Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. a többi gyártó helyében meglovagolnám, hogy nincs fém színû, alúminium burkolatú iphone, vagy fehér sincs. Nem igaz, hogy nem lehetne újítani, mert lehetne. De a többi gyártó MIND az apple után megy dizájnban (tisztelet a kivételnek) - és fogadnék, hogy az emberek többsége (70% legalább) nem ért annyira a telefonhoz, hogy mondjuk tudja biztosan, hogy amit esetleg a kezében tart az egy apple iphone-e, vagy egy samsung galaxy s például. Ezt használják ki.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy mi rajta a koppintás? egy Androidos telefon egy saját gyártmányú kijelzõvel, ami felbontásban azonos az iPhone-éval? Ilyen alapon minden 240x320-as képernyõjû telefon annak a koppintása, aki elõször legyártotta? (az is a Sharp volt mellesleg, és az elsõ 480x640-es is...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
forrás
egyetlen japán LG telefon van a listában, ami sûrûbb képpontokkal rendelkezik, egy Sony Ericsson meg megközelíti...
A nokia kezdi érezni, hogy okostelefon kategóriában kezdi lehúzni a rolót, illetve a többi cég is mind az apple-t akarja😊
2009 late macbook
PSN ID: jay-jupiter
Egybõl cserélték is, azóta ez elég jól bírja. Olyan 2,5 éves a laptop és az akksi heathje 95-100 % között mozog (érdekes, hogy volt, hogy lement 95 ra majd vissza 100-ra, nyilván a kalibráció miatt).
neevous: szerintem akkor kezdj el aggódni, ha tovább esik rendszeresen, a 82% még nem az a cserélendõ kategória, el kell fogadni, hogy esett a kapacitás ennyivel és kész.
Ha esetleg vettél +3 év garanciát, akkor elnézhetsz vele hozzájuk, de szerintem olyan 60% alattig nem nagyon fognak vele foglalkozni.
Illetve ha jól olvastam volt egy hibás akkuszéria, ha a Tied is abból származik azt cserélik ha jól emlékszem 2 éven át akkor is, ha csak 1 éves a garanciád. Viszont akkor szerintem látványosabb lett volna a romlás.
Mostantól pedig figyelj oda arra, ha legalább hetente 50%nyit merüljön az aksi. Nem kell, hogy egyszerre történjen meg, csináld mondjuk 2 részletben és mindig olyan 60-75%ig használd töltõ nélkül a gépet.
Két hete még 88%-os volt, most 82%-os. Mindig kikapcsolva töltöttem, ha napokig nem használtam az aksit, akkor 50% körül hagytam és a gépet konnektorról használtam.
Talán a 17-es prok felülete matt, de nem vagyok benne biztos.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azt hallottam, hogy nem kevésbé dilettáns munka, mint a magyar billentyûzet, amirõl ugyebár lefelejtették a speciális karaktereket (csak hogy ma is borzoljam a kedélyeket egy kicsit... 😊 ).
Mondjuk ez utóbbival már 100%osan megbarátkoztam.
A karaktertáblák ugyan úgy megtalálhatóak benne, tehát a szoftverben beállíthatsz magyar billentyûkiosztást, sõt, például egy Ukelele nevû programmal akár teljesen saját billentyûkiosztást is csinálhatsz (valójában persze a nélkül is).
Az oprendszer magyarítását pedig letöltheted INNEN. Alapból amúgy a magyar boltban vásárolt is angol.
köszönöm
Csak azért emlékszem, mert pont nemrég volt ugyan ez a téma itt.
Én mindig a hardveraprón hirdetek, és jó.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szóval így máris kisebb a difi, ennyit pedig bõven megérnek az elõttem felsorolt dolgok.
Azt azért hozzátenném, hogy mióta a fehér MB is unibody, már sokkal kevésbé van jelen az említett sárgulás meg repedés. (én még nem láttam egyet sem)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Vagy megadhatod azt is hogy pl csak eu-n belül akarod csak eladni. Akár országra lebontva.
De ha nagyobb drágább dologról van szó akkor szerintem is a futárszolgálat a legbiztonságosabb.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a Pro-n van SD kártyaolvasó és Firewire port
a Pro-nak háttérvilágítás van a billentyûzetén
a Pro egy kicsit nehezebb
és persze az ár.
kihagytam valamit?
Azt szeretném kérdezni,hogy :
A "MacBook 13'' (2.4 GHz)" és a "MacBook Pro 13'' (2.4 GHz)" között mi a különbség pontosan? Azon kívül, hogy a Pro-ban 4GB ram van?
http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html