Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a kedvencem a napokban a fanDroidok vergodesei kozul a notification ellopasanak felemlegetese: Android meg kosz gondolat sem volt, mikor mar feltort iPhonera volt notification, igy azt is, mint az egesz rendszert, hardvert az Appletol loptak vagy azoktol akitol, az Apple lopta. A Google Android es telefonjai a vilag egyetlen termekcsoportja, ami nyomokban sem tud mast felmutatni csak lopott otleteket es designt.
http://gaborszantai.co.uk/
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hdmi kabeleknel van olyan kulonbseg, hogy 1.3, vagy valami ilyesmi, ami a szinmelyseget befolyasolja talan ha jol emlekszem, de csak akkor jon ki, ha minden komponens tamogatja (pl: ps3, kabel, tv), ha az egyik nem, akkor mar bukta az egesz. De mindenesetre ez is eleg kis kulonbseg, es lehet 1.3-mas kabelt is kapni olcson./olcsobban mint lent irtak

megvetted a mocskos drágát. mikor a kínain is ugyan azt a képminõséget (!) kapod.
<#wave>#wave>
u dont have to listen anybody else but me
Annó volt már itt errõl szó és én továbbra is azt mondom, hogy ha nem akarsz 1080p++ felbontású képernyõn BD filmeket nézni naphosszat vagy nem plakátokat tervezel milliókba kerülõ színgû monitorokon, akkor bõven jó, sõt, jobb egy VGA.
Ellene szól a zajosodás, de pont ezt teszteltük a szervizben amikor legutóbb itt errõl beszéltünk és nem emlékszem pontosan, de tudom, hogy legalább 15 darab 3-10 méteres VGA kábelt (nem is aranyozottat) kapcsoltunk össze és még arra se mondta mindenki magabiztosan, hogy érezhetõ a zajosodás a képen.
Mellette szól az, hogy nem nagyon vannak monitorok ilyen csatlakozó nélkül és egy jó darabig nem is lesz gond VGA csatlakozós monitort találni és akkor se kell majd kétségbe esned, ha máshol kell használni a géped és ott esetleg egy régebbi monitor van vagy neadjisten elõadást kell tartanod és a projektorra kéne rákötnöd (azokból végképp nem elterjedt még a nem VGA-s generáció).
Persze ez nem megoldás a problémádra, de ha esetleg visszaviszed a kábeleket, akkor fontold meg ezt.
Ha találsz megoldást azt légy szíves oszd meg, engem is érdekelne.
PS: High Speed hdmi nem standard de gondolom ennek nem kéne problémát okoznia.


Ha 15 (tizenöt) méternél rövidebb, durván le lettél húzva...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Machez is kell graphic drivert töltögetni vagy miert nem megy rendesen? :|

"NOTE: Even though HDMI cables support Hot Plug Detection, improper usage might result in resetting / restarting both devices, or even may cause damage to the devices. Therefore, we do not suggest Hot Plug action for any HDMI cables. Please make sure both input and output devices are off when plugging or unplugging HDMI cables."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Van bármi különbség a prémium resellereknél kapható és az egyszerû media marktos, ebayes között?
Töredékéért meg lehet venni máshol viszont nem akarok gányolni meg szart venni, de ha ugyanaz csak nem Apple boltban veszed akkor természetesen feleslegesnek tartom több ezer ftal drágábban megvenni.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
[merlinw.org]
Mostantól iPhoneról és iPadrõl is be lehet konfigolni egy Time Capsulet vagy Airportot.
"For those who need it, Apple is finally including custom gesture support to interact with adaptive accessories. We don’t have said accessories to test with, but the panel to create gestures can be found inside iOS 5′s accessibility pane."
Bal alsó sarok --> <#nevetes1>#nevetes1>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
pl lesz e ingyen wifi, a kínai faszinak meg olyan akcentusa van, hogy "mr job" alig ért meg belõle valamit😄 Meg hogy biztonságos lesz e az épület a sok embernek... Nem, direkt olyanra csinálják, hogy aki bemegy, meghaljon😄
De legjobb maikor a végén elõhúzza az azstal alól az ipad 2-t😄
Azert ez eleg kemeny indok, hogy ne tegyem fel. Vagy csak a flashre erted?
http://gaborszantai.co.uk/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"We’ve also learned about brand new AssistiveTouch section in Settings where you can control your multi-touch experience and even draw custom gestures."
Az iOS eszközeimet is angolra teszem, mivel a 1st gen iPhoneom nem tudod magyarul és teljesen megszoktam az angol UI-t.
Most azonban, az iOS5-ben:
"Szintén WiFi-n keresztül lesz lehetõség majd iPad képernyõt Apple TV eszközre (és csak arra) átirányítani."
Nem tudom hogy ez csak mirrort enged, vagy külön képet tud áttolni oda, de ha az utóbbi, akkor jöhetnek a játékok, amiknek az iPad a kontrollere.

Az is lehet, hogy gyakorlatilag a dmg (lemezkép) fájl töltõdik majd le, amit aztán ki lehet írni nyugodtan, szóval kábé az lesz, amit írsz.
A védelemrõl nem tudtam, köszi az infot. Így talán még érthetõbb a lenti "ha van egy zenéd férj hozzá 256-os AAC-ben" mentalitás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Felesleges erre pénzt szánniuk, az Apple userek körében dicséretesen magas az eredeti szoftver vásárlási hajlandóság.
Arra az egyre vagyok kíváncsi, hogy lesz-e belõle "standalone" verzió vagy csak úgy lehet-e majd telepíteni nulláról egy macet, hogy Snow Leo elõször, aztán arra rá a Lion.