Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de körülnézek majd angliában, ott senkit nem érdekel semmi, és úgy is tudok spórolni egy keveset😊
Azért van humorérzékük 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A felügyelõszoftver pedig pl. a frissítésekre biztos figyel, ugyanúgy ellenõrizhetné a programok lejáratát is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"At the iTunes App Store, it's common practice for developers to release "Lite" versions of apps in order to attract buyers. Apple bears the financial burden of hosting the software, however, and may not be willing to extend such courtesy for much larger files."
szóval feldob valamibõl egy ingyenes verziót, ami ilyen lite és 1-2 funckió le van tiltva aztán kész a trial meg a demo😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mac App Store
...egyelõre messze van még a html5 javaslat egyáltalán a véglegesítéstõl is, emiatt annyiféle support van, ahány böngészõ.
"We'll enable this for other browsers as soon as they support this feature. For now, you can drag and drop attachments in Chrome and Firefox only. "
Persze a dragndrop úgy, ahogy grizzly is írta. Ki is írja bazi nagy betûkkel, hogy "DRAG FILES HERE".
A címzett beírásánál, elkezdem gépelni a nevet, dobja ki a találatokat, ráklikkelek a helyesre, de nem illeszti be, hanem csak annyi marad amit én gépeltem be. pl elkezdm irni hogy lá, kidobja a lászlókat, de mikor a helyesre nyomok akkor is csak annyi marad hogy lá. érti ezt valaki? OS X-en ez ment minden gond nélkül, ja és windowson is megcsinálja ezt az explorer, de a safari nem....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45486
és egybe van a kettõ, nem kell két ilyen szart cipelni😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
De ez mit se változtat azon, hogy szerintem végtelenül bugyuta dolog az IT világában "koppintás"sal dobálódzni. Sõt, bárhol máshol is az.
Az egész világ errõl szól, ha nem "koppintanánk" másokról, akkor nem tartana ott a tudomány, ahol. 😊
Bugyuta példa, de akkor minden generáció fedezhetné fel újra a kereket, mert "ha az enyém is kerek, gumiból van és lehet rajta gurulni, akkor koppintás"? 😄
amiket mutatsz, az meg mind az apple féle szigetes billentyû után készültek, de ha jól utdom a sony csinált ilyet elõször, de lényegébe tökmindegy, maradjunk annyiban, hogy hasonlít rá😊
Szerintem az lehet a gond, hogy nem sok minõségi laptopot nézegetsz az Apple gépein kívül és ezért rájuk asszociálsz.
Vess egy pillantást a 13-as Envy billentyûzetére vagy akár egy Dell Adamora, esetleg az xps szériájára. Satöbbi, satöbbi. Végtelen mennyiségû hasonló billentyûzetet találhatsz. 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azért kíváncsi vagyok, mit raknak össze.
Apropó azt figyelitek, hogy a macbookokon is ugyan ott van a touchpad és ugyan úgy helyezkedik el a képernyõ a billentyûzethez képest?!
a capslock számûzése nem rossz, az F gombok hiánya érdekes felvetés, ha az OS-t úgy alakítják ki, végül is tényleg nem kellenek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
és igen, körülnéztem már az angol és egyéb európai amazon, ebay dolgokon, de sehol nem találtam olcsóbb imac-et... tegnap még angol ebayen volt egy 80e-el olcsóbb, de ma néztem, már elvitték
mindegy, úgyis januárban esedékes, addigra csak raknak majd fel😊
Igy meg csak megkerdezik, hogy mi ez, mondom ajandek, legtobbszor ilyen valaszok jonnek:
- Barcsak en kapnam
- Jo lenne, ha nekem is ilyen barataim/rokonaim lennenek
- Biztos orulni fog neki, ez nagyon nagyvonalu...
Es hasonlo elismero valaszok😊
http://gaborszantai.co.uk/
Érdekes, hogy mégis ennyire elterjedt tévhit az, hogy ez az õ mondása.
Köszönet az infóért, megjegyzem!
- keresel a neten egy max párhetes használtat, 120 körül, vagy
- google: 'apple bazár hardverapró', és megrendeled tõle. 125 körül lesz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
próbálom kijátszani a dolgokat, keresem a joghézagot, és nem hagyják... elképesztõ😊
Akármennyire ástak vissza, elsõnek mindig egy német forrást találtak.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"