Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vatera viszont valami brutális jutalékot kér. Kb 6%ot.
Nem is értem, miért nem jön be az ebay. Lengyeleknél is van már pár éve.
Onnantol hogy nincs kulon .hu-s resze, ha rakeresel valamire, akkor szinte 0 esellyel talalsz meg pont magyar feladotol barmit.
Amugy nem ertem mitol lehet sikeres itthon a vatera, szanalmas szerintem hogy jutalekot nyelnek be minden eladas utan...annyi kene hogy az ebay bejon magyarorszagra, masnap lehuzhatnak a rolot
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Végén még én leszek a köcsög, hogy pénzt merek kérni azért a cuccért, amiért régen nem kevés pénzt fizettem ki, és gyakorlatilag hibátlan állapotban továbbadnám. Igazad van, miért nem adom neki rögtön ingyen, és adok mellé örökgaranciát meg 24/7 telefonos customer support-ot. Vagy esetleg dobjam ki inkább a kukába? Miért ne lehetne eladni azt, amire az embernek már nincs szüksége, de egy másik ember meg örömmel használná.
Egyértelmûen leírtam, hogy NINCS rá semmilyen garancia, de jófejségbõl még fel is ajánlottam neki, hogy pár napig kipróbálhatja otthon, ha beszarik, akkor visszaveszem.
A stílusról meg annyit, hogy ha te is a 945. olyan emberrel beszélsz, aki képtelen felfogni, hogy nincs csere, nincs garancia, stb, akkor egy idõ után te is idegessé fogsz válni.
Ha valóban az a helyzet, hogy valaki szabályos licitben elõre megadott feltételekkel nyert és utána elkezd pofátlanul pluszfeltételeket szabni, akkor vissza is szívom az elsõ postomat és elnézést érte, azt hittem, hogy ott is apróhirdetések vannak és valaki jelentkezett az egyikre.
Annyit viszont fenntartanék mindettõl függetlenül, hogy a stílusra azért próbáljunk odafigyelni, ez nem gumiszobás topik.
Viszont ha tényleg így mûködik a vatera, akkor látatlanban is csatlakozom passatgt-hez. 😊
Tényleg, erre van valami a Vaterán / Ebayen? Leütés elõtt nem volt a feltételek között a gari, akkor õ ezt utólag nem követelheti, vagy igen?
Attól függetlenül, hogy milyen termékrõl van szó.
És nem érdekel, hogy Apple, vagy nem Apple. Nokia telefonra se kérjen és játékvasútra sem. Baszki, ha egy magánszemély elad valamit használtan, jóval a gariidõ lejárta után, akkor igenis van benne rizikó, ezt mindenki tudja. És a rizikót a vásároló vállalja, mint ahogy minden normális boltban, ahol garancia nélkül vásárolsz pl. használt terméket, szintén. Nem tudom, ebbõl te hogy a francba jutottál arra a hülye következtetésre, hogy "nektek" (nekünk?) a bõrünk alatt is pénz van... -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
El lehet ezt intézni úgy, hogy megírod neki, hogy "boccs, nincs garancia, ha nem tetszik viszlát" és el is felejted a dolgot vagy lehet jönni az esgére "fillérb*szó majmok"ozni.
Ez utóbbiról beszélek és nem a garanciáról.
Tényleg nem értem, miért akarjátok a számba adni azt, hogy én úgy gondolom, járna a garancia, hisz nem is említettem a dolgot, de mindegy, ez van, szerintem lapozhatunk is akár... 😊
Lehet, hogy erõs volt az utolsó mondat, de felhívnám a figyelmet arra, hogy abban se írtam, hogy igazuk lenne ezeknek az embereknek, de az biztos, hogy az ilyen jellegû szövegek nem tesznek túl jót az "imázsunknak". 😊
szerinted mégis milyen garanciát kellett volna adnia egy magánszemélynek? vegyen használt boltból, ott talán kap garanciát...
egyébként eddig akármilyen cuccom adtam el, amihez nem volt már garancia, mindig felajánlottam hogy ha pár napon belül valami problémát észlel hozza vissza... ez általában megnyugtatja a vevõket, én meg ugy is tudom mit adok, nem lesz vele probléma...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha szerintetek "filléreskedõ" dolog az, hogy egy ember szeretné bebiztosítani magát, ha elkölti 2-3 hetes fizetését, akkor irigylem a szociális helyzeteteket.
Pont az ilyen stílus miatt mondanak rosszakat az Apple fogyasztókra...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
direkt írtam, hogy nincs rá garancia, mert miért lenne. Én nem vagyok szerviz, hogy ingyen megrendelem a gyártótól a cserealkatrészt.
De utálom a vaterát.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy egy G5-ös Powermac vagy egy Xserve kéne.
@ Hellomarci
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ezután hagyd így legalább 5-6 órán át, majd kösd rá a töltõt és hagyd teletöltõdni, kapcsold be, majd nézd meg, hogy mi a helyzet.
Ezzel újrakalibrálod a számlálót.
Mondjuk passatgt olcsó ssd-k iránt érdeklõdött, azok pedig lehet, hogy még küzdenek ezzel a gonddal.
Dzsini látom adott naprakész infókat is. Régebben is az volt amúgy a baj velük, hogy nyugalmi állapotban nagyon sokat fogyasztottak, ez látom valamelyest megmaradt, de persze rengeteget mérséklõdött.
3-4 éve amúgy a gagyi ssd-k érezhetõen csökkentették az akkuidõt. Azért persze nem drasztikus csökkenésrõl volt szó.
Ez a hibrid dolog pedig nagyon jó megoldás lehetne, remélem rákapnak. Bár talán már felesleges, szerintem max 2-3 év és tényleg jönni fognak a hagyományos HDD-kel szemben ár és kapacitás szempontjából is versenyképes SSDk. A Dzsini által linkeltek alapján akkuidõben már bõven versenyképesek, a sebesség pedig sose volt kérdéses.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Fogyasztás és melegedés terén nem tudnak túl sokat hozzátenni a már meglévõ értékekhez, hiszen energiaigényük elhanyagolhatóan alacsonyabb notebook HDD-s társaiknál, és a komoly használat ezeket a tárolókat is ugyanúgy bemelegíti."
(ez 1 éves cikk)
tehát a melegedéssel kapcsolatban én is tévedtem, de az biztos, hogy hangtalanok 😊
Bár lehet ügyesen trükközni egy kicsi SSD-vel pl. netbookokban:
http://prohardver.hu/teszt/kicsim_meddig_birod/akkuteszt_ertekeles.html
160 gigás vinyó + 8 gigás SSD a rendszerrel a vinyót lekapcsolva (menet közben le lehet egy gombnyomással állítani pl. netezéshez, stb.) 16,5 órás készenlét, 720p-s videólejátszás 9 órán át.
"..nyugalmi állapotban egy fejlett, Intel Centrino 2 platformos gép SSD-vel 6 watt környékén fogyaszt. A Wind kikapcsolt winchesterrel beérte kevesebb mint 3,5 wattal, míg az Aspire One 6,3 wattot, az Eee PC pedig majdnem 7 wattot fogyasztott. Videolejátszás közben a Wind energiaigénye 6,3 wattra emelkedett a GPU használatával, a CPU-ra támaszkodva pedig 8,8 W körüli érték jön ki. Ugyanehhez az Aspire One-nak kicsit több mint 10, az Eee PC-nek pedig majdnem 11 wattra volt szüksége."