Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sok helyen olvasom mindenfele hogy "fú olyan jó ez a tacspad hogy már rég elfelejtettem az egeret". Hát másfél éven keresztül én is így voltam vele, aztán valamiért elkezdtem újra egerezni. Ég és föld az egér javára...(gagyi 4000es Microsoft!!!, bezony)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
(szerintem ezért is lehet, hogy sokan a kreatív tevékenységet összekötik a macekkel, önkéntelenül is beleszól a lateralitás)
érdekesség, hogy Jobs jobbkezes, Bill Gates viszont balkezes, a "saját" oprendszerük mégis fordított.
nekem mindegy, alapvetõen a jobbat használom, de az egeret csak a ballal tudom rendesen kezelni...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Meg talán Air használóknak, azon úgy tudom jobb oldalon van az 1 szál usb. 😊

Ha a cd-n megkeresem a drivert és telepíteni akarom, akkor valamilyen hibát ír ki a nyelv miatt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kezd kiakasztani ez a mac+win kombó:@
Amcsi billes macbookon hogy tudom megcsinálni, hogy a 0 helyére rakja az 'í"-t és a nullát valamilyen kombóval érjem el?
Leírásokat találtam én is, de beszmac-en pl egy hozzászóló azt mondta, hogy utána maxon pörgött végig a venti a macbookban (lehet, hogy valami hõmérséklet jelet nem kap meg amit a sima HDD-tõl igen).
Szóval ilyen tapasztalatokra lenne szükségem aki már használja.
Disk utilityvel a régi op rendszert simán át lehet másolni, ugye?
Nem kell újratelepíteni remélem.
Itt szétszedést végig elmutatják. Igazából csak be kell tenni aztán megkeresni az álladat 😄
Macbook santa rosaba tervezem egy SSD beszerzését.
Emlékszem itt nemrég valaki mutatta, hogy beszerelt egy SSD-t ha jól emlékszem MBP-be.
Tudtok elsõ kézbõl származó infókat adni, hogy mire kell odafigyeli ilyen esetben?
http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a töltõje mindenképp 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szóval ha valaki angliában él, lenne majd olyan kedves, hogy beváltja nekem valamelyik apple boltban egy 16 gigás ipad-ra?😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
keresek jó féle netbook-ot 100ezer környékén, van esetleg tippetek? Lánynak lesz, szóval lehet rózsaszín is, nem bánom 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
viszont ingyenesen letölthetõ a Microsofttól egy 90 napos próbaverzió, azzal simán kibírod amíg megjön az OSX-es változat 😊 (ráadásul ha jól rémlik meg is lehet hosszabbítani kétszer 30 nappal)
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx?ITPID=sprblog
(Live regisztrációt igényel, ha van MSN bejelentkezésed, az pont jó oda)
tehát telepít parallels vagy bootcamp, telepít windows, használ.