Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te monitor problémád a piti. Ezért valóban nem vinnék vissza tömegek a telefont. Na most a sajtó próbálja a térerõ eldobást kurva nagy hibaként beállítani, ami az is, ha épp olyan készüléked van...Szerinted ezért még nem fognak vásárlók tizezrei visszarohanni a boltba, szerintem meg ha tényleg olyan nagy a probléma akkor igenis visszaviszik... de nem teszik valamiért...
Greg hozzászólása: 6518
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem pedig ha a példáddal egyenértékû lenne az iphone hibája, akkor már rég rágyújtották volna a házat Steve Jobsra és meggyalázták volna a szénné égett testét. 😄
Szerintem az, hogy egy akkora felületû telefonon nem szabad megfogni egy 2 milliméteres csíkot, ha gyenge a jeled és izzadós vagy egy nagyon is piti hiba, szerinted egyenértékû azzal, mintha érintésre kikapcsolna egy laptop, szerintem ezen nincs mit tovább ragozni, ennyire ég és föld álláspontok úgyse fognak soha közeledni egymáshoz, részemrõl lapoztam. 😊
Mindenesetre a beigert 4.0.1 igencsak nincs sehol😊
http://gaborszantai.co.uk/
A hiba létezik, ezt senki nem vitatja.
Nagyon hiányzott egy ilyen központi adatbázis féleség.
Még egyszer tehát a hibajelenség:
Ha bal alul rövidre zárod a telefont izzadt kézzel vagy fémmel, akkor gyenge jelerõsség esetén eldobhatja a vonalat, illetve megakadhat az internetes adatforgalom.
Tehát nem az van, hogy ha megfogod a telefont, kikapcsol.
Bár gondolom ezzel Te is tökéletesen tisztában vagy, csak jól esett beszólni, amit köszönök szépen! ;-)
de volt már az iphone minden, robbanós telefon, melegben nem lehet használni telefon, volt már kõdarab is mert nincs benne mms meg multitask meg miegymás, szóval a lejáratás ment és menni is fog, bár ez a hiba eddig a legnagyobb, de szerintem ez is le fog csengeni, hacsak nem akarja majd több millió vásárló visszavinni a telefonját a következõ hónapokban, ugyanis ha ez a hiba nagy számban jön elõ akkor komolyabb annál mintsem hogy ne foglalkozzon vele ennyi vásárló... ( a monitor problémád közel sem ilyen jellegû, ha minden alkalommal mikor az unibody házhoz érsz kikapcsolna a géped, akkor lenne egyenértékû 😊
Ha bal alul rövidre zárod a telefont izzadt kézzel vagy fémmel, akkor gyenge jelerõsség esetén eldobhatja a vonalat, illetve megakadhat az internetes adatforgalom.
Ez a hibajelenség.
Ez messze nem azt jelenti, hogy "nem tudsz telefonálni egy telefonnal".
Az Apple-t pedig nem kell sajnálni, magának köszönheti, a pénzért árult, elõre bejelentett "bumper" kódnevû patch-nek, a "ne úgy tartsd a telefont" stílusnak, a körlevélnek, amiben vérlázító módon kerülik azt, hogy belássák, hogy sz*r van a palacsintában és a hivatalos fórumok cenzúrázásának.
Hidd el, ha a hiba kiderültének másnapján közlik, hogy "elnézést, adott ez a hiba, a javított készülékek árusításáig ingyen bumper jár minden készülék mellé", akkor nincs ez az õrület.
Szal ez nem buta csúsztatás.
Abban viszont igazatok van, hogy annyira fel van már fújva az egész, hogy az Apple mostmár tehetetlen, akaratlanul is meg lesz bélyegezve a telefon.
Könnyen lehet, hogy sokaknál ugyan ez a helyzet, buta csúsztatás ez, hogy "nem viszik vissza tömegesen a telefont úgyhogy nincs komoly baj".
Lehet, hogy a hiba tényleg nem ösztönzi az emberek tömegeit, hogy visszavigyék, de attól még vezethet az Apple reakciója egy általános bizalomvesztéshez na nem a fanboyok körében, hanem az érdeklõdõk, "középen állók" körében. Ez pedig nagy veszély, hisz az okostelefonpiac hamarosan milliárdos embertömeget fog érinteni, ehhez pedig nagyon fontos a semleges, szkeptikus tömegek meggyõzése.
Szóval szerintem ha "bajt" okoz ez a hiba, akkor az hosszú távon lesz érzékelhetõ és nem maga a hiba fogja okozni, hanem az Apple cinikus viszonyulása az ügyhöz, a hivatalos fórumok cenzúrázása (úgy néz ki ezzel kapcsolatban is robbanni készül egy bomba, egyre több felé olvasni háborgást ezzel kapcsolatosan), satöbbi. Ezek a dolgok vezethetnek ahhoz, hogy a "szürke tömeg" bizalma csökkenni fog.
Elég hírt olvastam én is arról, hogy nincs komoly baja - nem is erre akartam rámutatni a reklámmal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"I'm not saying there's no fire near this smoke, but I'm still convinced that if this were a deal-breaking problem, Apple stores around the world would be filled with people trying to return their iPhone 4's. That isn't happening, is it?"
itt az érdekes az, hogy a "legjobb film élmény"-ként titulálják, sztereó hangszóró és szélesvásznú kijelzõ nélkül. Erre azért van alternatíva - a többi funkcióra így összerakva nincs.
és persze, van máshol is csúsztatás bõven, de ez itt az Apple társalgó 😊 (és szerintem senki nem sértõdik meg azon, hogy ilyesmiket is linkelünk)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szóval venni kell ipad-et, használni, aztán az ember nem azzal foglalkozik, hogy az apple mit mondott, hanem azzal, hogy élvezi az ipad nyújtotta szórakozást.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

http://imgurfun.net/imgurfun/136-ipad-is-cheating-5-pics.html
mert a kékruhás faszi belóg a háttérben lévõ öltönyös majdnem közepéig, a bal oldali képen meg pont a szélénél van
...ígérem leszek annyira tudományos, mint a többiek.
Kinek mi a fontos. Minden szempontból soha nem lesz jobb egyik a másiknál...
egyébként nagyon egyszerû a megoldás - közismert-közkedvelt-látogatott blogok hozzászólásait nem érdemes olvasni, a legtöbb esetben semmi érdemi információ nem származik belõle. RSS-ben megnézni a bejegyzéseket, és ennyi.
Legutóbbi post egy android fikázás, ebben nincs semmi extra.
De alatta egy komment:
"
ezt most végig caps lockal írom h értsétek:
1, AZ ANDROID ÖNMAGÁBAN SZAR
2, 10 FÉLE MÁRKA GYÁRTJA AZ CSAK EGY OS, AMITÕL MÉG LEHET SZAR A TELEFON, ÉS LEHET MINDEN BAJA, HOGY MÛANYAG ÉS DARABOKRA ESIK AZ EGÉSZ
3, MIVEL AZ ANDROID ELÉRHETÕBB, OLCSÓBB, VAN MINDEN SZOLGÁLTATÓNÁL, MEG FÜGGETLENÜL, EZÉRT SOKAN EZT VÁLASZTJÁK, DE ETTÕL MÉG NEM JOBB
4, (ÉS IDE MOST DUPLA CAPSLOCK KÉNE VAGY VASTAG BETÛ)
RÉGEN MIDENKI MONDTA, HOGY TELEFON=NOKIA, MOST MINDENKI TELEFON=AKKOR ANDROID SAMSUNG NOKIA..
NAH ÉS ITT NYÍLVÁNUL MEG, HOGY AKI ILYET ÍR AZ NEM IS ÉRT HOZZÁ ÉS AZ EGÉSZ GONDOLATMENETE SZAR, EZT CSALÁDON BELÜL IS ELMONDOM, HOGY A SUZUKI MEGBÍZHATÓ, JÓÓ… DE BAZDMEG ATTÓL MÉG JOBB AZ A KURVA MERCEDES, ÉS HIÁBA HAGY OTT MONDJUK 2X ÉS A SZAR SUZUKI 1X SEM, ATTÓL MÉG A MERCI 100%-BAN A NAP MINDEN NAPJÁN JOBB ÉS NINCS VELE ANNYI BAJ MINT A SUZUKIKKAL ÉJJEL NAPPAL BASSZAMEG.
AZ ÖSSZES ANDOIDOS AKI BESZÓL, HOGY SZAR AZ IPHONE AZ EGY FASZ
5 HANDRAS TÉLLEG KICSIT APPLE BUZI, DE ÉN IS MIVEL AZ JÓ.
NAH SZEVASZTOK, NEM IDEGESÍTEM MAGAM
"
Na ezen besírtam. 😄
Azt hiszem újabb fél évig skippelem azt a blogot. 😊
Én nem is feltétlenül ragaszkodnék ahhoz, hogy ezek olyan emberek, akik annyi pénzt keresnek, hogy ne számítson. Sok olyan ember van, aki milliós nagyságrendben keres havonta, mégis odafigyel az ilyesmire és van olyan is, aki a spórolt pénze jelentõs részét elcseszi ilyesmire, mert nem tudja beosztani, megbecsülni a spórolt pénzét.
Olyas is ismertem, akit kitettek az egyetemrõl, mert nem tudta fizetni a tandíjat, de közben iphone-ja volt és 17-es macbook pro-ja.
Ugyanakkor egy nagyon jó ismerõsöm szerintem hetente vehetne magának egy iphone-t mégis ugyan olyan párezer forintos nokiája van, mint nekem.
Szóval nem annyira fekete-fehér a rendszer, de a lényeg az, hogy van olyan ember nem is egy, aki kiad érte ennyit, ha nem lenne, akkor nem adnák el. 😊
Számomra amúgy már az is megdöbbentõ, hogy valaki 200ezret kiad egy mobilért, amiért az átlagember párezer forintot fizet (ma már olyat is kapni fillérekért, amivel lehet netezni), mindenkinek mások a preferenciái.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy ez nem hivatalos ár, valaki megveszi a franciáknál 200ezerért és eladja itt 400ért.
Kockablog felvetette, hogy akinek ez megér 400 ezret az inkább vegye meg a franciáknál 200ért, a maradék 200ból pedig vesz magának egy 5 napos repülõs nyaralást Párizsba és még világot is láthat. 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360