18351
-
Pio #10681 szotar.sztaki.hu/m -
Ptomcat #10680 Angoltanuláshoz tudnátok valamilyen app-ot ajánlani Ipad-ra? az sem baj ha fizetős. Elsősorban szótanuláshoz kellene. -
ddany7 #10679 ez lenne a masik kérdésem :D :D -
#10678 Nincs skypeja a kislányoknak, ellenben msn jük van :P Am viccen kívül, sok ismerősömnek csak msnje van.
Más.: Office 2011-re milyen magyar helyesírásellenőrzés létezik? -
Pio #10677 OFF
Most eszembe jutott az, amit oviban mindig csináltunk, amikor bújócska volt, valaki mindig odaállt hunyó mellé és behunyta a szemét mondván, hogy ha ő nem látja a hunyót, akkor a hunyó se láthatja ő. :D -
#10676 skype -
#10675 Milyen chat programot használjak? :( -
G_ArchAngel #10674 Hasznalnak meg MSN-t emberek???O_o -
#10673 Én is adiumot ajánlom, a jelenlegi verzió elég tűrhető.
Az msn meg windows alatt is csinál hasonló dolgokat meg egyéb cifraságokat, úgyhogy nem meglepő ez :( -
#10672 Próbáld ki az Adium-ot, az csak az üzeneteket nyeli el random, de legalább az offline módban kapott üziket kijelzi, meg ha felvettek. :D Nem találtam még én sem tökéletes msn klienst.. -
ddany7 #10671 MAC OSx-en nektek nincs olyan bajotok,hogy MSN-en ha felvesznek,egyszerűen nem jelzi ki? ( Microsoft Messengert használok OSX alatt)
-
#10670 Ezzel mit műveltek? -
-
Verseghy #10668 Még a múltkori billentyűzet témámhoz kapcsolatban:
Tegnap voltam a Starkingben és dobozos billentyűzetek voltak. Nem tudom mit látott a tesóm és mit gondolt, de többet nem kéne rábíznom hasonlót.:) Engem meg jól átbasztak. No mind1, that's life, fuck Starking.... -
SlickAdam #10667 Nem kell ekezet. Mar ugy megszoktam, hgy rendes magyar billentyuzeten se hasznalnam, ha nem muszaj. -
Pio #10666 Nekik, soxeretettel :) -
#10665 Sokan nem tudják, hogyan kell futni. -
#10664 Nem tutorial, csak újdonság volt a 4.2.1-ben ez a fícsör, és bemutatták. -
Pio #10663 Most komolyan valaki ilyenekről tutorialt készít? O_o
Ez rosszabb, mint az a tutorialos oldal, ahol olyan kategóriájú tutorialok vannak, hogy hogyan kell futni... :) -
#10662 Kiegészíteném:
-
#10661 Segítek:
-
Pio #10660 Már csak az ékezeteket találd meg és Te leszel a király! :) -
SlickAdam #10659 Bejon az uj iPad. Most is arrol irok a ... mellekhelysegbol... :) -
#10658 Elő is rendeltem egyet! :)
Remélem hamar kipostázzák! -
#10657 néha lehet látni is :D -
#10656 Mi ez az elmeroggyanás? :))) -
#10655 Büdöset szarik? :P -
#10654 szerintem erre a zsiráfra gondolt -
#10653 Foltos! :) -
G_ArchAngel #10652 nem, meg ketszer probalkozhatsz:) -
#10651 Hosszú a nyaka? -
#10650 Szombaton én is "leteszteltem".
Szép-szép, de nekem továbbra is zsiráf kategória. -
#10649 ipad2 teszt -
#10648 Hozzá illeszkedő telefont még ha be is mutatják, maga az oprendszer csak ősszel fog érkezni. Bemutató után jön a beta időszak - kb 2 hónap szokott lenni - ami alatt van ideje a fejlesztőknek portolni alkalmazásaikat az új rendszerre.
Eddig mindig tavasszal mutatták be az új iOS-t, és a nyári WWDC-n debütált az új telefonnal. Most viszont felborult az eddigi ciklus. Tavasszal nem mutatnak be semmit, majd nyáron a WWDC-n, és agusztus végén-szeptemberben fog megjelenni a végleges változat.
A telefonról nem mondtak semmit, mindenki vonja le a következtetést hogy ez mit jelent (eddig _mindig_ az új iOS debütálásakor került piacra az új készülék). -
#10647 pletyka mindig van, és általában az is marad, de az biztos, hogy juni, és december közt fog jönni. -.- -
#10646 Állítólag csak ősszel jön. -
#10645 június 6-10 WWDC, ott fognak beszélni az iOS és MacOSX jövőjéről - iOS 5 bemutatóra és a hozzá illeszkedő telefonra számítanak néhányan. -
#10644 Elindult az Amazon Cloud Player.
Agresszív lépés az Amazontól. Elég sokan arra várnak, hogy az Apple indít majd be hasonló szolgáltatást (az újonnan felépült data center is kellett hozzá), Amazon gyorsabb volt :) -
ddany7 #10643 Iphone 5ről vannak már pletykák? Mikor jönne?(ha jön egyáltalán) -
#10642 http://appshopper.com/