Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit én láttam boltot pesten az kiköpött ilyen volt:
Ugyanilyen asztalok, szellõsen elhelyezve rajta a termékek, falakon óriási képek cuccokról, ugyanilyen színek.
Ha nagyon minimál dizájnra akarnak rámenni akkor is lehet más stílusú butorokat / színeket belevinni amivel egyedivé tudják tenni.
Na mindegy, nem az én gondom 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt hiszem mostmár szinte 100%-ra vehetjük hogy lesz ora.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Eddig milyen pletykák és okosságok derültek ki a 3. minirõl?
Oké értem én, hogy szuper egy ozaki tok, meg a 64GB is klassz dolog de akkor is sok.
Én tavaly májusban vettem egy 1 hetes ipad 4-et (16gb Gsm) 104500Ft-ért.
(Kb egy hónapja kínáltak egy iPad Air-t (16gb gsm) 110000Ft-ért)
ÉN nem venném meg ennyiért SZERINTEM sok.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Szerintetek egy ipad 3 64GB gsm ér 120.000 ft ot?
teljesen új állapotú, mikrokarcmentes. minden tartozék
valami méregdrága fólia van rajta és egy 20 rugós ozaki tok.
elõre is köszi!
!Forza Ferrari!
Az ár $650-rõl le fog esni $92-re.
Ilyenkor egy kicsit azért bek*phatják az amcsik. :/
@ Hellomarci
Egy régi ID-rõl van szó, amit szeretnék inkább alias címként beállítani egy másik fiókhoz.


most nézem, hogy másod forrásból is elérhetõ... <#kacsint>#kacsint>

@ Hellomarci

@ Hellomarci

hol ronthattam el a mûveletet?
viszont a copying windows files alatt megáll,és nem moccan. fórumokon sem találtam egyértelmû megoldást
valaki tud ebben segíteni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.