18351
-
#12143 Szerintem akkor is kamu, kizartnak tartom hogy a munkahelyukrol kivihessenek barmilyen keszuleket az alkalmazottak. -
#12142 Jóreggelt, azt nem tudtam 4 üveg sör meg nemtom hány pohár vodka után. Csak láttam, hogy nem tetszik :)))))))) -
#12141 A kép csak illusztráció, olvasd el a forrást (CNET cikk) -
#12140 Szerintem ez egy qrva nagy kamu... Ez egy 3GS, alu hátlappal. Ha ilyen lesz, az qrva nagy csalódás lesz. -
G_ArchAngel #12139 Remelem nem egy del-koreai talalta meg, mert akkor mar sejtem, hogy fog kinezni az SGS3 :) -
#12138 Na neee... Komolyan, sírok a nevetéstől :D -
#12137 Tech Tool Pro
fizetős, de jó, nekem sikerült vele visszaállitani véletlenül törölt fileokat. -
#12136 Skype kivételével minden magyar. -
G_ArchAngel #12135 Nem gond, semmi extra nem lenne rajta, csak magyar ujsagok app valtozatai, skype es az eredeti programok. -
#12134 a gyári alkalmazások magyarok -
#12133 lehet fizetős is, megoldom :) -
#12132 Ja. -
#12131 4.0 óta benne van gyárilag a magyar nyelv az iOS-ben.
Az alkalmazások nagy része viszont angol. -
#12130 hali, tudtok valami free disk doctor programot? egyik külso merevlemez megadta magát, és azt akarja hogy formattáljam... de kellenének a képek rola :) -
G_ArchAngel #12129 Meg egy iPad kerdes: az iOS minden resze elerheto magyarul? Tehat atallithato teljes magyar feluletre? -
#12128 Elindította az Apple az iTunes Match betajat, és ami a legérdekesebb benne, amiről nem volt szó eddig sehol, hogy lehet streamelni is a zenéket.
Remélem lehet majd Gift Carddal feltöltött accountról is előfizetni rá, nem csak bankkártyával, mert ez évi $25-ért qrva jó. -
#12127 Sajna nem tudja, csak a Mail/Notes/Calendarban tudja nagyítani betűket
Én az Atomic Browser-t használom, abban lehet a betűméretet állítani, de sajna nem jegyzi meg, viszont meglepődnék, ha nem lenne olyan böngésző, ami tudja ezt is -
G_ArchAngel #12126 Kicsit szemelyesebb kerdes:
Atyam iden lesz 60, gondoltam veszek neki iPad-ot. Tudna netezni, ujsagolt olvasni (HVG es tarsai), illetve van rajta Skype.
A kerdesem az lenne, hogy Safari-ban allithato-e a betumeret konstans nagy meretre vagy folyamatosan bele kell nagyitani? -
G_ArchAngel #12125 -
#12124 + ehhez adalék:
Vic Gundota (Google főmérnök) sztorija Steve Jobsról.
Ezek után mondja valaki, hogy Jobs csak pofázni tudott, meg csak a márketinghez értett :D -
G_ArchAngel #12123 NYT: Steve Jobs' Patents (via Appleblog.hu) -
ddany7 #12122 mitől néz ki ilyen szarul? :O Múltkor még teljesen rendben volt :S -
SlickAdam #12121 pfff :D
de ettol fuggetlenul nem nezhet ki sokkal jobban (szerintem) -
#12120 átraktam noobra -
G_ArchAngel #12119 Nekem nem nyilik meg neevous linkje, de talan ezzel kapcsolatos -
SlickAdam #12118 basszus...:( -
#12117 Steve Jobs after the resignation -
#12116 Szar életed lehet :)) -
ddany7 #12115 Safariban ha megy egy stream, a gép folyamatosan fagy... Lion van rajta 2010mid MBP. Ötletek? -
#12114 Steve Jobs as Apple’s CEO: a retrospective in products -
#12113 Nem is értem miért nem te vezeted az országunkat ekkora szellemi kapacitással... -
#12112 valoban sokmindent bizonyit, hogy egy applemeleg kepes volt osszeszedni 5-6 olyan telot/tabletet, ami a legjobban eltert az apple cuccoktol. ez aztan tenyleg mindent bizonyit.
mellesleg
"Judge Brueckner-Hofmann rejected allegations Apple forged pictures in its court filings. There was a technical error in only one of the pictures that was easily explained and unintentional, according to the judge."
aki ezt elhiszi, az meg is erdemli, h barki hulyenek nezze. -
G_ArchAngel #12111 #12108
Ha nem megy a kulonbseg feldolgozasa, akkor ennyi erovel struccot is megdughatsz, mert ket laba van, mint a noknek:)
A bironak sikerult eszrevenni a nyilvanvalot. -
#12110 "nem annyira csolatasu, mint egyszerubb forumozok."
nekem pont ugy tunik, hogy ugyanolyan csolatasu mint pl te :) vagy csak korruptabb, az apple-nek pedig sok penze van :) -
G_ArchAngel #12109 Samsung bukta a masodik fordulot, a biro meglehetosen tajekozott, nem annyira csolatasu, mint egyszerubb forumozok. -
G_ArchAngel #12108
-
#12107 "A lényeg, hogy a képen a 10.1v van"
hazugsag. a kepen egyik sincs, mert egyik cucc sem nez ki ugy semmilyen elkepzelheto szogbol, ahogy az a beadvanyban szerepel.
az egesz rohadt beadvany es vita a tab 10.1-rol szol, sehol, emlites szintjen sem szerepel a 10.1v. ha tenyleg 10.1v lenne, csak rontana a helyzeten, mert nem is arrol a modellrol mutattak akkor kepeket (amik raadasul erosen manipulalva vannak) amirol egyaltalan beszeltek. -
#12106 egy jó ötlet átvétele nem másolás
ha egy formát le lehet védetni, akkor ne vicceljünk, mert az iphone előtt volt már olyan telefon aminek ilyen alakja volt, szal az apple is lopta
meg ott van pl. a tégla, most minden gyártó más alakú téglát gyártson, mert különben az első aki levédette a hasábot, az betiltatja a többiek termékét, mert azok tőle loptak?
ilyen alapon a szint is le lehet védetni, mostantól minden szint valaki lepaccsol, és onnantól monopolhelyzetben van?
kész röhej -
#12105 tetves apple
fekete tégla kijelzővel, hatalmas ipari újítás
megyek és usa-ban levédetem az ívben hugyozást -
#12104 Én magasról teszek erre a műbalhéra, egy szóval sem mondtam hogy helyes amit az Apple csinál. A lényeg, hogy a képen a 10.1v van, szóval a logós érvelésed helytelen.