18351
-
SlickAdam #11763 felraktam itthon 2 gepre is. az egyik a sima Alu Macbook 2.0 Ghz-es, es fut mint az alom. a memoria mar fel lett tolva 4 gb-ra, de ne feledjuk, hogy a legkisebb Air is 2-es, szoval mennie kell siman. -
#11762 Igazából csak netre/mailre használom. Szóval nem akarok erre költeni. Meg van itthon még 1 PC meg egy 8 magos MacPro is. -
#11761 ua a gép, csak 4 giga rammal, kurvajó minden, gyorsak animációk is, semmi nem akad, sztem 2 giga ramot tolják még bele, nem olyan vészes összeg -
#11760 2.4-es 4gb rammal érezhetően gyorsabb lett. Time Machine mentés azért jó ha van. -
#11759 Az oprendszer gyorsabb lett? Gondolkodom, hogy felrakom a MacBook pro-mra, de az csak sima 2,26 ghz-s core2duo és 2 giga ramos. Nem tudom, hogy bírni fogja-e lassulás nélkül (Snow Leo van most rajta).
Már régen updateltem. Ugye minden beállítás, doksi, stb megmarad? Nem kell backupolni semmit, ugye? -
G_ArchAngel #11758 Az uj Mail ellenben igencsak fasza lett. Azota webes feluleten be sem leptem sehova. Vegre osszeszedi a Yahoot is. -
#11757 Akinek GM van felrakva és megvenné : KATT -
G_ArchAngel #11756 A masik kinom, hogy nem frissit. Kiirja, hogy 3 updates available, beirom jelszot es semmi, nem megy at dowloadba -
#11755 Akkor félreértettem. :) Hát nem tudom, én anno bemásoltam a helyére és egyből betette iTunesba is. -
G_ArchAngel #11754 az csak azt teszi ra, ami a telon van, de nekem van meg parszaz masik App-om amit betettem iTunes Libary-ba, de semmi -
#11753 Alulról a harmadik:
-
#11752 Teló rá van kötve a gépre? Bár nálam látszik nélküle is, csak nem aktív. Milyen iTunes van fent? Lion telepítése után a Software Update letölt egy újat. -
G_ArchAngel #11751 Nincs ilyen opciom iTunes File menuben O_o -
#11750 Teló adatainál sync közben rákérdez és nyomsz egy merge-t. Appok pedig iTunes -> File -> Transfer Purchases -
G_ArchAngel #11749 iTunes Music megoldva, mar csak az App-ok es a telefon kell. -
G_ArchAngel #11748 harom kerdes, hogy tudom az App-kat visszatenni, hogy tudom a telefont az uj iTuneshez szinkronizalni adatvesztes nelkul, hogy tudom visszatenni a playlisteket... -
#11747 nekem si olya volt, kb az x jobb szélénél tartott, majd egyszercask visszaugrott a közepére:D -
Pio #11746 -
#11745 nálam működik, imac+trackpad
Szerintem valamit itt megkevertek az egér és a trackpad közötti ujjhasználatnál, kb minden szarul volt, csomót átállítottam a beállításokban -
G_ArchAngel #11744 Annyi megvan, hogy MBP-n mukodik.
iMac-en nem, legalabbis MagicMouse-zal nem, mert a Trackpad beallitasai koze tettek, ami ugye nem jar iMac-hez. -
G_ArchAngel #11743 Koszi:)
Masik kerdes, hogy lehet megoldani ezeket fajdalommentesen:
- iTunes playlist/songs hozzaadasa
- App-ok visszarakasa
- Telefon hozzaadasa minden torlese nelkul (Sync) -
#11742 How to install Front Row on Lion. -
G_ArchAngel #11741 Masik: korabban lenyomtam a CTRL-t majd egerrel bele tudtam zoomolni a kepernyobe. Ez most nem mukodik. -
G_ArchAngel #11740 Egyelore egy komolyabb bajom van: nagyon lassu a scroll az egerrel, pedig a MagicPrefs-szel probalgattam. -
#11739 Van 2 felhasználó a gépen és szeretném, ha mindkét felhasználó 1 itunes libraryt használjon.
Átmásoltam az Itunes mappát a users/shared mappába, majd alt nyomvatartásával indítottam itunes-ot, kiválasztottam, így az első gépen működik is.
A másik gépen viszont ugyanígy ki akarom választani, azt írja, hogy az itunes library.itl zárolva van.
Ötlet? -
#11738 "Users who do not have broadband access at home, work or school can download Lion at Apple retail stores and later this August, Lion will be made available on a USB thumb drive through the Apple Store(R) (www.apple.com) for $69 (US)." -
#11737 Igen... Ez olyan szinten szánalmas kategória, hogy hihetetlen. Persze a saját SSD-k jóval szarabbak és drágábbak mintha valahonnan külön rendelnék hasonlót. -
#11736 Pár hete valahol írták, hogy csak "saját" SSD kap TRIM-et... ezek szerint tényleg. -
#11735 Köszi. :( -
G_ArchAngel #11734 Nem sajnos. -
#11733 Kössz, Apple... -.- Szemét banda.
-
#11732 Lion alatt működnie kéne beépített magyar helyesírás ellenőrzőnek is? Vagy annyira még nem tud magyarul? Akár Word alatt, vagy sima Text editben. -
G_ArchAngel #11731 koszi -
#11730 Igen. -
G_ArchAngel #11729 Ha csinalok clean installt, a SnowLeo-s TimeMachine-rol vissza tudok mindent masolni manualisan, ugye? -
#11728 Köszi -
#11727 igen -
#11726 RIP fehér MacBook. -
#11725 Ha letöltöttem a Lion-t és elkezdem telepíteni, akkor megmaradnak az eddigi dolgaim, beálításaim? -
#11724 Haver lecsekkolta, az Appstoreból letöltött csomagban lévő image file bitre pontosan megegyezik a Golden Masterrel. Szóval azt is nyigodtan fel lehet tenni, illetve aki márfeltette a GM-et annak felesleges feltenni az AppStoreosat.