Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Mert asztalból is csak 1 féle tipusú / stílusú létezik a világon mi? 😄

Amit én láttam boltot pesten az kiköpött ilyen volt:

Ugyanilyen asztalok, szellõsen elhelyezve rajta a termékek, falakon óriási képek cuccokról, ugyanilyen színek.

Ha nagyon minimál dizájnra akarnak rámenni akkor is lehet más stílusú butorokat / színeket belevinni amivel egyedivé tudják tenni.

Jim Morrison
ja, asztalok helyett tegyenek ki székeket vagy mint media marktban :/
Na mindegy, nem az én gondom 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Amugy rengeteg cegnek van sajat arculata, pl. az angol Allsaints uzletlanc is lehet raboritana az asztalt a targyaloteremben egy olcsobb uzletlancra, ha lenyulnak a designjukat.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Vagy esetleg találjanak ki valami egyedi stílust / dizájnt?

Jim Morrison
de most akkor mit kéne csinálniuk akiknek ilyesmi? telehányni még több cuccal? venni gumicukorpolcot a pultok mellé vagy mi?<#nemtudom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Ezen mondjuk csodálkozom hogy csak most lépték meg. Budapest belvárosában is tudok 2 boltot ami kiköpött Apple Store dizájnú. Elmegyek mellettük mindig azt hiszem egy alma bolt van ott 😄

Jim Morrison

GregSB
"iOS 8 beta 3 indicates iCloud Drive will also be accessible from iCloud.com"

GregSB
Apple felvette a Tag Heuer egyik sales fejesét.

Azt hiszem mostmár szinte 100%-ra vehetjük hogy lesz ora.

Tikal
ll, erre a fosra sose váltanák, elég ha Lightroom-ra váltasz 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mousee
1st gen air-el még nem is lenne rossz biznisz 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

joebacsi
Még idõben kell váltani 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
Aperture-t is kinyírják....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rastaman
samsung 840evo 250gb

milyen ssd-t?

rastaman
mid2012 mbp-ba vettem most a hétvégén egy 250 ssd-t + bõvítettem memótiát is. nagyon szembetûnõ a változás.

mousee
Bocsi, ipad topikba ment volna eredetileg :S

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Üdv,

Eddig milyen pletykák és okosságok derültek ki a 3. minirõl?

precision
egy ipad2s, mondhatni 😊 tényleg nem éri meg megvenni...
csak air vagy mini retina

Bazinga!

passatgt
ipad3 amúgy is szar, nehéz, vastag, lassan tölt

Dzsega
Nem.
Oké értem én, hogy szuper egy ozaki tok, meg a 64GB is klassz dolog de akkor is sok.
Én tavaly májusban vettem egy 1 hetes ipad 4-et (16gb Gsm) 104500Ft-ért.
(Kb egy hónapja kínáltak egy iPad Air-t (16gb gsm) 110000Ft-ért)
ÉN nem venném meg ennyiért SZERINTEM sok.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

oneal1
sziasztok!

Szerintetek egy ipad 3 64GB gsm ér 120.000 ft ot?

teljesen új állapotú, mikrokarcmentes. minden tartozék
valami méregdrága fólia van rajta és egy 20 rugós ozaki tok.

elõre is köszi!

!Forza Ferrari!

Bercy
Megrohadt az epul, leesik a reszvenyar!!!! 😄 😄 😄
GregSB
Nem tudom van -e itt Apple részvényes, de ma délután 7:1 arányban splittelni fogják a részvényeket.

Az ár $650-rõl le fog esni $92-re.

LoDMaSt
Van arra lehetõség, hogy teljesen töröljek egy apple ID-t?

Egy régi ID-rõl van szó, amit szeretnék inkább alias címként beállítani egy másik fiókhoz.

&#63743;

passatgt
nagyon fasza lett😊

passatgt
szerencsére ez nem flat, csak kicsit jobban hasonlít az ios ikonokra. Meg nem 3d a dock háttere, azt már most sajnálom...

Jim Morrison
Látni vélik a flat dockot flat ikonokkal

passatgt
Amúgy én sem vettem újat, mégis sima iOS frissítés után tudtam telepíteni ingyen. De elvben úgy van, ahogy írtam😊

rastaman
jaha! köszi, így már érthetõ.
most nézem, hogy másod forrásból is elérhetõ... <#kacsint>

passatgt
akkor lesz ingyenes ha veszel egy új készüléket, utána lehet telepíteni minden másra

rastaman
az ingyenes app-ok között hozza az iPhotot, de az ikon alatt pedig 13,99 eurót mutat. most akkor hogy is van ez? ingyenes, vagy nem?

El sem olvastam rendesen, kapásból a könyvjelzõkre gondoltam :/

&#63743;

LoDMaSt
Az megvan, a history érdekelne, hogy mondják, a korábban látogatott oldalak. Szóval most FF-ot használok, de elég belõle, és ott van midnen, szóval ha elkezdem begépelni, hogy 'bes' akkor kiadja, hogy beszeljukmac.com, meg egy csomó ilyen van, ami nem könyvjelzõ, ezeket szeretném átvinni.

@ Hellomarci

Fájl - Könyvjelzõk importálása 😊

&#63743;

LoDMaSt
Safariba hogy tudok más böngészõ historyt importálni? Már napok óta googlezom, de semmi sikerrel.

@ Hellomarci

Fura, hogy osx-en még mindig ilyen csillogós buborékos az iMessage. Ilyenekrõl elfelejtkeznek?

&#63743;

rastaman
köszi, idõközben már sikerült megoldanom. 😊

LoDMaSt
Disk utilityben a telepítés elõtt formázd a meghajtót.

@ Hellomarci

GregSB
rastaman
használtan vettem egy mid2012 MBP-t, és hiába tettem fel újra a Mavericks-et, nem törölte le az elõzõ tulajdonos beállításait. pedig nem az os frissítésre, hanem installra mentem.
hol ronthattam el a mûveletet?

win7 iso fajlt akarok bootcamp-el usb-re burnölni, hogy aztán bootcamp-el tudjak win7et telepiteni.
viszont a copying windows files alatt megáll,és nem moccan. fórumokon sem találtam egyértelmû megoldást

valaki tud ebben segíteni?

passatgt

passatgt
lehet rendes windowst is telepíteni, ha SSD-vel veszel gépet(mással manapság nem érdemes) akkor kb 10 sec alatt bebootol windowsba, kb annyi mintha indítanál egy virtuál gépet😊

Közben már utánajártam ennek, sajnos egy fontos program nem támogatja a mac rendszert, de macon tudok virtuálisan futtatni windows rendszert, és úgy már tudom használni, elméletileg gyors és problémamentes de nem szarakodok ilyenekkel, szóval marad a windows rendszer valami más márkájú laptoppal. :S
Dzsini
Nézz utána a szoftverellátottságnak, szakmai fórumokon ajánlott-e...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem, köszi. Azért lemegyek Budapestre személyesen, szeretném élõben megnézni ezt a MPK-t, mielõtt megvenném. 2D, 3D, CAD, CAM-ra használnám, nem tudom mennyire érné meg mac laptopot vennem, nem e esetleg grafikusoknak szánják inkább?
GregSB
Tavaly Október 22-én frissültek a MBP-k, szerintem nincs rá sok esély hogy õsz elõtt jönne új.

Mikor jönnek az új MacBook Pro laptopok? Most terveznék venni egyet, de ha kell az újért kicsit várnom, kibírom.