Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, DDR3

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
Igen, ugyanaz van benne mint más laptopokban, én abban nem vagyok csak 100% biztos hogy DD3 van e már most is a tiedben, de ezt le tudod ellenorizni, gondolom már megnézted...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Persze, a cseret mar meg is neztem, hogyan mukodik. Szoval a lenyeg, hogy jo hozza egy ilyen is. Koszi!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
Persze hogy érdemes, csak nyersz vele. Én is bõvitettem, és a hynix elég jo is. A cserét pedig magad is megtudod csinálni, nem nehéz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

* Aluminium 😊

Van itthon egy late 2008-as Aluminimum Macbook-om. Gari nincs, viszont tokeletes allapotban van. Szoval a lenyeg, hogy termeszetesen mar nem hozza azt a teljesitmenyt, amit az uj gepek. Memoriat szeretnek benne boviteni 2-rol 4 gb-ra. Officiel Apple memoriakat 150 euroert kicsit sokallom. eBay-en viszont talaltam kb. 50 euroert, ami leiras szerint tokeletesen mukszik vele. Erdemes ilyennel boviteni? Tapasztalat vkinek?

Errol van szo

Valaszokat elore is koszonom!

lehet lemaradtam vmirol, vagy lehet a Lion tudni fogja, nem melyedtem bele, de!

Nekem szemely szerint tetszik az iPhone/iPad/iOS toucholási lehetõsége, amit persze asztali gép képernyõjén nem csinálnék meg, de az asztali alu touchpad-dal nem lehetne az OSX-et is hasonlóan vezérelhetõvé tenni?

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
Az ilyesmiket biztosan azért hagyják benne a publikált kódban, hogy beinduljon az ingyenes hype körülöttük... jön az iScreen 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Online játékokra utaló jelek az Apple TV 4.3-as betajaban.

Hehe, mondtam én hogy betörnek ezek a konzol piacra elõbb-utóbb 😊

joebacsi
Focit csak hébe-hóba nézek, itthoniért pláne nem vagyok túl oda, Zalaegerszegen egyszer voltam, még szinte hátulgombolós koromban de nekem is kell mindig egy kis idõ, míg átáll az agyam a "zetérõl" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Megjelent a Google Translate app iPhonera, kurva jó 😊

Fõleg külföldön lehet hasznos, mert felismeri a mainstreamebb nyelveket hangról, és lefordítja õket. Magyarra - mint a webes felületen - iszonyat gyatrán fordít, érdemesebb angolra nyomatni vele mindent. A legjobb, hogyaz eredményt fel lehet olvastatni vele, vagy szüvegként ki lehet tenni teljes képernyõre. Szintén külföldön qrva hasznos fícsör.

5 evig tanultam Zalaegerszegen es a mai napig nem tudom felfogni, hogy Te ilyenkor nem a sportegyesuletrol beszelsz😊

Dzsini
Nem, ha jól értem a kiszivárgott infok alapján (ami az iPad2-nél, az elõzõ frissítéseknél is többé-kevésbé stimmelt) rakták össze mókából az oldalt, hogy legyen illusztráció a cikkhez 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha jól értem, akkor ez annyi, hogy a blogger fogta az oldal forráskódját és átírta a nedves álmainak megfelelõen, nem? 😊
Mert ha tényleg ennyi és semmi hivatalos forrás nem áll a hátterében, akkor lehetett volna kicsit merészebb is. 😄
Attól függ, mit értetsz középkategórián, mert ez ugye teljesen zubjetív. Szerintem az lehet a 40-70ezres árkategóriájú készülék.
Megint csak a ZTE Balde-et tudom idehozni, 40ezer alatti áron debütált nálunk hónapokkal ezelõtt és egy erõsebb cpu, LEDflash, picit erõsebb kamera és persze jóval nagyobb flash memória kell bele. Szerintem a ZTE árpolitikájával ez már most se feltétlenül menne a közép árkategória teteje fölé, amennyiben elfogadjuk annak a 70ezret. Más kérdés, hogy a ZTE ilyen árkategóriára már nem igazán akar gyártani, az õ célközönségük az õ szavaikkal érve nem a "privileged consumers" réteg.
Persze a Nokiánál jóval nagyobb a logó felára, szóval ott jelenleg egy minimális követelményû készülék simán felsõ kategória, ezért is tippelek 1 évet arra, hogy jöjjenek a nem luxusárú winmo-s nokiák. Feltéve ha ez lesz a nagy bejelentés. De meglepne, ha nem ez lenne.
Dzsini
Ahogy az LG, a Philips, az Alcatel, a Samsung, az SE (az Alcatelen át) és sok további gyártó, õk is felvehetik az emlegetett olcsó MediaTek platformot, rengeteg erõforrás felszabadulna, ha nincs szükség lowend fejlesztõket és chipgyártókat tartani, csak pár embert, aki kicsit átkalapálja a kinézetet. Az, hogy 1 év múlva a WP7 középkategória lenne - háááát, azért jó magasan húzták meg azt a lécet. Inkább az Android (és talán a Bada) fogja megenni a Symbiant és a többi félzárt rendszert reggelire.

Találgatni meg jó móka 😊

apropó találgatás: új MBP leírások 😊 (a 13 órás akkuidõk azért gyönyörûek a Superdrive helyére tett akkumulátorral)

Nem hiszem, hogy olcsó kategóriában bármiféle drámai változás fog történni a részükrõl. A winmo7-en kívül szerintem legfeljebb logisztikai változások lesznek, átszervezik az egységeket, kirúgják a szoftvermérnökök 90%át, satöbbi. A középkategória pedig maximum 1 év és ott tart, hogy megüti a winmo7 minimális hardverkövetelményét. 😊

De kár is ezen agyalni, hisz már csak kettõt kell aludni és megtudjuk. 😊
Dzsini
Az kevés, mert csak highend - ahogy írja (és ahogy látszik) középkategóriában és az óccó piacon is tarkón lettek verve 😊

De tényleg jó írás, értelmesen átlátja a helyzetet.

Gondolom ezzel készíti fel a bandát az egy ideje pletykált winmo7-es átállásra.
GregSB
Nokia CEO-jának levele a cég alkalmazottaihoz.

A cikk allján van a teljes szöveg. Több híroldal is megerõsÍtette, hogy ez valós. Realista írás, szó van benne Applerõl és Androidról is.

grizzly21
ez most az aktualis kedvenc filmem😊

I.C.ram
iphoneon próbálta már valaki a google goggles nevû cuccot? Leszedtem appstoreból a google appot, de nekem nincs a listában a goggles. Hogy lehet elérni? Lehet, hogy a magyar appstoreban még nincs?
passatgt
hát akkor már inkább rákötsz egy tabletre valami fényképezõgépet és úgy fotózol, szerintem többre mennél vele😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
A Droid (európai piacon Milestone) nagyon helyrerázta az anyagi helyzetüket, plusz azóta is kihoztak pár jó Androidos telefont, egész tûrhetõen állnak - bár sehol nincsenek a Pengés korszakhoz képest

I.C.ram
Motorola fõleg az US piacon van.
Tikal
Az android kihuzta õket a szarból 😊

OFF

Akkor épp itt az ideje egy kis Kapja be monológnak! 😊

Lehet par napig hanyagolnom kellene a netet, mert nagyon utalok mindenkit hangulatomvan...
mindegy, hogy Apple vagy Motorola, jelenleg minden szar...

Nyilván nagyon fáj nekik az a ~50-100 milliós negyedévenkénti profit mellett, amit a mobil ágazatuk megtermel. 😄
Szerintem elég naiv dolog így antropomorfizálni ezeket a multikat. Persze nem vitatom, hogy kellemes érzés lehet azt képzelni, hogy a Motorola most egy lesoványodott, mélabús bácsika annak, aki szereti ilyesmiket járatni az agyát. 😊
Bocsanat, V70-em volt, ezzel raj voltam a diszkoban😊

Arra mar akkor rajottem, mikor meglattam a feher fulhallgatokat, de ez nem fogja novelni a Motorola eladasait.

Nagyon fajhat, hogy egy 10 eve lesajnalt, 4 eve a mobilpiacon meg nem jegyzett ceg arnyekaban kell elnie az egykor hatalmas Motorolanak😊

Szerintem ez nem másolás, inkább fricskának van szánva.
Megnezted a reklamot?
Szvsz kurva jo dolog csinalni a hatuljan levo kameraval egy kepet, a touchon nagyon jol lehetne beallitani a felvetel ertekeit/tulajdonsagait es azonnal kuldeni levelben vagy feltolteni.

passatgt
mert a netbookodban van kamera 5mp-es kamera?
meg mi értelme egy táblával fotózni vagy videózni?

vagy csak viccelsz?

Egyelore hagyni is kell ezt a tabletes baromsagot, 2-3 ev mulva jonnek azok, amelyekkel mar ki lehet valtani egy netbookot vagy kisebb laptopot.
Ezek meg tenyleg csak komfortos iTouch-ok.
Majd ha attehetem bele a SIM-em, csinal HD videot, 5mpixeles kepet, esetleg lesz benne 24-70mm-es zoom (ez ugye megoldhatom 1cm-ben), akkor majd erdekelni fog😊

passatgt
csak az a gond, hogy szerintem nem lesz ellenfele ez sem az ipad2-nek, mert amúgy tetszik meg jól néz ki, de 40%-al drágább lesz kb, annyiért meg már nekem sok
és nem mintha az ipad olyan olcsó lenne😊

Szegeny Motorola, ez mar a lejto, ha reklamotleteket is masoljak...
Amugy valaki vesz Motorola termekeket? En azt hittem, hogy mar nem is leteznek<#nemtudom>

Volt egyszer V3-asom, azota nem is hallottam rola, hogy valami emlitesrevalo termekuk lett volna.

grizzly21
Nem vitainditasnak, de erdekes nemreg valaki itt felvetette, hogy regen az apple volt az uttoro a 84-es reklamjaval, most kicsit mintha megfordult volna a helyzet, itt egy erdekes reklam:

ettol persze az ipad nem lesz rosszabb meg a motorola se jobb, de a reklam jo szerintem

Tikal
Használ valaki windows 7 + safari combot?
Gmail- ben ha a beállításokra kattintok, nem tudok semmi állítani, mert se a szûrõk, se labs, semelyik tab nem aktiv, hiába kattintok rá, semmi nem történik, plusz levélírásokr ha a formázásra nyomok, akkor se történik semmi... mi lehet ez? IE 7 alatt megy a gmail.

LoDMaSt
megkeresem, köszi a gyors segítséget!

@ Hellomarci

Dzsini
gondolom mert azokat nem indexeli be - lásd még file keresése külsõ meghajtón címû móka pár hónappal ezelõttrõl 😊

LoDMaSt
Gyanús lett a dolog, igen, alapból mutatja, viszont egy pendrive-on levõ file esetében már nem, ezért nem értettem, hogy mivan.

@ Hellomarci

Jobbklikk, Get Info és ott a More Info rész alatt Dimensions: mellett ott a méret.
Tikal
Miért te eddig azt hitted hogy soha nem fog elromlani a géped? iletve hogy esély sincs rá? ...

Tikal
Pontosan, haver HPje alaplap hibás lett ( a pontos tipusát nem tudom, a macbook pro design-os ), égnek állt a haja mikor közölték vele az árat...

Dzsini
(ez biztos, hogy nem a legjobb, de a kulcsszavak alapján már tudsz te is keresni valamit, ami használható)

Dzsini
ilyesmi? ez nincs beépítve?

LoDMaSt
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy egy képnek az oldalméreteit hogy tudom get info alatt látni? Valahogy úgy, mint windows alatt, hogy kiírta, hogy mekkora, vagy akár, hogy milyen képpel lett csinálva, stb.. Ilyet lehet valahogy egyszerûen kideríteni?

@ Hellomarci