Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az apple-ös hdmi átalakítón egyébként nem viszi a hangot, de ehhez van kábelem valamerre.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem 1680×1050es monitorom van, rá van kötve vga kábellel a macbook pro, dvi kábellel az asztali gépem és baromira nincs semmi különbség a minõségük között. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én pont azért vettem inkább VGA átalakítót HDMI vagy DVI helyett, mert az jelenleg szinte mindennel összepasszol.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az alábbi képen az all-t ajánlják, de ez nagyon lerontja a képminõséget is - nekem a non-ref beállítással már prímán mûködik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nem próbáltam, de elvileg a Copy részben lehet bemountolni bin/cue-t
Ez a program egy komplett lemezíró alkalmazás, mindent tud, sajnos nem lehet külön a mountoló komponensét beszerezni/feltelepíteni csak egyben az egészet. Talán telepítéskor lehet ezt-azt állítgatni, nem igazán emlékszem.
Ha találsz kisebb alternatívát akkor ne tartsd Magadban! 😊
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
@ Hellomarci
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(bár én simán mászkálok a menüben is vakon, tudom mi hol van, de a gombok kellenek hozzá)
Hogyan/mivel formázzam meg a külsõ vinyómat úgy, hogy osx-el és windows-al is használható legyen és lehessen rátenni 2gb-nál nagyobb fájlokat is rakni?
Köszi
Nem lehet, hogy a 2-es és 4-es közé pontot tettél véletlenül?
Ha .-tal van a baja, akkor valahol kell lennie egynek. 😊
Más ötletem tényleg nincs, akkor marad a manuális, egyesével módszer vagy valaki ajánl egy másik programot, esetleg ha nem túl nagy (méretre) a pakk összetömörítve, akkor küldjed el és megcsinálom. 😊
sed -i '2,4d' *
Valószínûleg valami más unix verziód lehet és a stream editor más sorrendben várja a parancsokat.
Esetleg írd be, hogy "man sed", az a sed manualja és ott nézd meg, hogy milyen sorrendben várja az utasításokat, fel lesz sorolva, illetve minden infót megtalálsz róla.
'2,4d' - ez a command
* - ez a file
-i - ez egy option (kapcsoló), ami a felülírást intézi, ha mögé írsz egy kiterjesztést akkor azzal csinál biztonsági másolatot.
a biztonsági másolatokat megcsinálja, de a fájlokhoz nem nyúl
Nagyon figyelj arra, hogy precízen írd be szóközök, speciális karakterek stimmeljenek:
sed -i".old" '2,4d' *
<ASX version = "3.0">
<entry clientskip="no" skipifref="no">
<REF HREF="asdff.wmv"/><DURATION VALUE="00:00:06.20"/><PARAM NAME="ShowWhileBuffering" VALUE="true"/>
</entry>
<entry clientskip="no" skipifref="no">
<Ref href = "mms://207.250.246.137/ini"/>
</entry>
</ASX>