.ram
Lehet már tudni valamit arról, hogy itthon ki fogja forgalmazni, és kb mikor az iPhone 4-et?
pyrohun
Sziasztok!

Ability és jómagam egy harmadik barátunkkal közösen indítunk egy Apple-höz kapcsolódó oldalt.

almamánia

Elsõ sorban teszteket (Apple, vagy ahhoz kapcsolódó hardver, OSX szoftver, iOS alkalmazás) olvashattok majd rajta, persze a fontosabb hírekrõl is beszámolunk, de nem akarjuk sem a beszeljukmac, sem az Appleblog hírportálok szerepét átvenni. Inkább azokat kiegészíteni. Egyelõre a cikkek, tesztek feltöltése még folyamatban van, de addig is ismerkedhettek az oldallal, illetve ha észrevételetek, javaslatotok van a mûködéssel, funkciókkal kapcsolatban, azt örömmel vennénk!

üdv:
az almamánia csapata

(Ja, és ne ébresszétek fel az alvó almát...! 😊))

passatgt
csak ugye ott pont fordítva viselkedik, mert ott fekve kissebb felület érintkezik, mint merõlegesen

passatgt
hát ez kb annyit csinált, hogy ha vékony vonalat húzott, akkor megdöntötte a ceruzát, ha vastagot, akkor meg madjnem merõlegesen tartotta😊

ue van a touchpadnál is:
a felsõ a középsõ ujjam, ami majdnem fekve, az alsó meg a mutató ujjam, ami merõlegesen áll

joebacsi
Nézem, vannak már próbálkozások, ez egész impozáns:

Igaz, nem túl sok fokozatban mûködik így ránézésre, és azt hiszem azt is valami trükközéssel oldja meg. (szvsz a toll dobja át a nyomás adatokat bt-n, bár ezt nem írják)
Beleintegrált wacom-ot szeretnék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

passatgt
szerintem megoldható simán, legalábbis itt macbookon van ez a bettertouchtool, és itt van ilyen szimulátorszerûség, és ha erõsenbben nyomom, nagyobb a pötty😊

GregSB
Ez is iPaddal készült:

joebacsi
Nem rossz, de egy többszintû nyomásérzékelés azért még beleférne, akkor lenne igazán killer 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
Ezt az Egyesült Államokban forgatták - tõlük nem várják el 😊

Tikal
Na igen, ez a böngészõválasztás is egy nagy hülyeség, néha az EU nem tudja mibe kössön bele...

Egy klasszikus Ezektõl várják el hogy válasszanak böngészõt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Egy részrõl a szabad választás (ez volt a Windowsos böngészõválasztó lényege is - amit ugyanez az EU-s bizottság hozott össze), másrészrõl azért, mert most nem volt még olyan igényed, amit ne tudtál volna kielégíteni az AppStore-ból, az nem jelenti azt, hogy holnap nem lesz - pl. wifin át szinkronizálni a telefont, MMS-t küldeni, 3G-n Skype hívást intézni, vagy a kedvenc régi C64-es játékaiddal vagy erotikus kalandjátékokkal játszani. Mindegyik megoldható olyan programmal, ami a meglevõ fejlesztõrendszerekkel létrehozható, de nem engedik be õket az AppStore-ba.