Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

német-angol, vagy netalántán egy német-magyar szótárat honnan szerezhetek be MAC-re?

Zsoltika 007
Nekem volt már d-link gamerlongue meg láttam sok félét de eddig az Airport Extreme ami tökéletesen tette a dolgát és SOHA se hülyült meg. Drága, de megbízható és idoki is megmondta hogy még nem találkozott hibással. KATT
Akik ismerõsök eddig vettek, csak dicsérték.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

2 fal meg kb 10m
franc0
Ez egy fasza router. A felsoroltakon kívül van még rajta USB is merevlemez megosztáshoz.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ha nincs túl nagy táv/túl sok fal a gépek között, akkor egy pár ezer forintos D-Linket.
Hali!

Milyen routert ajánlotok egy macbook és 2 windows-os gép mellé?
Szemezgetek az airport extreme-mel, de annyiból már lehet venni egy "normál" a/b/g/n-es routert meg 2 usb adaptert a windowsos gépekhez.
UPC-s internetem van jelenleg.

Köszi
Vagy annak van ilyen laptopja, aki a szépérzékét ki tudja elégíteni a barátnõjével is, nem kell hozzá egy dizájnos laptopot vennie. 😊

Cserébe mondjuk kevés annyira strapabíró laptop van, mint ezek. Egy átlagos leejtés meg se kottyan neki.
A kifordítható touchscreen pedig csillagos ötös.
Dzsini
a képviselõket se a szépségük miatt (nem) szeretjük, miért pont a laptopjuk legyen jobb? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

franc0
Hát ilyet én se.
Egyébként nem azért néz ki így, mert a kínaiaknak nincs szépérzékük, vagy nem tudnak megfizetni egy designert. Épeszû ember hosszútávra amúgysem a legszebb nõvel tervez 😊

GregSB
Valahova ez kell, meg bizonyos feladatokra sokkal jobb mint egy dizájn PC / MacBook, de magamnak otthonra soha nem vennék ilyet.

passatgt
4 macbooknyi vastag öklömnyi lyukakkal, trendi recés mûanyaggal, hátul kilógó superakksi stb😊

pyrohun
Ez valami hányadék (megjelenésre).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
<#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Nagyon komoly tudású gép, de valami eszméletelnül ronda 😊

Dzsini
hmm, akkor nem a képviselõi, õk ilyet kaptak...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

franc0
Ha jól látom az egy HP EliteBook. Nagyon helyes.

Dzsini
ez gondolom a képviselõi laptop, az alma meg vagy saját, vagy kampányeszköz volt 😊

dehát mit lehet elvárni? 😊 (ha ez valós információ)
"infrastruktúrában nagyon sokat fejlõdtünk.... áttértünk egy online adatbázis kezelési módra...amikor én ezt az elnökség elé terjesztettem akkor Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához, most már sokat léptünk elõre, mert például SMS-t tud küldeni-fogadni, és tudja mi a fax és az email közti különbség, kis túlzással, de.." (forrás)

GregSB
Hova tûnt a trendi Apple laptop? 😄DD

Vagy az csak kölcsönbe volt a kapány idejéig? 😛

GregSB
Ha gyári tokban tartod, aminek ugye "rácsukható" a fedele a képernyõre, akkor szerintem felesleges a fólia. A kezeddel nem fogok megkarcolni, amikor leteszed / táskába rakod akkor meg védi a tok.

oneal1
Akinek van ipadje attol kerdeznem, hogy hasznal e kijelzo vedo foliat?
Applecase Ben tartom az ipadet es van rajta folia is, de zavar.
Szoval az erdekelne hogy a kijelzo mennyire karcolodik?

Koszi

!Forza Ferrari!

GregSB
Sry, ezt iPhone topicba akartam.

GregSB
Ez nagyon need, ritkán szoktam Taxizni, és pont emiatt soha nem tudom kit érdemes hívni. Ez az az App, amiért még fizetnék és pár eurót 😊

joebacsi
tegyé fel vindózt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
majd pár hét múlva lehet mondani, hogy "there's an app for that" 😊

Ilyen pipáért Steve Jobsnál lehet reklamálni. Vannak rajtad kívül pár ezren, akik már megtették, sajna õk is le lettek tojva... 😊
koszonom, de en arra gondoltam, hogy valahol kiveszek egy pipat egy negyzetbol😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Lacee
a szakértõk segítségét szeretném kérni... az alábbi parancsokat írtam be a terminalba:
sudo ln -s /System/Library/Filesystems/fusefs.fs/mount_fusefs /usr/bin/mount_fusefs
mkdir /Volumes/Windows
sudo /usr/local/bin/ntfs-3g /dev/disk0s2 /Volumes/”Windows” -o ping_diskarb,volname=”Windows”

minden oké is lenne, de valamiért eltûnt a többi kliens a helyi hálózatról.
Tudom, hogy elvileg a kettõnek nincs köze egymáshoz, de más változás nem történt a gépen, és egy ismerõs is járt már úgy, hogy valamilyen terminalos állítgatás után nem mûködött a videokimenet... A kérdésem az, hogy hogyan tudom visszacsinálni a változtatásokat? Másképpen, mi a fenti három parancs ellentétes verziója?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

oneal1
nem volt fennt a mobilinst crack...

a fruit ninja HD-t nem tudjátok honnan tudnám leszedi?

!Forza Ferrari!

oneal1
ipad re szeretnék progikat tenni de ezt írja ki mindig telepítés után és persze sikertelen.

hibakód: 0xe8008001

elõre is köszönöm a segítséget!

!Forza Ferrari!

Sziasztok.
Vettem az Iphone-omhoz egy dokkolót. Egy JBL On stage III-at. Ha beledugom a telefont nem, játsza rajta a zenét. ahogy rádugom azt írja hogy a készülék nincs ehhez optimalizálva. De egy másik dokkolón szólt. Hogy tudom megoldani a problémát?
Oké köszi figyelek rá. Amúgy xbox360-hoz is gyárilag ilyen van a dobozban. Tescoban vettem PC-s tápegység kábelt az van bedugva xboxba.

passatgt
annyi hogy ez angol dugós:

vagy szerzel egy ilyet itthon is használható verzióban, vagy csak veszel egy átalakítót, mûszaki boltokban, tescoban stb helyeken párszáz forintos tétel

Na ez jobban tetszik. köszi srácok. 😄

passatgt
ja és mivel eu, nem kell rá fizetni semmit, megrendeled, bankkártyával kifizeted és küldik

passatgt
vagy angol amazon

így a gép 500e-re jön ki, ami itthon 650, tehát ha még durva esetben rájön 50e posta(annyi tuti nincs, sokkal kevesebb) még akkor is spórolsz 100k-t, ami azért számottevõ

Hát akkor nem éri meg... Akkor megveszem Budapesten. köszi

passatgt
0% a vám és 25% az áfa, tehát 575e+posta, szóval inkább itthon vedd, és legalább magyar a billentyû

Kicsit olvass vissza épp ez volt a téma nemrég...
sziasztok. Ma voltam benn számtek üzletbe, és azt mondta ismerõsöm, hogy Apple gépet ne vagyek Magyarországon mert még azt is felszámolják amit nem kéne és ezért jön ki a 600 ezer Ft ár. Na ami itthon Apple MacBook pro kerül 660.000 Ft-ba amit én kinéztem, az kinn Amerikába 460.000 Ft. Ismerõs kinn van Amerikába azt mondta megveszi nekem és beküldi. Kérdéseim a következõk: Megéri kintrõl behozatni? Spórolok-e annyit hogy megérje? Mennyi idõ alatt ér be? Milyen költségekkel számoljak még és azok mik és mekkora összegek? köszönöm. üdv

Terminálba:
cd /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS
sudo mv iTunes iTunes_
sudo chmod uog+x iTunes_

Ha sudora kér adminjelszót, akkor add meg.

Applescript editorba:
tell application "Finder"
try
set name of document file "iTunes_" of folder "MacOS" of folder "Contents" of application file "iTunes.app" of folder "Applications" of startup disk to "iTunes"
end try
tell application "iTunes" to activate
set name of document file "iTunes" of folder "MacOS" of folder "Contents" of application file "iTunes.app" of folder "Applications" of startup disk to "iTunes_"
end tell

Ezt mentsd el Application-ként és ha kell a késõbbiekben az itunes, akkor ezzel indítsd el a saját indítója helyett.
GregSB
Evolúció:

Mit es hol kell kikapcsolnom, hogy a media billentyuk lenyomasara ne induljon el az iTunes?
Sporify-on hallgatok zenet, nyomok egy Play/Pause-t, Spotify megall, mint aktiv lejatszo, iTunes meg elindul...

Koszi😊

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Egyébkénr meg fasza, lehet új tokot venni hozzá. Már elõre látom a tutorialokat, amik segítenek majd kivágni a kamera és SD slot helyét a régi Apple-tokon 😄

GregSB
Jóreggelt! 😊

Amúgy van topicja 😊

Tikal
most hogy van ez az óra csörgés iPhoneon, mert nekem már megint nem csörög mindennap, csak az egyszeri... mit kell vele csinálni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gabor1990
Azt írták, hogy jövõ héten jönnel 13"-hoz is.

Dzsini

GregSB
Mégegy tok 😊

oneal1
most veszek egyet, azon a 3.2 van.
tehát akkor érdemes megvárni a 4.2 rendes jailt

!Forza Ferrari!

GregSB
4.2, ha nem zavar hogy minden újrainditásnál le kell futtatni a redsnowt rajta.
3.2.2, ha zavar. (mondjuk ebben meg nincs ugye mappa meg multitask)