18351
ATbanner.jpg
  • franc0
    Kb két éve tőlem is 4500-at kért a T-s liba.
    Hazafele vettem egy vágót 2 ezerért.
    Azóta már nem vagyok T-s egyébként, ennek is volt köze ehhez.
    A nano SIM-re már készültem, kínából hozattam a vágót 400 forintért.
  • Probatbicol
    Néhány hete cseréltettünk, pont a T-nél. Annyit mondtunk, hogy új készüléket vettünk és ezért kell a csere. Ingyen volt.
  • theone91
    Régi simről micro-simre váltásról van szó. Feltűnne nekik.
  • Xing
    Nem teljesen fedi a valóságot, hogy mindenképp fizetni kell érte. Aki kicsit élelmesebb egyszerűen csak annyit mond, hogy nem működik a mostani.
  • theone91
    Nope. Mindenképp 4500 forintba fog fájni.

Na azért sajnálni még nem fogom őket, maximum akkor, ha az árakért azt kapnád amit nyugaton. És meglenne hozzá az infrastruktúra. Ausztria lényegesen jobb körülményeket teremt, mégis fele annyi minden előfizetés náluk ugyanazért, mint nálunk. Kompenzáljanak ebből. Ne a filléres, perifériás tételekből.
  • Jim Morrison
    de máig ingyen cserélig ha mondjuk kisebbre akartad vágni csak elrontottad nem?:D 1-2 éve android topikban mondták, hogy ez bejött :D
    btw nem tudom mennyire követed mostanság a dolgokat, de a 3 szolgáltatónak is nehezebb az utóbbi időben, és ugye ezt valahogy ellensúlyozni kell.
  • theone91
    Simán elképzelem, hogy a hazai szolgáltatók még azért is pénz számolnak fel utólag, hogy otthonról, tabletről aktiváltad a számlacsomagot. Egy rohadt micro-sim csere is majdnem ötezer forint a Trénél (ami ha jól emlékszem régebben még ingyen ment). Röhej. Pedig nekik az a dolguk, hogy szolgáltattassanak és ehhez biztosítsák az olyan alapvető dolgokat, mint egy filléres, kisköröm méretű műanyag lapka.
  • GregSB
    Nem csak a váltással van a "baj". Hanem hogy anélkül hogy te befáradnál a szolgáltatóhoz tudsz csomagot meg előfizut venni tőlük.

Ez neked mint vevőnek nagyon jó, mert nem kell bemenned a Tréhez, kiállni a sort és csomó időt elpocsékolni erre.
    Ez a szolgáltatónak rossz, mert nem mész be a boltjukba, és nem cseszel el sok időt ott a reklámjaikat / szolgáltatásikat bámulva, és nem tudnak rád tukmálni egyébb csomagokat / szolgáltatásokat sem (amit beszélgetés során szoktak).
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.17. 11:56:58
  • G_ArchAngel #17498
    Hol lehet az OSX betutipusat atallitani? ronda vastag betuk vannak Finderben
  • Jim Morrison
    ebből még az is lehet, hogy a szolgáltatók majd "szűrik", és hiába a ficsőr nem engednem majd csak úgy váltani.
  • GregSB
    A szolgáltatók foshatnak, mert az Apple megint beindított egy folyamatot ami a termékgyártóknak és végfelhasználóknak kedvez, a szolgáltatóknak meg nem.
  • Xing
    Szerintem is jó! Sokkal jobban bejönnek ezek a lapos felületek.
  • G_ArchAngel #17494
    Nekem tetszik a Yosemite, be mertem kapcsolni az iCloud Drive-ot, ami telefonon egy sec volt, de iPadon nem akarja aktivalni magat.
  • Mnemomic
    Na talán elkezdte szedni de marha lassan.
  • G_ArchAngel #17492
    angol storeban nem jelent meg es nem toltheto, de Maverick mar nincs a kinalatban
  • Mnemomic
    megjelent már a storeban de még mindig nem tölthető.
  • Jim Morrison
    lehet tölteni az új os x-et.
    passatgt: gondolom a szolgáltatók is örülnek :c
  • passatgt

ez a nem gyenge:) saját sim kártyát adnak az usában vásárolt ipadhoz és a beállításokban lehet szolgáltatót váltani. Gondolom ez jön majd telefonhoz is idővel, akár sim nélkül, beépítve.
  • Jim Morrison
    szegény, így járt, majd ha új készülékházat kell tervezni, vagy átszabni az ios-t meg megint sorra kerül :p
  • GregSB
    Hosszú ideje első Keynote volt, amin Dzsoni Ájv _nem_ beszélt szürke pólóban fehér háttér előtt valamiről :D
  • G_ArchAngel #17486
    UK Store-ban sincs, gondolom eloszor hagyjak, hogy Amerikakok toltsek lehetoleg fennakadas nelkul
  • asysoft
    És ahogy nézem, iPad Air 2-t is beárazták. 64 gigás Wifi 199e, hát, vastagon fog a ceruzájuk.
  • Mnemomic
    Yosemite vajon mikor lesz letölthető? Már a honlapon itt van a link egy ideje a frissítéshez de a store még mindig azt írja, hogy ebben a régióban nem elérhető..
  • Dzsini
    már boltban is van
  • asysoft
    Alighanem be fogok szerezni egy Air 2-t, iPad 3 felett eljárt az idő (és Apple is gondoskodott róla, hogy ezt így is érezzem...), no meg TouchID-t telefonon megszerettem, és tükröződés-csökkentő felület is jól hangzik. Vékonyság-buzulást ugyan még mindig nem értem, de ha tényleg tud legalább annyit, mint a 3, akkor miért ne.
    Ami viszont feltűnt a keynote-ban, hogy hangsúlyozta speciális esetekben 2x lehet a teljesítmény. Ez nagyon azt sejteti számomra, hogy nem 2 magos az A8X (4? Netán 3 + órajelnövelés?), mivel órajelnövekedés mindenhol éreztetné a hatását. 2 GB RAM-ot pedig nagyon remélem, hogy végre megkapja, többlapos böngészés kezdett néha nevetséges lenni...
  • passatgt
    csak leírtam, mit fognak írni
  • Mnemomic
    Én a Mac mini-t vártam és meg is örültem a HD5000-nek, meg, hogy olcsóbb lett. Ja csak a prociból csak 1.4 Ghz-et raktak bele :(
  • G_ArchAngel #17479
    5K monitorral?
  • passatgt
    ne viccelj, én negyed ennyiből ötször erősebb gépet rakok össze
  • G_ArchAngel #17477
    Az mekkora oltas volt, amikor mondta, hogy olcsobb, mint egy 4K tv es ebben egy szamitogep is van? :D
  • Jim Morrison
    Ezert nem.
  • G_ArchAngel #17475
    shit, ez nem is draga
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    Na itt a retina imac
  • ddany7
    megint a nagy semmi ujitas teren... veknyabb, meg gyorsabb, huha. ja meg touch id, yeaa. :D
  • G_ArchAngel #17471
    Nagyon kinos, hogy a Metal kategoriaban ugyanazok a jatekok vannak hetek ota - ennyire nem hasznalja senki?
  • Jim Morrison
    Elég gyorsan haladnak. Volt apple watch, ios 8-8.1, swift, metal, par adat, most os x.
  • Jim Morrison
    Maradt meg vesed?:o
  • G_ArchAngel #17468
    remelem 5K 27-es iMac horror aron lesz es akkor lemondhatok rola mielott eladom a veseimet
  • Jim Morrison
    Meg macekről. Vélhetően.