Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra is figyelj, hogy ha véletlenül air-ed van, akkor elég komoly probléma adódhat az USB bedugásával!

franc0
Ezen én is testeltem már egy pár órát 😊 oszt vettem egy wirelesst.
Amúgy sok helyen olvasom mindenfele hogy "fú olyan jó ez a tacspad hogy már rég elfelejtettem az egeret". Hát másfél éven keresztül én is így voltam vele, aztán valamiért elkezdtem újra egerezni. Ég és föld az egér javára...(gagyi 4000es Microsoft!!!, bezony)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

neevous
Akartam ma venni egy Logitechet, de jó, hogy nem tettem, mert eszembe sem jutott. Majd legközelebb berakok egy centit a zsebembe.

Gabor1990
Na angol win7-el megoldódott mindem problémám😊

Lacee
ha megnézed, a teljes OSX balkezes felépítésû, hogy az egéren kívül csak a színes gyöngyök elhelyezését említsem 😊
(szerintem ezért is lehet, hogy sokan a kreatív tevékenységet összekötik a macekkel, önkéntelenül is beleszól a lateralitás)
érdekesség, hogy Jobs jobbkezes, Bill Gates viszont balkezes, a "saját" oprendszerük mégis fordított.

nekem mindegy, alapvetõen a jobbat használom, de az egeret csak a ballal tudom rendesen kezelni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

És balkezes laptopjúzereknek! 😄

Meg talán Air használóknak, azon úgy tudom jobb oldalon van az 1 szál usb. 😊
passatgt
mighty mouse-t a billentyûzethez csinálták, annak meg ott van az oldalán az usb, tehát nem kell neki hosszabb kábel😊

Bercy
Már már kezdtem elfelejteni milyen bûnronda ez a májti máúz... 😊
Jobs balkezes lenne? 😊

Gabor1990
Van itt olyan, aki magyar win7-et tett mac-re? Mert ahogy olvasgattam magyar win7-nél mással is elõfordult, hogy nem ment fel a driver.
Ha a cd-n megkeresem a drivert és telepíteni akarom, akkor valamilyen hibát ír ki a nyelv miatt.

sziasztok! ugy nez ki megyek becsbe, hogy vasaroljak egy ipadet. a kerdesem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata, hol erdemes megnezni ill. mire erdemes odafigyelni. mcstation, mcshark es saturn jutott elsore eszembe. barmilyen info johet, koszonom.

Zsoltika 007
Az nekem is beszart. Eddig macfuse volt fent. Felraktam a Parallels 6-ot és azóta nem látta õket. Csak miután leszedtem a macfuse-t akkor mountolta fel. De igy meg nem tudok irni rá. :/

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gabor1990
Fenn van, meg eddig látta is, de ma újra particionáltam, meg feltettem a wint és most nem látja.

passatgt
az nem is fog, teljesen más a kettõ, fel kell rakni mac-en pl a MacFUSE-ot

Gabor1990
Most meg a wines partíciót nem is látszik mac alól😞

Zsoltika 007
Frissítsd be a bootcamp drivereket! Vagy keress a neten friss telepítõket, vagy az apple updaterrel csináltasd meg! Biztos hogy a régi driverek miatt szívsz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gabor1990
Felraktam újra a Win7-et a MacBookra, feltettem a bootcampet, de ugyan úgy nincs hang, meg net.
Kezd kiakasztani ez a mac+win kombó:@

REPS0L
hát nem egy 3G 😊 pörög elég böcsületesen 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

neevous
Felírtam, köszönöm😊

Ukelele nevû programmal tetszõleges karaktertáblákat hozhatsz létre.
neevous
Srácok,
Amcsi billes macbookon hogy tudom megcsinálni, hogy a 0 helyére rakja az 'í"-t és a nullát valamilyen kombóval érjem el?

Bercy
Szerintem jövõ héten én is beszerzek egy SSD-t.
Zsoltika 007
Hétvégén én is bele rakom az x25-m-et a Macbook Pro-ba. (Remélem lesz rá idõm...)

Zsoltika 007
Biztos hogy nem az a baj. Ott inkább valami szenzor lett megsérülve vagy nem lett vissza dugva. SSD is rendes hdd-nek látszódik a gépnek. Ugyanúgy viselkedik és ugyanazokat az adatokat küldi.

Bercy
Köszi.
Leírásokat találtam én is, de beszmac-en pl egy hozzászóló azt mondta, hogy utána maxon pörgött végig a venti a macbookban (lehet, hogy valami hõmérséklet jelet nem kap meg amit a sima HDD-tõl igen).

Szóval ilyen tapasztalatokra lenne szükségem aki már használja.
Disk utilityvel a régi op rendszert simán át lehet másolni, ugye?
Nem kell újratelepíteni remélem.
GregSB

Zsoltika 007
ifixit.com
Itt szétszedést végig elmutatják. Igazából csak be kell tenni aztán megkeresni az álladat 😄

Bercy
Sziasztok!

Macbook santa rosaba tervezem egy SSD beszerzését.
Emlékszem itt nemrég valaki mutatta, hogy beszerelt egy SSD-t ha jól emlékszem MBP-be.

Tudtok elsõ kézbõl származó infókat adni, hogy mire kell odafigyeli ilyen esetben?
passatgt
régi flash-el egy 720p-s youtube videó safarival 35%+110% procit evett, most miután már betöltött a videó 50%-nál nem lesz több safari processzével együtt😊

passatgt
passatgt
az animációk kicsit akadoznak, de még bõven jó, atomtól ennél többet nem nagyon kell várni😊

pyrohun
Hmm, ngayon igényesnek néz ki, már csak mûlödés közben kellene látni! 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
jaja, megfontolandó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
a 400 usd-s árból meg könnyen instant get lehet😄

passatgt
jóról lehet másolni, és nekem speciel e a csomagolsá még jobban bejön, mint az apple féle😊

Tikal
nagyon emlékeztet valami hasonló termékre ez a csomagolás meg minden ami körülötte van 😊
a töltõje mindenképp 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt

passatgt
elég igényes, és a csomagolás midurva, már csak azért érdemes megvenni😄

passatgt
http://www.litl.com/

Ez elég jól néz ki

Tikal
kösz az ötleteket, megnézem õket...

Dzsini
azért írtam elsõnek én is 😊 azért csak Lenovo... ha nem is olyan, mint a thinkpadok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

neevous
franc0
Samsung N210.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

passatgt
úgy érzem, hogy nyerni fogok egy 430 fontos giftcardot(nem sok esélyem van, de valahogy olyan érzésem van, hogy én fogom megnyerni😄)

szóval ha valaki angliában él, lenne majd olyan kedves, hogy beváltja nekem valamelyik apple boltban egy 16 gigás ipad-ra?😊

Dzsini
Lenovo Ideapad S10, Samsung N150, Acer Aspire One 532 vagy 751, Asus EEE1101 vagy 1002 - mindegyik jó "kezdõnetbook"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
OFF téma, de hátha:

keresek jó féle netbook-ot 100ezer környékén, van esetleg tippetek? Lánynak lesz, szóval lehet rózsaszín is, nem bánom 😊

JaSoN HuNTeR
Hogyan lehet beregisztrálni Istorera? Mert a jelszót nem akarja elfogadni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

oroy_
emulator (vmware vagy Parallels), de ha nagy az AutoCAD gép igénye akkor boot camp és natívban kell telepítened a windowst.

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

Dzsini
de igen, mindegyik emulációhoz telepíteni kell egy Windowst.

viszont ingyenesen letölthetõ a Microsofttól egy 90 napos próbaverzió, azzal simán kibírod amíg megjön az OSX-es változat 😊 (ráadásul ha jól rémlik meg is lehet hosszabbítani kétszer 30 nappal)
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx?ITPID=sprblog
(Live regisztrációt igényel, ha van MSN bejelentkezésed, az pont jó oda)

tehát telepít parallels vagy bootcamp, telepít windows, használ.