Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
na mi ez a nagy apple ellenszenv, az imac miatt?😊

GregSB

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
A Windows 7 nagyobb kiadásában teljes Windows XP mód van. Annál régebbi dolgokra ott a DosBox.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Ehh hülye vagyok és nem szól senki? 😄

A 10.7 lesz a Lion, a 1.6.6 még Snow Leo 😊

GregSB
Magyar Storeban nekem sem jelenik meg felül. Amcsiban ott an, de oda magyar kártyával nem tudsz regisztrálni. Gift carddal viszont fel tudod tölteni...

Bercy
Esetleg annak lehet szüksége régebbi windows-ra akinek használni kell valami speciális alkalmazást ami csak arra van (ó szegények).

#9624: nekem nincs ott olyan, lehet azért, mert az itunes-om még sose "látott" ipod-ot
oneal1
ez nem igaz, appstora rámész felül legördül a menü és ott van hogy games for clickwheel.

Rendesen magyar reget kell csinálni hogy elfogadja a kártyámat?

!Forza Ferrari!

Dzsini
<#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Mac OSX 1.6.6 Lion BootCampje nem fogja támogatni a Windows XP-t és Vista-t. (mondja ezt egy maces portal, akik már a betat nyúzzák)

Mondjuk aki 2011 végén XP-t akar telepíteni egy zsír új gépre a Win7 helyett, az szerintem hülye...

GregSB
Nem. AppStoreban csak iOS-es készülékekre tudsz alkalmazásokat venni, iPod Classicra külön kellett asszem megvenni a játékokat a fejlesztõk oldalain.

oneal1
erre valaki?

!Forza Ferrari!

Dzsini
az a lényege a többmagos mobil procinak, hogy a standby, telefonálás, sms-ezés idejére elég a kicsi, a mostaninál visszafogottabb teljesítményû processzormag is, ami csökkenti a fogyasztást. Amikor pedig kell a kakaó, akkor beindul a másik is, és erõsebb lesz, mint most a laptopom 😊

I.C.ram
Gondolom amiatt, hogy a betegség ellenére is marad.
AAPL erosodott a bejelentes ota...<#zavart2>

I.C.ram
Nem hiszem, hogy tovább csökkenne az üzemidõ. Gyakorlatilag mindenki erre panaszkodik, szóval tuti beleraknak valami bika akksit.
Bercy
Ebben az a félõ, hogy ha a nagyobb teljesítménnyel a fogyasztás növekszik akkor az üzemidõ lecsökken...

Amúgy az itt iPhone 4-et használóknak kb mennyi ideig bírja a telefon? Bekapcsolt mobilnetes push szinkronizációval érdekelne.
I.C.ram
Kiszivárogtak pletykák az iPhone5rõl, hogy már dualmagos lesz. Nem tudom, minek, de õk tudják. Még PCn se használja ki a programok 90% a 2 magot...
Dzsini
jobbulást neki.

neevous
Team,

At my request, the board of directors has granted me a medical leave of absence so I can focus on my health. I will continue as CEO and be involved in major strategic decisions for the company.

I have asked Tim Cook to be responsible for all of Apple’s day to day operations. I have great confidence that Tim and the rest of the executive management team will do a terrific job executing the exciting plans we have in place for 2011.

I love Apple so much and hope to be back as soon as I can. In the meantime, my family and I would deeply appreciate respect for our privacy.

Steve

GregSB
Nem tudom mi mehet tönkre rajta, de nem ez az elsõ eset, hogy gond van egy régi Westeles kártyával iPhoneban.

Dzsini
mi baja lehet egy bármilyen SIM-el? Mindig tanul az ember...

GregSB
SIM kártya probléma lesz, a másik topicban már megfejtettük 😊

Dzsini
a 3G antenna szerintem még mindig külön van (ez alapján is), a többi az lehet, hogy tényleg végfok - bár a végfokhiba általában piszok gyors lemerüléssel is jár, mert a telefon folyamatosan próbálkozik...

bár ki tudja iPhone-okban ez hogy van :/

oneal1
még1 kérdésem volna.

ipod classicra a magyar storban nem tudok játékokat vásárolni?

!Forza Ferrari!

I.C.ram
külön lenne a 3G antenna? Szerintem ezek már egyben vannak a telefonbeszélgetéssel. A GPS antenna az más nyilván, de a 3G/Edge/GPRS szerintem egyben van.
oneal1
ha kérdezzem meg tud e segíteni valaki abban, hogy mi a legegyszerûbb módja annak, hogy albumborítókat adjak az ipodomon lévõ zenéimnek?

nem létezik erre valami program?

köszönöm

!Forza Ferrari!

Dzsini
http://appleblog.blog.hu/2010/10/25/nem_szeret_az_iphone_om
http://appleblog.blog.hu/2010/07/09/i_doki_megmondja_az_iphone_halala

ilyen 2 éves gépeknél elég gyakorinak írja az antenna megszédülését, lehet, hogy nálad nem a wifi, hanem a 3g antenna borult meg (hamarabb)

I.C.ram
Ajjaj 😞

Megkérdezem ott is, köszi!
GregSB
Ez az elmondottak alapján lehet hardver hiba (GSM végfok elromlott, én legalábbis azt olvastam ha nincs Edge vagy 3G akkor ez azt jelenti).

Kérdezd meg iPhone topicban is, ott vannak 3G tulajok, hátha õk okosabbak...

I.C.ram
Éccsapa megkapta egy barátjától a régi iPhone 3G 8GB-osát. Be is üzemeltem neki, iTunes szinkronizálás stb. De valamiért nem akar felmenni a mobilhálózatra. A T-mobile szöveg mellett nincs se E(dge) betû, se 3G, se karika (GPRS). Beállításokban be van kapcsolva a mobilinternet és a 3G is. Próbáltam újraindítani, szoftvert frissíteni, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baja. Külföldi fórumokon csak azt írták hasonló problémákra, hogy hálózati probléma, de az én ájfonom tökéletesen mûködik.

Tudtok segíteni? 😞 (garancia, ilyesmi nem él, ugye, hiszen kb 2 éves teló) Remélem, nem valami hardveres gubanc 😞
Vannak exkluzív cuccok, amik máshol nem beszerezhetõek, ezért hiába a piszkosul magas ár (CoD4 50 USD? O_O) onnan szerzik be az emberek.

Steamre azért nem jön ki például a CoD4 maces verzió, mert a maces kiadó általában más, mint a pc-s és nem tudnak megegyezni a valve-el, az ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy a mac+pc játékok úgynevezett SteamPlay játékként jelenjenek meg, tehát elég legyen egyszer megvásárolnia a fogyasztónak, ne kelljen külön macre és pcre.
grizzly21
En meg nem probaltam ki a mac store-t, de a jatek temat illetoleg szerintem aki jatszani akar mac-en az jobban jar egy boot camp-es windows-al.

I.C.ram
Nem értem, mit vagytok ráizgulva a macstore-ra. Mintha az apple találta volna fel a spanyolviaszt. Ráadásul rohadt drága.
Azért az árazás elég abszurd.
Mac App Store-ban megveheted a Colonizationt 30 dollárért, Steamen ugyan ennyiért megkapod egyben az alapjátékot, a Warlords-ot, a Beyond the Sword-öt és a Colonizationt is, ráadásul macre és pc-re egyaránt, szóval amolyan 1-et fizet 8-at kap akció a Steam a Mac App Store-hoz képest. 😊 //Ráadásul fél éve akciósan ha jól emlékszem 12 dollár volt.//
GregSB
Call of Duty 4 és Civilization 4 a Mac App Storeban.

Jöhetnének még nagy nevek, mertegyelõre elég gyér a felhozatal...

GregSB
Tyuhú, kint a 4.3 betaja, ami új multi-touch gestureöket ad iPadhez:

"This beta release contains a preview of new Multi-Touch gestures for iPad. You can use four or five fingers to pinch to the Home Screen; swipe up to reveal the multitasking bar; and swipe left or right between apps."

Mnemomic
elsõ igen, mert csak mac-em van így eddig nem vásároltam tõlük mivel nem volt mire 😊

Még 6.-án volt a vásárlás, igaz csak 850 Ft-ot csak most sikerült levonniuk, de a 510-et még akkor rögtön vonták. Na mind1 majd lesz vmi. Amúgy nem szokott ezzel gondom lenni más vásárlásnál- Amazon,The.Hut stb.

I.C.ram
Altalaban a kovvasarlaskor jovairjak. Visszautalas tul koltseges nekik 😊
Tikal
A máskor is lesz ilyen akkor az a bank "sara". Az árfolyam mozgás miatt néha többet vonnak, foglalnak le, aztán visszakapod.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

igen, de azt visszautaljak par napon belul... (vagyis jovairjak)

LoDMaSt
elsõ vásárlásod volt? ilyenkor szoktak regisztrációként levonni valami alap összeget, a 840 meg sitmmel, mint az ára.

@ Hellomarci

Mnemomic
Nektek nem szoktak levonni többet? Vettem próbaképpen egy játékot a App Store-ban 2.99 euro. Egyszer levontak 510 Ft-ot az sem stimmel, aztán meg az árát a 840 Ft-ot. Így egy picit drága volt.

passatgt
és esetleg a táp meghibásodása nem okozhatja a kijelzõ romlását? pl túlfeszültség ilyesmi

most cserelik a tapot eloszor, de a kepernyo eddig sarga volt, most villog es gyengebb a fenyereje bal oldalon...

passatgt
nem lehet hogy magával a géppel van valami balfaszság ami elrontja a kijelzõt?
mindig azt cserélik nálad, és mindig rossz lesz😊

GregSB
Jól belenyúltál ezzel, komolyan nincs 1 ismerõsöm aki ennyit szopott volna iMac-kel, pedig van 3 ismerõsi körben.

I am fucked up again - iMac screen saga 2.:

Villog a bal oldal, mint az allat - kifolyik a szemem lassan.
Par napja bevittem, hogy nezzek mar meg.
Kaptam egy papirt, hogy cserelik a tapot es panelt. Persze raktaron nem volt, majd szolnak, ha megjon.
Mivel villogo iMac is tobb, mint a nincs iMac, hazacipeltem a dogot.
Hetfon jon a mail, megjott az alkatresz, vigyem be.
Oke, bevittem.
Kerdem mikor johetek erte.
Valasz: 2-4 het szokott lenni.
...
Mondom, hogy szerintem nem, mert 8 honap alatt ez a 2. iMac es a 3. panel, amit kapok, eddig csak orak kerdese volt.
Pedig ott kell hagynom, de majd ASAP megoldjak egy heten belul.
Mondom, az pont jo, mert szerdan utazom Budapestre es lehet egy honapig maradok, addig a baratnom, akinek elviszem az MBP-jet, gep nelkul maradna.
Igy visszakertem es mikor visszajovok, ujra meg kell rendeltetnem a panelt, majd leadni a gepet.

Szerintem irok egy levelet az Apple UK-nek, mert ez mar a szopatas vilagrekordja es rajtam dontottek meg.

Soha tobbet iMac, legkozelebb - ha megy veszek egyaltalan az Apple-nal valamit - notebook + 30"-as monitor.

pyrohun
"Úgy tûnik levelet írsz! Segítsek elbaszni helyetted?" -.- 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Boldog 10 éves szülinapot, iTunes!