Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg aztán például ébreszteni se tudna, legalábbis úg tudom nincs rajta külsõ hangszóró. 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én amúgy Rucksack-ot használok.
RAR fájlokat mivel bontok ki?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most gondolkodtam hogy talán cserélnem kéne egy újra <#nyes>#nyes>
Bár az enyém már eléggé karcos meg megviselt de a dolgát elvégzi 😄
BattleTag: kabel15#2672
Szóval én inkább kiizzadnám az új touch árkülönbségét, mert az RD-n kívül még sok minden másban is jobb, ez nem csak egy sima ráncfelvarrás mint a 2G-3G között.
És persze "okosan" adják ki a feladatokat, amikor elõ kell állítani valamit, akkor biztos olyan dolgot állíttatnak elõ, amit egy másik laborcsoportnak analizálni kell vagy valamilyen reagens lesz belõle. Nem vész semmi kárba. 😊 mondjuk orvosin gondolom ez nem mûködhet így és most inkább mindenkit megkímélek az idevágó morbid poénoktól. 😊
De a levelezõs tényleg érvágás.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hallgatótársnak segítés: bölcsészképzés... szerinted milyen konkurencia lesz a másik? 😊 csak úgy dúl a háború a latintanár/klasszikafilológus helyekért 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt az apró részletet kihagytad, hogy aki kiesett volna miatta annak nagy szívás lett volna (amúgy erre tippeltem, csak túl magas volt a labda ;-) ).
Amúgy egy régi gyakorlatvezetõm mindig azt mondta, hogy az igazi egyetemista nem segít a hallgatótársának soha semmiben, mert azzal csak a saját konkurenciáját erõsíti a majdani munkaerõpiacon. Mondjuk ezen elvek alapján sose volt bent dolgozatok alatt folyamatosan/végig úgyse súgunk egymásnak alapon, szóval... 😊
kabel15
Másfél millió.... O_o Amúgy már a "szokványos" 200-250 ezer is vicc kategória (mondjuk vegyészmérnökin azért fogyasztottuk a vegyszereket rendesen, de még ott is túlzás szerintem), de fõleg az, hogy a levelezõsöktõl is ennyit kérnek el...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most voltam Gólya táborban ott ép errõl beszéltünk.
A legg olcsóbb 90.000ft a leg drágább amirõl tudunk az 1.5millio
egyébként az egy pesti zenemûvészeti iskola. És köze van az orgonához. Többre nem emlékszem <#nyes>#nyes>
Na de OFF vége.
Szóval jól jönne egy ilyen touch.
Amúgy durvább mûszaki karokon ez úgy megy elsõ év után, hogy az, aki összeszed két félév alatt kábé 2×15 kreditet és van közte legalább 1-2 2-esnél jobb is az már tuti, hogy át fog kerülni államira, mert rengeteg olyan ember van, akit felvesznek aztán semmit nem teljesít és 1-2 év után abbahagyja.
Egyszer tartottam elsõéveseknek gyakorlatot mûegyetemen, tényleg nagyon nyomasztó, hogy milyen emberek keverednek oda. Matek volt ha jól emlékszem villanykarosoknak, az évfolyamnak több, mint a fele megbukott és ahogy hallottam más tárgyakból se volt jobb a helyzet. Ott tuti nem volt nehéz a leggyengébb 15%nál jobban teljesíteni. 😊
Szóval most nem fizetek érte. és amilyen szakra megyek oda +200 pontban vagyok.
ha meg értékbiztosítással, védetten adja fel, akkor kifizeted mégegyszer az árát a postázási költségre, ha futárral jön, akkor szintén.
Csak úgy ér(heti) meg, ha valaki épp jön haza, és hozatsz vele egyet. Akkor csak 230v-os töltõt kell venned hozzá itthon.
a HD videorögzítés mellett az igazán mókás a HD fotózási képesség 😄
az már kiderült, hogy pontosan hogy lehet valakit fel facetime-hívni touchon? valami külön regisztráció kell hozzá, vagy itunes usernév vagy...?
Hardver: a 3. genben 833 megahertzes cpu van (bár mintha valahol olvastam volna, hogy mesterségesen vissza van fogva 600 mhz-re, hogy ne legyen túl nagy az ugrás az elõzõ generációhoz képest), a 4-ben 1 gigahertzes, minimális különbség.
A játékoknál fontos videókártya pedig pontosan ugyan az (PowerVR SGX 535) mindkét készülékben.
Ezen a téren ami igazán elõrelépés az szerintem a kétszer annyi ram.
És persze a 720p-s kamera, amit mondjuk én nem tudok értékelni, mert sose kamerázok, de aki kihasználja, annak tuti jól jön.
Amugy erosebb hardver -> jobb jatekok.
Ez azert is fontos lehet, mert ugye az iPhone/iPad/iPod Touch egyfajta portable jatekkonzol is.
Es ott a HD videorogzites, ami nem baj, ha zsebben van.
http://gaborszantai.co.uk/
vagy ha megkérem hogy bontsa ki és egy dobozba rakja be és úgy küldje haza akkor nem kell?
Amúgy ami nagyon tetszik benne az a 720P kamera. Én az elõzõ változatokból is azt hiányoltam. Egyébként meg fõiskolára kéne órák közbe netezni.
Nem érné meg inkább lecsapni kifutó áron egy 3. generációs készülékre? Jó, nem retina display (munkahelyen láttam iphone 4et ráadásul iphone 3g mellett, tényleg szép, de azért kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja) de elõreláthatólag mintegy 30%kal olcsóbb most a raktárkészletek kipucolása miatt az pedig nem kis különbség.
Vagy ilyenkor nézik azt hogy mi van benne meg minden? Még sose rendeltem semmit külföldrõl ezért nem vágom a témát. De nagyon megtetszett ez az új touch csak 70 ezret nagyon sajnálok érte.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Inkább kifizetem azt az 5000ft os postát (csak mondtam egy árat fogalmam sincs mennyi)
A magyar ára 70ezer volt, illetve most az új generáció miatt lement 60ra. Szerintem minimum 70 lesz az új gen de inkább talán 80.
1: kényelmesebb lenne fogni, ez már kicsit zavaró, fõleg játékgépnek (és nem titkolják, hogy fontos számukra)
2: a 40/7 óra audio/video lehetne 60/10 könnyedén, és akkor se lenne sokkal több 1 centinél - sõt.
ja, az elõadáson elsütött "nekünk több eladott játékunk van, mint psp-re és ds-re összesen" csak úgy igaz, hogy az entertainment + games kategóriát összeadták - így meg a számokba beleszámít minden apróság is a fingógéptõl a dobókocka-szimulátorig.