Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából lefuttathatsz egy teljes karbantartást, ártani nem árt, sõt, sokaknál állítólag elég sokat használ.
Amikor elõször használtam nálam is érzékelhetõ volt a gyorsulás, azóta havonta 1-szer lefuttatom.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Végül is itt is van "szegély", de az ugye része a képernyõnek, csak fekete.
Ahogy írtam, a képernyõ "kihasznált" részén a billentyûk (amúgy nagyon halvány) nyoma nem látszik egyáltalán, a fekete szegélyen eleve jobban érzékelhetõ a foltosodás. Általában a szegély szokta "felhívni a figyelmem" arra is, hogy lassan le kéne takarítani a képernyõt. Fõleg felül, ahol nyitásnál/csukásnál hozzá szokott érni az ember.
Ha viszont esetleg ilyesmire gondoltál volna: macbook pro-nak nincs a monitor körül borító (alumínium) szegély, az egész felsõ rész egyetlen, összefüggõ felület egy 1-2 mm-es peremet leszámítva.
Meg esetleg még a zárómágnes is szétnyílik néha-néha... 😊
Ahogy ICram írta, észrevehetetlen a dolog normális használat közben, csak pont teljesen oldalról akadt a szemem ügyébe a képernyõ, miközben telibe sütötte a Nap és feltûnt.
Nincs az a képernyõfelület, ami nem koszolódna ilyen-olyan okokból kifolyólag, szerintem teljesen mindegy, erre találták fel a monitortörlõket. 😉
Ott azért fura lenne.
a rendszer akkor nyomj neki egy restoret, és szinkronizálj vissza mindent.
siman megoldhato lenne 1dollarbol"
ez mekkora ötlet lenne😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a maces grafikát meg inkább az Amigáshoz kell hasonlítani, ahhoz közelebb jártak a képességei (bár civ2 meg már nem készült el rá), az 1. rész tényleg szebb volt, a 2 szemre egész hasonló volt mindkettõn.
Ugyanez volt a LucasArts kalandjátékoknál is. Szebbek voltak macre.
egyébként valamelyik oldalon láttam már egy wineskin portot is a civ5-rõl.
nézegetem az elmúlt 4-5 évben a mobilarena-t, láttam az összes lényeges telefonról tesztet, elvétve van 1-2, amelyik hasonlít (és nem kínai klón), meg 4-5 ami kicsit. Ez a kicsit kategória.
viszont abból, hogy van egy böszme érintõképernyõ, felül egy hangszóró, lent egy mikrofon és 1-3 (ritkán több) gomb, abból nehéz úgy nagyon egyedit alkotni, hogy az még kényelmes is maradjon. Persze, lehetne szögletes, hegyes sarkot csinálni rá, amivel ki lehet bökni valakinek a szemét, vagy lehet fémkeretet adni az egésznek, amitõl marha kényelmetlen lesz. Maradt designelemnek a telefonok hátlapja, ahol viszont egészen változatos dolgokat sikerül alkotni (bár nem mindig erõltetik meg magukat). Kezelhetõségben igen, designban nem lett igazodási pont az iphone.
Igen, de nem lehet mégsem összekeverni az iphone-nal.
Pl: miért kerekítenek mindent õgy, ahogy az iphone-t? Lehetne szögletesebb dizájn, a fémes vagy fehér színrõl már nem is beszélve 😊 Eddig is volt a piacon kb. 1000 féle telefon, mégis azért valamennyire egyedinek lehetett õket mondani, de amióta van iphone, gyakorlatilag fél méterrõl már megkülönböztethetetlen (külsõleg) telefonok tömkelege árasztotta el a piacot.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Rionál vártam valakit, bagózás közben felraktam az Omniámat az autó tetejére. Persze rajta is felejtettem, de erre csak akkor jöttem rá, amikor leparkoltam az Arena pláza alagsorában. És baszki nem hiszem el a mai napig sem, de ott volt még mindig a tetõn!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
És volt már szinte gombnélküli érintõképernyõs telefon az alma elõtt is 😊