Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Azért a "Trackpad Thingy" szakkifejezés 10 pontos 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grizzly21
tipikus t mobil, abszolut nem lepodok meg.

passatgt

eredetileg supermondo lett volna a neve a magic trackpad-nek😊

Dzsini
passz, én úgy tudom még van. mindenképp érdekes, hogy belsõ megbontással vádolnak, amit elméletileg csak szerviz tud csinálni (nekik van meg a megfelelõ csavarhúzóik, stb.)... ráadásul egy iPhone4-et nem is könnyû szétkapni, ahogy az appleblogon láttam.
Hajrá fogyasztóvédelem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
ilyne háromnapos csere nem nagyon létezik már tudtommal...csak ha hibás a készülék, de ugye itt épp ezt tagadják 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
...ráadásul 3 napon belül hangos szó nélküli csere a követendõ magatartás.

Dzsini
Úgy tudom, hogy a T nem bonthat fel iPhone-t, minden szervizelést az almáék intéznek - innentõl hogy gondolják, hogy nem ugyanaz a belsõ sorozatszám?

Tikal
mutassák meg a jegyzõkönyvet, hogy más a szériaszám, menjen a szervizbe, nézze meg a két szemével, utána vásárlók könyve beírás, feljelentés csalás vagy átbaszás büntényében 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Beteszem ide is, mert ismeresm a srácot akivel ez megtörtént.

Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Jogilag ezt bukták? Ismerem a srácot, tényleg nem nyitotta / nyittatta ki a készüléket, alapból szar volt.

passatgt
jaja, kurvajó😊

GregSB
Garageband FTW, aki szerint ez csak játékszer, az tekerje 3:15-re a bemutató videóját!

GregSB
Majd az iOS 5-ben benne lesz.

Pedig nekem tetszett..:/
GregSB
Rossz hír: úgy tûnik mégse, csak egyeseknek maradt benn akik beta-ról frissítettek...

passatgt
van új safari frissítés is, próbáld meg most hátha jó lesz😊

GregSB
Jó hír: mégis benne maradt a multi touch gesture az iPad 4.3-ban!!!

neevous
Chrome-on mivel tudom letiltani a flasht?
Ugy mint Safari alatt a Click-to-Flash-sel?

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
Azt nem gyártatják, azt veszik

passatgt
a flash memória még samsung

GregSB
Várható volt a szakítás, túl sok téren konkurensei egymásnak a piacon.

passatgt
"Apple is reported to have inked a deal with Taiwanese chip manufacturer TSMC to produce the A5 dual-core chip for the iPad 2, in a substantial blow to former producer Samsung."

szóval már nem a samsung gyártja a processzorokat😊

Megoldva.

Mac users: Currently the browser interface language is determined by the Language & Text setting in System Preferences. To learn how to update your system language, visit Apple Computer’s Support.

A helyesiras ellenorzes miatt a magyar volt a Language listan az elso.
Tehat az Apple faszsaga, nem a Google-e.

Most mar a Google alapertelmezett angol, de a browser tovabbra is magyar. Agyfasz.

Ugyanaz.

De itt a Google fiokommal lesz a gond.
Minden, ami Google, magyar a gepemen, semmi mas.
A fiokomban ellenben minden angolra es UK-re van allitva.

GregSB
Töröld ki, és próbáld meg telepíteni ezt.

az van felrakva

GregSB
Nálam angol 😊

Pill feltöltöm valahova az angol telepítõt.

hehe, van Chrome 10 es tovabbra sem lehet az OSX alatt a menut angolra allitani...

Hétköznap éjfélkor nem! 😄
Na jó, õszintén szólva tényleg azt hittem, hogy nem esett le, hogy az érintõképernyõ miatt van masszívabb alátámasztás. 😊
passatgt
már viccelni se lehet?😊

Akkor hagyjuk.
passatgt
pl hogy a talpat nem sikerült olyan ügyesen kiegyensúlyozni, csak ilyen keresztbemenõ vassal?😊

Azért van itt más különbség is... ;-)

passatgt
nem, azt kell nézni hogy az apple logót lecserélték asusra😊

franc0
Most azt kell nézni, hogy egybegép?
Húdejó. Ha beszarik a webcam, küldhetem vissza az egész gépet 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

neevous
ööö...

5c0rp330n
"to support Apple's iOS"
ez a resze alighanem bullshit, abszolut nem arra, nem ezert csinalhattak. de mivel ott van a legelterjedtebb olyan bongeszo ami teljesen alkalmatlan flash-re, nyilvan oda lesz a legtobb ertelme hasznalni.

passatgt
szerintetek egy 13-as 2009 szeptemberi pro-t mennyiért tudok eladni? 4 gb rammal, van hozzá táska meg vga és dvi átalakító

Értem. Köszi^^
GregSB
Szóval a kis "+" jelecske azt jelenti, hogy 1 programot veszel meg / töltesz le, és annak van külön iPhonera és iPadre optimalizált változata is.

GregSB
Pontosabban fog futni iPaden is az iPhoneos verzió, csak a telefonra optimalizált felbontással és UI-val.

GregSB
Ha egy Appnál látod a kis "+" jelecskét, az azt jelenti, hogy fut iPhoneon és iPadon is. Pl:

Ha viszont külön van egy programnak sima, meg "HD" verziója (és nem látsz kis "+" jelet), akkor a fejlesztõ volt olyan kedves, és külön pénzt kér el az iPad-es verzióért.

GregSB
VLC helyett használd az OPlayert, ugyanazt tudja, és kevésbé bugos, és még mindig fent van Appstoreban.

Bercy
Elég egyszer megvenni egy App-ot és azt 5 készülékre (ha jól emlékszem) felteheted.
A VLC-vel kapcsolatban, meg ha annak idején "megvetted" és bent van itunesban akkor szintén fel fog menni az ipad-ra. Ha nincs meg neked akkor nemtudom mi a megoldás.
Üdv,
Nekem lenne egy kérdésem: ha iPhone-unkra olyan app-et töltök, ami van iPadre is, akkor azt nem kell úrja megvennem iPadre is, csak felrakom rá igaz?😊 Viszont mi a helyzet a VLC-vel, azt már ugye levették az App Storeból, azt is fel tudom rakni iPadre?
Dzsini
ó, akkor mégis jó valamire - már csak az a kérdés, hogy Tikalnak miért nem...

virtuális sör megy oda, köszönöm, tökéletesen mûködik😊