Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez annyira nem durva dolog, az én szarfos olcsó ZTE (azok kedvéért, akik erre felkapják a fejüket 😊 ) telefonom is tudja.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a kamerak hasznalhatok fotozasra vagy ugyanolyan impotensek, mint az iPod Touch-e?

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt

ott alul az a 3x2cm-es nyák a gép lelke?:d

passatgt
fehér undorító, de ez a borítós hajtógatós cucc nagyon bejön😄

GregSB
Rásszizmus!

komuveseknek a legjobb, tudnak vele vakolni es kenyeret szelni egyszerre!

Dzsini
És a Toy Story 3 után most a Tangled lett a kedvenc rajzfilmjük 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A Touch nekem kényelmetlen volt kézbevéve, egyszerûen féltem rendesen megfogni 😊

(viszont kiderült, hogy a lenti német "kiszivárogtatás" hamis volt - nyoma sincs a Thunderboltnak)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

fekete keretes iPadon feka srac van, a feheren feher csaj<#idiota>

franc0
Ezzel a vékonyítással már totál kivan a brém.
Nekem a legújabb iPod Touch vékonysága már bõven a használhatatlanság határát súrolja. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Dzsini

Tikal
az egy nagyon jó program, és tényleg jobban ébreszt mint egy sima ébresztõóra 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
én már akkor furán néztem, mikor álomciklus-figyelõt készítettek az iPhone4-re, amit magad mellé kellett tenni az ágyra...

passatgt
"the sound is different when you tap softly or with force. How do we do that? With the accelerometer"

érzékeli milyen erõsen nyomod le a gombokat a zongorán

passatgt
ez is beteg, zongora, 5000 féle, gondolom lesz gitár, dob stb is😄

GregSB
És GarageBand is 😊

passatgt
imovie ipadra is😊

GregSB
Uhh az élõ az túlzás. Kb 10-15 percel le van maradva 😄

passatgt
régi sonyericcson p990-en a lehajtható billentyûzet is ilyen elven ment, ha közel raktad mágneshez, egybõl váltogatta a képméreteket😊

magneses, felnyitod es felebred sleepbol😊

Samsungnak vannak már mûködés közben össze"hajtogatható" monitorai.... Szóval már csak a többi alkatrészt kell megoldani... 😄
GregSB
CNN iPhone APP-ban élõben lehet nézni a keynoteot!!!!!

Máté94
Vajon mikor lesz papírvékonyságú? Meg amit össze lehet hajtani, és zsebre tenni?

Komolyan mondom, szerintem hamarosan ilyen valami lesz...
Dzsini
Azért az a 8.8 milliméter beteg.

passatgt

ez viszont nagyon bejön

Ott a pont. 😊
LoDMaSt
persze, de akkor meg nem ezzel reklámoznám. 😊

@ Hellomarci

passatgt
jajj biztos😄 2012 lemaradt

Az a fehér derossz... 😄

Amúgy minden jóslat bejött, ahogy elnézem kivéve azt, hogy bekerül a 3G az alapmodellbe, szóval akik az imént annak örültek most szomorkodhatnak.

Amúgy a hátulját még nem mutatták, de szerintem ez ugyan az a készülék, amit a Gizmodo kileakelt.
passatgt
hát azért sok mozgástér nicns benne, egy nagy kijelzõ és alatta 1 gomb, ez fix, ebbõl mást nemigazán lehet csinálni😊

GregSB

LoDMaSt
én az all new designon borultam. 😄 valahogy nem látom benne.. 😞

@ Hellomarci

passatgt
mintha egy kicsit túl gyorsan haladnánk, lehet lesz egy one more thing? kicsi iphone?😊

passatgt

gyönyörû a fehér, mit ne mondjak😄

Máté94
Ettõl nem dobtam hátast... 😊
passatgt
lesz fehérben is<#zavart2>

passatgt
hahaha😊

passatgt
ja nem, csak a képek vannak a háttérben😊

passatgt
GregSB
Úgy néz ki nem lesz live stream. Maradnak a liveblogok.

franc0
Tisztában vagyok vele, MBP-t már hozattam egyszer 😊

GregSB
Azt ne felejtsd el hogy ez nettó ár. Államonként változik az "ÁFA". Oregonban ha jól tudom 0% a tax, sval onnan érdemes hozatni ha tudsz 😊

Dzsini
Meg, ismerem az almáék árképzési módszerét 😊 Az árlistán 1 euroval olcsóbban ott van alatta az elsõ generációs, 16 gigás wifis változat, tehát ez egy igen korrekt ajánlat.

franc0
Az ugye megvan, hogy ez az USA-ban 500$?
Tehát ez lesz az alapmodell, amibe bekerül ezentúl a 3G is ugyanannyiért. Az ár nem változik.
Ennyiért még én is elgondolkodtam a dolgon (tudok hozatni amerikából).

mire meggyün... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Dzsini
Thunderbolt?
Egy ötletnek nem lenne rossz, ha szép lassan kiforgatnák a régi Apple connectort és átállnának egy talán szélesebb szabványú dologra... (csak akkor az apró eszközöknek gyártani kellene Thunderbolt mini / micro méretben is, mert egyelõre nagy dög az a csatlakozó).

500 euro pedig a 16+3G-ért teljesen rendben van.

GregSB
Ráadásul Tim Cook azt mondta, hogy a jövõben nem szeretnének csak a gazdagoknak termékeket csinálni, nem akarnak kimaradni egyik piacról sem.

Begombáztak ezek, én mondom 😊