Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
egész pontosan 315.900 volt

passatgt
ok köszi, akkor sokat nem esett az ára, mert picivel 300 fölöttért vettem

Tikal
240-250et simán ér a gép, ha jó állopatban van tényleg, az a kis karc az alján szerintem nem gond... doboz meg telepitok cd meg vannak? Az átalakítok más tészta, ha kell a vevõnek akkor külön számold 😊
Én hasonlót cserét hajtok most végre, 230ért egy nap alatt elvitték az enyém, de nem volt tok, meg távirányító, minden másban szerintem ugyanaz a konfig mint a tiéd ( 2,26, 4GB RAM, 160GB HDD)... és garim sem volt már... és úgy vitték el egy nap alatt hogy utána még 7-8 ember jelentkezett...
beszmec-en hirdess, nekem mindenki onnan jelentkezett...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
egy 2009 late-es 13-as pro-t mennyiért lehet eladni szerintetek?
van hozzá ilyen kék párnás tok, 3 féle minidisplayport átalakító, 4 giga ram, távirányító és kb hibátlan állapotban van, az alján van egy 2 centis karc valamiért, de az meg kit érdekel

leakarom cserélni egy 27-es imac-ra meg egy ipadra, az bõven elég nekem😊

passatgt
beállítások-audio és alul a Use audio port for-t állítsd Sound Input-ra

sziasztok lenne egy problémám..nem a beépített mic et szeretném használni mert annak eléggé ilyen garázsból beszélõs hangzása van szóval bedugtam egy felhallgatós mikrofont és átállytottam line-in re de még így is beépítettet használja mintha be se dugtam volna semmit..valakinek valami ötlet?

A csöngõhang azért nálam is visszafogottabb. 😄

Dzsini
volt barátnõm a kagylótelefont is simán kinyomta alvás közben szundira, sõt ha felhívtam megcsinálta azt is, hogy kinyitotta, rányomott a "hívás fogadás" gombra majd becsukta - mindezt úgy, hogy utána nem emlékezett rá, hogy hívtam volna 😊

igaz nem riadószirénát használt ébresztõhangnak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezért kell kagylótelefont venni.
A sima lecsapós ébresztõt én is kinyomtam álmomban, ahogy a hagyományos mobilt is, de ezt még soha.
Mondjuk az ébresztõ hangom egy riadó sziréna, lehet ez is közrejátszik. 😄

Valami ilyesmi:

GregSB
Nálam isismétlõdõ ébresztés van beálltva, a biztonsá kedvéért beálltottam egy régi Nokiamat is hogy ébresszen, de jó idõben csilingelt az iPhone is...

Bercy
Nekem jól mûködött, pedig ismétlõdõ ébresztések vannak beállítva.
2 db is mert hajlamos vagyok olyan simán kinyomni a telefont, hogy nem is emlékszek rá. Múltkor már odáig jutott, hogy ki is kapcsoltam álmomban 😊
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ha jól olvasom az a módi, hogy ha az óraátállítás elõtt beállítottál egy ébresztést ismétlõdõre (pl. hétfõtõl péntekig), akkor az figyelmen kívül hagyta az óraváltoztatást, és vidáman egy órával késõbb ébresztett...

Már Új-Zélandon anyáztak rajta egyet a userek, mikor náluk volt az átállítás (bár ott nyárira álltak, így korábban ébresztett). Az Apple tud róla, de csak erre a hétre várható a javítás, mert Ámerikában most hétvégén van az átállás, és az ottaniaktól már félnek 😊 az a pármillió európai iphoneos/touchos meg le lett... sajnálva.

Igen, de a mai volt az elsõ nap, amikor korán kellett kelni munkába és meggajdultak az ébresztõórás programok.
Legalábbis ha ugyan az a helyzet, mint annó volt nem is tudom hol. Úgy néz ki azóta se sikerült elhárítani ezt a problémát.
grizzly21
mi tortent? oraatallitas vasarnap volt nem?

Dzsini
nekem "túlmelegedett a videokártya" villódzásnak tûnik, még régen a Voodoo3-am csinált ilyesmit, amíg rá nem tettem egy ventilátort a passzív bordákra...

Dzsini
kinek sikerült elkésnie reggel a furcsára sikeredett óraátállítás vs. ébresztõóra bug miatt?

passatgt

passatgt
http://handras.hu/uploads/1-475x378.png[/img

így azért elég korrekt az air akksija😊

Bercy
Mik vannak 😊
Köszi!
EZ egy PrefPane, amiben beállíthatod a sípolás hangerejét. A beállítás utáni elsõ bekapcsoláskor még nem mûködik, de utána mindig.
Bercy
Azt hogy lehet kikapcsolni?
😄DDD😄DDD
passatgt

Dzsini
nekem meg Asus laptopom van, és évek óta elromlott benne a DVD, az se ad ki hangot beeee 😛

(és nem hiányzik)

Nekem nem ad ilyen hangot és a sípolás is ki van kapcsolva, bleee! 😛
Bercy
Igen, másnak is ilyen, ez nomrális.
És más is akarta már kikapcsolna de nem lehet... (max ha hardveresen eltávolítod a dvd-t)
passatgt
nem lehet valahogy kikapcsolni? úgyse használom, és idegesít amikor bekapcsolom és ilyen szar hangja van😄

passatgt
de izé

hangosabb mint a zene ami megy bekapcsoláskor😄 mármint a meghajtónak a zaja😊

pyrohun
a hümmögés furcsább 😊))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt

Ezt csinálja, hangosítsátok fel, mert nyomi telefonom nem igen vette a hangot😄

Bercy
Ja az normális, nekem is "ásít" a cd (pedig már nem is mûködik 😛). Állítólag az új notebookokban már nem csinálja.
passatgt
amúgy nálatok ha bekapcsoljátok gépet, hülye hangot ad ki a cd meghajtó?

passatgt
na full feleslges szétszedni, semmi por nincs benne:

Zsoltika 007
Tévedsz

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

pyrohun
De, normál kártyák vannak, de a ház teljesen más felépítésû, mint a normál PC-s ház, ezért gondolom a hûtés is speciális. De mondom, lehet, hogy tévedek.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007
Én a 2008-as 2.4-es macbook pro-mat szétszedtem 3 hete és egy gramm por nem volt benne. 😊 Persze egy pici a ventilátoroknál volt de minimális.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
De. Pont azért mondtam. Csak a bios más rajtuk. Amúgy 1:1 pc-s radeonok/nvidia-k.

Fényképezz majd, kíváncsi vagyok, mi lesz belõle 1 év alatt. 😊
Azokban nem szimpla, gyári ATI Radeonok vannak?
passatgt
holnap csekkolom majd a mabookomat is, mióta megvan(1 év 2 hónap) azóta szétszedve nem volt, tuti tele van porral😊

passatgt

passatgt
lehet hogy így néz ki:

😄

passatgt
szerintem vedd ki és úgy pucold meg😊

pyrohun
Mac Pro-ba szerintem nem valószínû, hogy 3rd party vga hûtõt be lehet rakni, de lehet, hogy tévedek...

Zsoltika 007
Vegyél rá vmi 3rd party vga hûtõt! Lehet még passzívat is kapsz.

passatgt

akksi csere azért vicces lesz😄

Magoo
Utóbbi idõben a MacPro-mban az egyik ventillátor zajong...afféle sistergés, berregés..ismeritek.
Kb 3-4 hete fújtam ki az egész gépet kompresszorral, nagyon alaposan.
Mivel tudom frankón orvosolni a ventillátor gondot? Feltételezem a videókártya ventillátora az ami zajong.
Be lehet azt fújni valami szerrel? Pl WD40? Ki vegyem ilyen befújás elõtt a kártyát, vagy a gépben is lehet óvatosan?

Elõre is köszi minden infót

I.C.ram
Ott volt a Tango is. Azon már legalább 1 hónapja, de inkább több ideje mûködik.