Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

Zsoltika 007
Pontosan!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grizzly21
Vettem uj vinyot ujrahuzom az egeszet snow leo + win7re, csak siman feltelepitem a snow leot es ott boot camp assistantel megcsinalom a win7es reszt is mint eddig sima leo + xp- nel ugye?

http://gaborszantai.co.uk/

joebacsi
Ez is csak azt bizonyítja, hogy a használhatóság és a biztonság sok esetben ellentétes fogalom.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az mondjuk valóban fontosabb hír, hogy a Secunia évközi jelentésében az "a 10 legsebezhetõbb programokat gyártó cég" listáján elsõ helyre tette az Apple-t. Mondjuk évek óta második volt, minden rosszban van valami jó, így legalább nem jelent nagy romlást a dolog. 😊
Nekem nem szedi ki chrome-ból az adataimat.

pyrohun
Az, hogy Téged nem zavar, mert kamu adatokat adtál meg nem egyenlõ azzal, hogy senkit nem zavar, csupán objektíven kell végiggondolni a dolgot, engem például zavart, hogy egy script simán kivágta az összes adatomat, persze nem állítom, hogy életem legrosszabb élménye volt, de azért kikapcsoltam az autofillt.

passatgt
Nem állítom, hogy nem tudná bárki megtalálni az adataimat a listáról némi nyomozással, sõt, szinte biztos, hogy menne, de azért szerintem ez nem valami 100%os, szükségszerû dolog, a gáz viszont szerintem nem ez, hanem fõleg az, hogy az emailedet bármilyen adathalász oldal összekukázza és küldi a spamet. Természetesen ezt se nevezném a világ legrosszabb dolgának, szerencsére a gmail jól szûri õket, de azért gáz. 😊
Valami miért nem frissített a hatosra. Az új megoldotta. Most elvileg okés.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Chrome alatt miért húzza alá a textareában a szavakat?
Be tudom állítani a Szerkesztés/Helyesírás és nyelvhelyességben a magyar nyelvet, utána okés. De miért nem jegyzi ezt meg? Az OSX alatt van helyesírás-ellenõrzõ.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

passatgt
na mert aztán ezeket az adatokat senki nem tudhatja meg simán a google segítségével😊

pyrohun
nekem chrome-ból semmit nem nyert ki, safariból meg összevissza, mivel ugye ha kamu nevet adtam meg és az a betû elõrébb van, akkor azt nyeri ki, szóval enyhén szólva fel van fújva ez az egész.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007
Haha nekem chrome-ból is simán kinyert mindent 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jobban teszitek, ha tiltjátok szafariban a névjegykártyából való ûrlapkiegészítést, ugyanis mint kiderült boldog boldogtalan lekérdezheti a segítségével az ott szereplõ adatainkat.
Aki kíváncsi ITT tesztelheti.
GregSB
Arkangyalnak rossz hír:

"Apple delays white iPhone 4 again, won't arrive until later this year"

LoDMaSt
Ejj-ha, de figyelmetlen voltam finoman szólva. Ma vettem észre véletlenül a problémám megoldását, leírom, hátha mánsnak is fog kelleni. Miután az Aperture-bõl töröltem egy képet, beletette az Aperture trash mappájába, és onnan is törölni kellett, hogy a winyóról is törölje, sõt a preview-jét is törölte. 😊

@ Hellomarci

Tikal
Ahogy nézem, minden cég így müködik, de legalábbis próbál <#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A profitjuk pedig 1,5 milliárddal nõtt, ami 50%os növekedés, minden nekik se jöhet össze. 😊
Kint van a M$ jelentés is, ERRE TESSÉK, lehet hasonlítgatni.
GregSB

Nem ismered még az Apple-t. Most elhitetik veled, hogy ez a legjobb és KELL, aztán jövõre kiadják azt, amelyiken ülve alma illatú lesz a feneked és elhitetik, hogy már az KELL, az elõzõ gagyi.
KELL!
Ilyet hol lehet venni?

Aki azt mondta, az hülye volt, tipikus "egységsugarú júzer" termék, olyanból pedig van pár milliárd.
Talán csak azt furcsállom, hogy már elõtte is voltak bõven tabletek, mégse volt akkora sikerük. Mondjuk azokon nem volt külön tapizásra optimalizált oprendszer és mindent tudtak, amit egy asztali gép, szóval az egységsugarú júzer simán összezavarodott a használatuk közben.
Dzsini
azok már mélyen kussolnak / "a sok hülye fanboy ezt is bevette, a vécéülõkét is megvennék, ha alma lenne rajta"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
"LG Display's CEO said Thursday that the company had been unable to fulfill orders for displays used in Apple's iPad, but promised "without fail" to catch up with demand by Q2 2011."

Azért ez durva. És ezt az Lg Ceoja nyilatkozta, nem Mr. "szeretek túlozni", Jobs. 😊

Mennyire szívesen megnézném most a sok hápogó ember fejét, aki szerint bukásra volt ítélve már a megjelenésénél az iPad.

Azzal a programmal próbáltam, amit linkeltél és pontosan ugyan azokkal a beállításokkal mindkettõben, tehát a program is ugyan az és a paraméterek is ugyan azok.
a leragott csont ertekes regeszeti lelet ehhez a temahoz viszonyitva...

passatgt
ha ez egy sima matrica, akkor így pont nem fog megszakadni ha hozzáérsz😊

grizzly21
akkor igy

grizzly21
bocs

Zsoltika 007
Esetleg van hardveres gyorsítás a vga pl segít. Ami mac os-en lehet nincs.

pyrohun
kérdés hogy winen milyen minõségbe nyomja minyen bitrate, stb
mivel nem ugyanaz a progrm ezért nehéz összehasonlítani

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

És valóban, kipróbáltam ugyan azzal az mkv forrással, nálam is sokkal gyorsabb winen, mint osxen.
OSXen 15 FPS körül megy - 2,4ghz c2d, 4gram ddr3-as 1066mhz-es
Winen 60 - 3ghz c2d, 4gram ddr2-es 800mhz-es
passatgt
semmit nem állítottam, elindítottam handbraket, megnyitottam az mkv-t és oldalt kiválasztottam, hogy High Profile, majd start

ez volt kb 2 órája, most vagyok kemény 44%-nál, pedig csak 40 perces a videó...

Zsoltika 007
Akkor már 8 magos mac pro-t. 😊

Dzsini
ott valamit elállítottál, nálam win alatt a 1,5 GHz-es Pentium M (5 éves lesz) kódol ilyesmi sebességgel 720-as videót...

Szerintem vegyél emiatt egy i7-es imacet, potom 608ezer és máris gyors lesz a konvertálás. 😊
passatgt
macbook pro, 2,26ghz, 4gb ram

kb 4 fps-el megy, és 720p-s videó

pyrohun
attól függ, hogy milyen gépen?

i7-es imac-en pl. 1080p-s elég nagy bitrate-tel rendelkezõ mkv-t 1080p mp4-be 55-60fps gyorsasággal konvertál, ami több, mint 2x olyan gyors, mint ahogy lejátszaná 😊 lassabb procival nyilván lassabban teszi ugyanezt.

Tikal
szerintem igen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
és az normális hogy évszázadokba tellik átkonvertálni?

pyrohun
HandBrake, ingyenes és a legjobb.

I.C.ram
Próbálta valaki szifonon az új Skypeot? Háttérben futva mennyi adatot forgalmaz, meg mennyit darál az akksiból?
I.C.ram
Szerintem az árfolyam a dinamikus árra vonatkozik mindig. A kibocsátási ár az simán ár vagy nominális ár. Meg eleve csak annyiért adhat ki részvényeket az rt, amennyivel a tõkét emelni akarják.
passatgt
van egy hd mkv fájlom, ebbõl kéne egy ugyanilyen minõségû hd mp4

hogyan, mivel, mikor?

Dzsini
az egységárfolyam kifejezés (szerintem) a kibocsájtási árfolyamra vonatkozik - 1984-ben 25 dolláron indult a tõzsdén, azóta volt néhány részvényosztás (minden részvényes minden részvényéért adtak még egyet - effektíve elfelezik a részvények árát és megduplázzák a piacon levõ számot), és most 265 körül játszik.

akkor kicsit ON topic:

szetbasz az ideg - ezt tudnotok kellett😊

spellingnel be van allitva az English, de minden angol szoveget alahuz, a szavak helyett meg olyan nyelveken ajanl javitasokat, hogy beszaras (talan torok, arab vagy hindi...)

mar mindet atallitottam, kikapcsoltam, bekapcsoltam - semmi...

a magyarnal nem csinalja ezt, csak az angolnal, de azota, miota a Open Office magyar adatbazist feltettem...

I.C.ram
Hát Yahoo szerint ennyi most az árfolyam.