Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ezért veszek egy ájfont, sõt, egybõl kettõt is! 😄

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
Na ezaz😊 Mekkora kepmutatas amit az apple csinal. A kommentelonek van igaza:

"and they are suing Samsung for "copying" their products. Talking about being a hypocrite..."

illetve:

"Stealing ideas wasn't even Apple's idea. They stole that too."

Inkább hallgassatok zenét:

Tikal
végülis ez tényleg csak az applenek elismerés, a samunak szimplán csak ciki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem, én csak arra reagáltam, hogy a hézagok ugyanott lenének.
Lehet, hogy a samu direkt csinálja, hogy hergelje a sok fanbojt.
Vagy ahogy Steve Jobs mondaná (Picasso után szabadon):

Amúgy szerintem küldjed be ide vagy ide. 😊
Tikal
kár hogy mindig a samunál merül fel a gyanú a koppintásra, pedig annyi szép cuccuk van, de....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
...azt mondod csak akkor lenne koppintás a design ha pont ugyanott lene a törés mint az iphone4-en? 😊

de, lehet igazad van, egy set top box csak így nézhet ki, más megoldás nincs az antenna problémára...
set top box variációk designra

Kár, hogy nem jár ide annyira heves vérmérsékletû brigád, hogy fasza kis flémek legyenek.
Esetleg a humiariban próbálkozz be valami ilyesmivel... 😄
GregSB
A Samsung nem másolja az Apple-t! Egy dizájnernek nincs nagy mozgástere set top boxnál. Különben is már a 30 éves Юность márkájú konzervdoboz így nézett ki, szóval az Apple is másol!

Láttál te már iphone 4-et? Mert azon balra és jobbra alul van 1-1 hézag és felül (ha jól emlékszem), egyáltalán nem ilyen közel vannak.
Vagy most épp azon pörgünk, hogy ha egy fémkeret több antennaként is funkcionál, akkor hézagokat kell rá applikálni? O_o
GregSB
Nyugi, csak trollkodok. Nincs semmi gond 😄

Tikal
<#taps>

mekkora már hogy még a hézagok is ott vannak, nagy arcok ezek a samsungnál 😄

neevous
Ha valakinek fáj, hogy az Apple TV designban elüt az i4-értõl:

Tikal
ezeken a képeken kapásból kettõ, de inkább három ipad... más tablet?

5c0rp330n
en sem vagom mi ezzel a gond, csak azt hasznaljak ami jo, az mbp meg jo. az ar/ertek aranyarol mar lehetne vitatkozni, de kinti fejlesztoknek ez valszeg nem igazan szempont. inkabb pl. ipad-eket szamold ossze, abbol nem hiszem h olyan sokat latsz ott, nem veletlenul.

Nincs az azért teljesen ingyen, 450 dolcsi (egyetemi hallgatóknak/dolgozóknak csak 150) volt a belépõ az eventre és +100 dolcsi a "nulladik napra", ahol az ajándékot is osztják. A 3 napos esemény amúgy alapvetõen nem egy reklámesemény, bár minket nyilván ez a része érdekel. Ez egy fejlesztõi konferencia, mint az Apple WWDC-je (oda 1600 dolcsi egy jegy).
Máté94
Egyébként megérni egyszer egy ilyenre kimenni, ingyen tablet/mobil.
Mondjuk nem tudom, hogy beengednek e mindenkit. 😊
Nekem nem világos, hogy mi ebben a gáz, pedig minden google io után szoktatok ilyen képeket linkelni.
Ha mondjuk HP laptop lenne mindenki elõtt mondjuk SUSE Enterprise-zal, akkor már más lenne a helyzet?
jok ezek a Chrome laptopok😄

pyrohun
lol? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Máté94
Problem?<#idiota>
GregSB
Google I/O 2011

megérdemelték? meg hát. idióta népség...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

passatgt

kína, fehér iphone sorbanllás, pár nem hivatalos viszonteladó sor elejére ugrik, hogy megvegye az összes telefont, majd drágábban eladja, biztonságiõrökkel szóváltásba keverednek, mire egy eladó(?) kijött egy baseballütõvel és jól megcsapkodta õket😊

VRSDM
némitó gomb parák szoktak lenni (kiesik a helyérõl)

ha tévedek bocsánat.

u dont have to listen anybody else but me

iPhone 3g-m 2,5éves .
A következõket produkálja:
-nincs lenémítva, mégis ha a megfelelõ ponton ér hozzá akármi akkor lenémtja magát,majd vissza rezgõbe. Ez annyit jelent,hogy minden kis érintésre rezeg, lassan vibrátor 😄

Ez sajnos az idõvel jár? Szóval ne is gondoljam,hogy ez kezelhetõ? Csak mert kicsit idegesitõ,hogy az utcán úgy megyek végig,hogy 15mp-ként rezeg a teló 3mp-ig 😄

grizzly21
Gmail webes feluleten, a label-ek hasznalataval nagyon jo.

Nem vitainditas, de mobilon meg nyilvan android-ban minden mukodik magatol, jelez ha uj emailt kapok, gmail chat-en elerheto vagyok mindig, stb

A touchscreen olyan "so last year"!

Najsz!
Eddig pedig nem ment, ellenben a Skype-ba tovabbra sem tudok kepet rahuzni bongeszobol, hogy kuldje, de Safaribol igen.

Sõt, most nézem, hogy már olyat is tud a gmail.com Chrome alatt, hogy jobb felülre kivág egy figyelmeztetést (attól függetlenül, hogy épp a böngészõ van-e elõl avagy nem), ha új mail érkezik. Nájsz.
Gondolom annyira nem új funkció, csak ritkán indítom el a Chrome-ot.
Megnéztem, nálam simán megy a dragndrop Chrome-ban OS X-en.
Dzsini
OSX alatt (még?) nem megy a Chrome-nak a drag and drop.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nálam lehet chrome-ban és firefoxban is, igaz most wines gépnél vagyok, osx-en nem tudom mi a helyzet.
illetve nem lehet filet belehuzva hozzaadni chrome alatt, safarival igen:/

Én gmail webes felületet használok. Volt elõtte mail.app, Winmail, Outlook Express, MS Outlook, The Bat! és Thunderbird is, de valahogy mindig visszakeveredtem végül a webes felületre.
Nagyjából mindent ésszerûen kezel a webes felület azok közül, amiket felsoroltál, persze spotlightban nem fogsz tudni a leveleid közt keresni.
Dzsini
Egy próbát megérhet az Opera beépített levelezõje, megszokást igényel néhány dolga (pl. ugyanúgy szûrõkre-címkékre épít (nézetekre), mint a Gmail, de azokat nem tudja lendületbõl átvenni), de nagyon hatékony, és összedolgozik pl. a beépített RSS olvasóval.
De a problémáidra: van helyesírás ellenõrzés, helyi menüben bármikor kikapcsolható.
Van külön "inbox" és "unread" nézet, ezen kívül van "all mail" is. Jó, hatékony az indexelõje, gyorsan tud keresni a levelek között. A 11.10-ben már a Gmail "sokszoros" leveleit is kiszûri, egy levél csak egyszer jelenik meg, még ha fel is címkézi a gmail ezerféleképpen.
Van html és plain text levélírási lehetõség, egy gombnyomással átkapcsolható.
Van threaded nézet, lehet egyenként kezelni a leveleket.

Ja, és egy teljesértékû böngészõ is jár hozzá, tokkal, vonóval, torrentklienssel, szerverrel, kiegészítõkkel, Turboval... 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

en anno siman a mailbe huztam be a gmail fiokom, de most mar chrome-ban hasznalom csak: kapott a yahoo es a gmail is egy-egy extensiont ami jelez, ha van uj level es kesz😊

LoDMaSt
Ti milyen mail programot használtok? Én eddig még nem találtam teljesen megfelelõt.

Az alappal az a legnagyobb bajom, azonkívül, hogy sehogy sem tudok magyar helyesírásellenõrzõt se rakni, sem eltûntetni benne, hogy ha kapok egy levelet, akkor azt vagy megtartom az inboxban, vagy kitörlöm, de a kukát meg nem ürítem, mert ha keresek levelet, jó, ha megvan, csak nem szeretném, hogy szem elõtt legyen. Namármost, ha keresek, akkor megtalálja a levelet a kukában, és a gmailnek egy all mail mappájában is, sõt legtöbbször még az important levelek közt, így 3x van felsorolva egy rakat levél, ha a jobb felsõ keresõbe belepötyögök valamit, ami kicsit zavaró.

másik, hogy ha valamit belemásolok a levélbe (szöveget) akkor felveszi annak a formázását, és sehogy sem tudom megszüntetni, hogy a belemásolt tartalmat, és a továbbiakat is az alap stílussal írja.

sparrow jó lenne, csak nem jöttem rá, hogy hogy lehet, hogy ne conversationként jelenítse meg a leveleket, illetve az összefüggõ threadekbõl hogy lehet egyesével törölni.

thunderbird meg nem jött be így elsõ használatra.

@ Hellomarci

I.C.ram
hát nem egészen erre gondoltam... 😛
ne haragudj, kapkodva olvastam. azt hittem hirtelen, hogy a fizikai allapotara gondoltal, mint "idealis" zsido a filmekbol.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

I.C.ram
Úgy, hogy az õ nevéhez fûzõdik az utóbbi évtized Apple üzletpolitikája.
hogy is jon ez most ide?

I.C.ram
Steve Jobs kb olyan, mint a 2. vhs német propagandafilmekben a zsidók sztereotípiája.
Tikal
nekem addig nem lesz zöld egy cég sem amig kínában gyártat... mert ott aztán csak a tealevél zöld, de még az se biztos.

grizzly21
egyik ilyen ceg sem zold, es nem is lesz az soha. Leszarnak ok a profiton kivul mindent

Tikal
Ez a legkevésbé zöld céget nem a legutobbi cikk miatt írod? Mert én ugy tudom elég zöldek õk, csak épp a gyártáskor használt energia nem éppen zöld... szóval a termék az, de ahonnan a gyár kapja a kraftot, az nem zöld eléggé, de majd felhuznak egy napkollketor parkot a pénzükbpl valahova és akokr máris zöldek lesznek...

A fogyasztás nem (olyannyira nem, hogy elég régóta az Apple a legkevésbé zöld tech cég), csak az ezzel közvetett kapcsolatban álló melegedés, ugyanis a dizájn miatt ezeknek a gépeknek nem túl jó a hûtésük és egymást melegítik belül az alkatrészek. Persze azért nem annyira rossz a helyzet, mint egy laptopban.
joebacsi
Egy iMac-nél miért számít a fogyasztás?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

franc0
Azért várd ki a review-kat...
Az olcsóbb modellekben szerintem tuti, hogy S-es Sandy van. Tehát feláldozták a teljesítményt a fogyasztás és a melegedés oltárán. Viszont ahogy nézem, a legdrágább modellbe kérhetõ normális proci is. Az elõzõ generációban fullos Core i procák voltak mindben.
A VGA-k szintén nevetségesek lettek. Tudni kell, hogy 5750=6750 és 5770=6770, továbbá visszaálltak az integrált megoldásra.
Szal lényegében ismét notiszinten az iMac... persze a legdrágább modellek bõven elég izmosak, csakhát pofátlan áruk is van.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014