Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más.: Office 2011-re milyen magyar helyesírásellenõrzés létezik?
@ Hellomarci
Most eszembe jutott az, amit oviban mindig csináltunk, amikor bújócska volt, valaki mindig odaállt hunyó mellé és behunyta a szemét mondván, hogy ha õ nem látja a hunyót, akkor a hunyó se láthatja õ. 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
Az msn meg windows alatt is csinál hasonló dolgokat meg egyéb cifraságokat, úgyhogy nem meglepõ ez 😞
@ Hellomarci
Tegnap voltam a Starkingben és dobozos billentyûzetek voltak. Nem tudom mit látott a tesóm és mit gondolt, de többet nem kéne rábíznom hasonlót.😊 Engem meg jól átbasztak. No mind1, that's life, fuck Starking....
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez rosszabb, mint az a tutorialos oldal, ahol olyan kategóriájú tutorialok vannak, hogy hogyan kell futni... 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
Szép-szép, de nekem továbbra is zsiráf kategória.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Eddig mindig tavasszal mutatták be az új iOS-t, és a nyári WWDC-n debütált az új telefonnal. Most viszont felborult az eddigi ciklus. Tavasszal nem mutatnak be semmit, majd nyáron a WWDC-n, és agusztus végén-szeptemberben fog megjelenni a végleges változat.
A telefonról nem mondtak semmit, mindenki vonja le a következtetést hogy ez mit jelent (eddig _mindig_ az új iOS debütálásakor került piacra az új készülék).
@ Hellomarci
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Agresszív lépés az Amazontól. Elég sokan arra várnak, hogy az Apple indít majd be hasonló szolgáltatást (az újonnan felépült data center is kellett hozzá), Amazon gyorsabb volt 😊
BattleTag: kabel15#2672
Safariban Preferences, Advanced, Show Develop menu in menubar bepipál, majd Develop, User Agent, Internet Explorer 7 vagy 8 bepipál
Ha a Useragentet ellenõrzi hogy csak ie-ben menjen (mást szerintem amúgy sem tud) akkor így át lehet verni