Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik ismerõsök eddig vettek, csak dicsérték.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Milyen routert ajánlotok egy macbook és 2 windows-os gép mellé?
Szemezgetek az airport extreme-mel, de annyiból már lehet venni egy "normál" a/b/g/n-es routert meg 2 usb adaptert a windowsos gépekhez.
UPC-s internetem van jelenleg.
Köszi
Cserébe mondjuk kevés annyira strapabíró laptop van, mint ezek. Egy átlagos leejtés meg se kottyan neki.
A kifordítható touchscreen pedig csillagos ötös.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként nem azért néz ki így, mert a kínaiaknak nincs szépérzékük, vagy nem tudnak megfizetni egy designert. Épeszû ember hosszútávra amúgysem a legszebb nõvel tervez 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
dehát mit lehet elvárni? 😊 (ha ez valós információ)
"infrastruktúrában nagyon sokat fejlõdtünk.... áttértünk egy online adatbázis kezelési módra...amikor én ezt az elnökség elé terjesztettem akkor Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához, most már sokat léptünk elõre, mert például SMS-t tud küldeni-fogadni, és tudja mi a fax és az email közti különbség, kis túlzással, de.." (forrás)
Applecase Ben tartom az ipadet es van rajta folia is, de zavar.
Szoval az erdekelne hogy a kijelzo mennyire karcolodik?
Koszi
!Forza Ferrari!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://gaborszantai.co.uk/
sudo ln -s /System/Library/Filesystems/fusefs.fs/mount_fusefs /usr/bin/mount_fusefs
mkdir /Volumes/Windows
sudo /usr/local/bin/ntfs-3g /dev/disk0s2 /Volumes/”Windows” -o ping_diskarb,volname=”Windows”
minden oké is lenne, de valamiért eltûnt a többi kliens a helyi hálózatról.
Tudom, hogy elvileg a kettõnek nincs köze egymáshoz, de más változás nem történt a gépen, és egy ismerõs is járt már úgy, hogy valamilyen terminalos állítgatás után nem mûködött a videokimenet... A kérdésem az, hogy hogyan tudom visszacsinálni a változtatásokat? Másképpen, mi a fenti három parancs ellentétes verziója?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a fruit ninja HD-t nem tudjátok honnan tudnám leszedi?
!Forza Ferrari!
hibakód: 0xe8008001
elõre is köszönöm a segítséget!
!Forza Ferrari!
Vettem az Iphone-omhoz egy dokkolót. Egy JBL On stage III-at. Ha beledugom a telefont nem, játsza rajta a zenét. ahogy rádugom azt írja hogy a készülék nincs ehhez optimalizálva. De egy másik dokkolón szólt. Hogy tudom megoldani a problémát?
vagy szerzel egy ilyet itthon is használható verzióban, vagy csak veszel egy átalakítót, mûszaki boltokban, tescoban stb helyeken párszáz forintos tétel
így a gép 500e-re jön ki, ami itthon 650, tehát ha még durva esetben rájön 50e posta(annyi tuti nincs, sokkal kevesebb) még akkor is spórolsz 100k-t, ami azért számottevõ
cd /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS
sudo mv iTunes iTunes_
sudo chmod uog+x iTunes_
Ha sudora kér adminjelszót, akkor add meg.
Applescript editorba:
tell application "Finder"
try
set name of document file "iTunes_" of folder "MacOS" of folder "Contents" of application file "iTunes.app" of folder "Applications" of startup disk to "iTunes"
end try
tell application "iTunes" to activate
set name of document file "iTunes" of folder "MacOS" of folder "Contents" of application file "iTunes.app" of folder "Applications" of startup disk to "iTunes_"
end tell
Ezt mentsd el Application-ként és ha kell a késõbbiekben az itunes, akkor ezzel indítsd el a saját indítója helyett.
Sporify-on hallgatok zenet, nyomok egy Play/Pause-t, Spotify megall, mint aktiv lejatszo, iTunes meg elindul...
Koszi😊
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tehát akkor érdemes megvárni a 4.2 rendes jailt
!Forza Ferrari!