Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A masik, ami lehet hulye kerdes, de abszolut segg vagyok zenei stilusokat illetoen, ellenben szivesen hallgatnek olyan zeneket, ami a Flight Control alatt hallhato ("Kitschie Koo")- ha tudnam milyen is az😊
hlp pls😊
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
3 csillagon áll jelenleg, ami nagyon rossznak számít az iPhoneos és iPades verzióhoz képest.
íme a ok:

http://phone-solutions.pavemyway.com/Cdma-Operators/Cdma-Operators-List.php
sõt, a Verizonnak van is listája, hogy hol mûködnek az általuk forgalmazott telefonok:
http://b2b.vzw.com/international/technology/cdma.html
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Más: Az Apple leszedte a VLC playert az AppStoreból 😞(
"Nearly two months after a licensing issue between the creators of the open-source VLC platform and creators of the VLC iOS application, Apple has removed the application from their App Store. The conflict even broke an Apple-created policy on the App Store regarding DRM and applications built off open-source projects."
Azért érdekes ez, mert ugye a Verizon CDMA-s rendszert használ, nem GSM-est, és egy átalakított 4-est kezdenek majd el forgalmazni. Voltak már róla leakelt képek / videók a neten.
de hidd el nem véletlenül van szükségem azokra a tweet-ekre, azonnal 😊 nem story magazint olvasgatok meg kütyü híreket... 😊 arra pont jó a tweeter amikre nekem kell.
RSS-en pedig olyanokra vagyok feliratkozva ami szintén érdekel, 20-30 oldal, de ezeknél mindegy mikor olvasom õket.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Londonban meg a buszon is a 3G-n logok😊
Itt látod mik azok amiket már letöltöttél. Mint látható a Poker HD-t már töröltem, de ott maradt a purchase historyban, és tudom újra telepíteni ha akarom.
Egyedül az Uninstall "macerás", mert ugye nincs gomb a Storeban, hanem törölni kell az App dirbõl.
RSS-eim egy része SG-s moderátori "munka", másik része képek (NASA astro picture, képregények), meg egy-két hobbiblog (fõzés, ilyesmik). Hírek meg hasonlók már nincsenek is benne, az úgyis befut máshonnan, ha fontos. Az Operás gyorshívón van 8, napi szinten olvasott oldal (köztük az SG).
Érdemes amúgy kipróbálni, hogy egy teljes napra kikapcsolni a böngészõt, a rádiót és a tévét (hírforrásokat) - akár csak egy hétvégi napon. Ha nem hiányzik nagyon, és nem azon jár az agyad, hogy "vajon mi lehet a...", akkor még nincs nagy baj 😄
Nyilván aki twitterezik és követi a T híreit az followolja is õket. Vagy tévednék? Tényleg nem vagyok képben, sose használtam még a cuccot.
Az információs társadalom és az internet egyik legnagyobb potenciális veszélye az információfüggõség, egyre többet hallani róla és egyre többen szenvednek tõle.
Egy átlagos netlakó által napi szinten tudatosan felszívott információnak legalább a fele tökéletesen felesleges a számára. És ez a helyzet nagyon el tud fajulni, amikor már valaki minden szabadidejét azzal tölti, hogy minél több információt érjen el az interneten, de ezek hasznosítására már nem is szán idõt, mert az erre szánandó idõ helyett is még több és több hírt olvas el, nehogy valamirõl lemaradjon.
Valamilyen szinten amúgy én is betege voltam/vagyok ennek, aztán egyszer hirtelen elhatározásból bezártam a böngészõben megnyitott közel 30 tab háromnegyedét (most általában 5-7 tab van nyitva) és töröltem az RSS feliratkozásaimnak is legalább ekkora részét. Nagyon nehezemre esett, mert szentül meg voltam gyõzõdve arról, hogy ezzel számomra nagyon fontos információktól zárom el magam és mi lesz így velem. De utólag egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Azóte úgy 2 havonta egyszer rászánok egy negyed órát, hogy végiggondoljam, melyik feliratkozásra van még szükségem és gyomlálom õket könyörtelenül. 😊 Mondjuk így is van még vagy 20-25 feliratkozásom, hétköznap átlagosan olyan 60-70, hétvégén olyan 30-40 hír. Néha kicsit sok, fõleg amikor 3-4 napon át nincs idõm végigolvasni õket.
De mivel nem tudom használni az app store-t ezért csak a hozzászólásokból sejtem, hogy nem így van.
Majd nyáron tervezek firssiteni ha kijön a Lion. Tényleg, szerintetek lehet majd a 10.5 Leo-ról frissíteni Lion-ra?
nem kell followolni ahhoz, hogy betöltsd a twitter oldalukat, ha valami zûr van (vagy egy ismerõstõl megkapd retweetként) - fõleg mondjuk ha mobilos környezetben vagy, akkor egy weboldal betöltésénél gyorsabb egy tweet oldal elolvasása (pl. kölcsöntelefonon, mert a saját leszédült). Ráadásul ha híre megy, hogy náluk a twitter a gyors és aktív kommunikáció formája, akkor a fõoldallal majdhogynem rá is érnek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kép
Amúgy ez még egy kezelhetõ, követhetõ twittercsatorna, tényleg jól csinálják. Gondolom fõleg azért, mert Magyarországon nem annyira elterjedt a szolgáltatás használata, ha twitteren özönöljenek a népek.
Én ha jól emlékszem a gameloft twitterét tettem be rss-be de 3 nap után töröltem, nem túlzok, napi 50+ tweet jött tõlük és abból 49 az volt, hogy "@johndoe próbáld meg újratelepíteni", "@johndoe2 örülünk, hogy örülsz", satöbbi. Na az azért egy kicsit a ló másik oldala.. 😊
Azzal amúgy azért vitatkoznék, hogy ne lehetne ugyan úgy egy pillanat alatt kitenni egy BREAKING hírt a honlapjukra is, ez csak rajtuk múlik, fel kell erre készíteni a honlapot és kész. Az pedig szerintem vitán felül áll, hogy melyik csatornán jut el több emberhez az adott hír. 3500an se followolják õket twitteren, milliós nagyságrendû ember az ügyfelük...
+ okosség még, hogy az iPhoneon be tudod kapcsolni, hogy a Direct Messageket kitolja neked Pushban. Tehát telefonos IM-ként is mûködik.
És nyugatabbra igen sokan használják, inkább szomorú hogy itthon nem elterjedt.
egyébként csak egy terület, ahol fontos a gyorsaság: gazdasági hírek
Pio: Amikor a T-mobile válaszol valakinek, az nem jelenik meg azoknak akik követik õket, csak azok az özenetek jelennek meg alapból, amik sima "kinyilatkozások".
http://twitter.com/tmobilehungary
Amúgy ajánlom figyelmébe minden hírfilnek a Brief addont firefoxra például, azzal ha jól emlékszem elég sûrûn lehet frissíteni.
A supportos dolog viszont annyira azért nem elterjedt szerencsére. Vicces is lenne, ha twitteren egész nap gipsz jakaboknak szupportolnának és minden follower egész nap azt olvashatná. 😊
A kétirányú kommunikáció más kérdés, magyarföldön még a magenta T-n kívül nem láttam igen aktív Twitterezõ nagycéget.
Szóval amíg az RSS egy irányú, addig a twitter sokszor kétirányú is lehet. Kapod a frissítéseket, újdonságokat, és ha kérdezel válaszolnak is.
a többit nem értem mire írtad.
2. ???
3. profit
bár tetszik a "morális" háttér a hekkerbácsi(k)nál, hogy majd akkor eresztik szabadon, ha már túl sok lesz a szemét az appstore-on.
a trial/timelockos verziók nemléte szerintem is butaság.