18351
-
#13505 Persze ezt mar egy 4s-rol írom :) -
#13504 Be kell latnod hogy a 3G felett mar eljárt az ido... Nem tamogathatjak mindörökké. Az enyem mar olyan szar hogy random kikapcsolja magat, csodálkozom hogy a tied meg birja, illetve hogy te bírod meg hasznalni... Egyszerűen tetű lassú... :) -
G_ArchAngel #13503 iTunes - 12 Days of Christmas - FREE app
IPhone 3G - This App Is Incompatible With This iPhone
Kedves Apple, neked is kellemes karacsonyt, elvesztett szabadalmi pereket es betiltott iPhone/iPad forgamazast kivanok.
De tenyleg.
Szivbol. -
#13502 Steve Jobs Grammy-díjat kap az iTunesért -
#13501 Milyen 4-6 mag? Max. 4 magos Ivy-k lesznek.
Egyébként meg Hackintosh. :D -
#13500 annyira nem sürgős, ráér januárban is, majd ha eszmbe jut írok neked:) -
#13499 Nem kell! Se winnél, se os x-nél. -
#13498 Én nem raktam újra, nem lett semmi baja, elvileg nem tárol rajta semmi adatot, azaz csak addig, amíg fesz alatt van, ha megszűnik a feszültség, törlődik róla minden, a rendszer felismeri alapból, hogy mennyi memória van benne, és abból gazdálkodik. Magamnak megvenném azt a memóriát, amit linkeltél, jobbat nem nagyon lehetne találni, kicsi az esélye, hogy ne menne vele a gép szvsz. -
G_ArchAngel #13497 Attol fugg milyen surgos, mert ha megveszem (gondolom amazon sem fogja postazni iden), akkor is jaratni akarom egy honapig, mig eladom a regit.
Arra emlekszem, hogy Win reinstallt ajanlottak memoria upgrade utan anno, ez OSX-re is all? -
#13496 most én is elgondolkoztam,nekem elég lenne a 8 is, van már bent 4, nem adsz el jóáron 2x2-t nekem?:D -
G_ArchAngel #13495 jaja, 4x2 van most, de PS alatt meghal a gep:/
venni pedig addig nem fogok uj Mac-et, amig egy honap alatt nem keresem meg az arat:) -
#13494 4x4 kell neki -
G_ArchAngel #13493 Nekem 4x4 kell, late 2009 i7, ezt linkeltem korabban Dzsini-nek. -
#13492 Nem tudom, mikori az iMaced, de ahogy nézem, notebook RAM kell abba is.
XMS-nél 2GB 1066 DDR3 RAM, 6500HUF:
http://xms.hu/apple.php?t=mem106601
iPon nál KINGSTON 2Gb Notebook DDR3 (SO-DIMM) 1066Mhz memóriamodul, 3300HUF:
http://ipon.hu/webshop/product/kingston_2048mb_notebook_ddr3_1066mhz_cl7_kvr1066d3s8s7_2g/186419
És szerintem az utóbbi is tökéletes bele. (Nekem jó volt) Szerintem kinnt sincs másképp, azaz, hogy lehet olcsóbban találni, ráadásul a Kingstonról nem mondják, hogy gagyi. -
#13491 szerintem ha egy normális gyártótol veszel, nem lesz semmi gond. Én eddig mindig neten rendeltem memoriát a gépeimbe, sokuknak van direkt 'apple' memoriája... Geil, Kingston nekem ezek voltak eddig, igaz csak a laptopokba, de végülis ugyanaz. -
#13490 Nekem egyszerűbb helyzetem volt, mert macbookba vettem RAM-ot, ott ugye megtehettem, hogy elvittem a boltba, (mivel korábban nem mertek megesküdni rá, hogy jó lesz -e az a memória nekem) így mondtam, hogy beleteszem, és ha működik, akkor el is viszem.
Amúgy itthon is a hivatalos resellerekben drágább a memória. Én azt néztem, hogy a frekvenciája azonos legyen (1066 Mhz asszem), és méretre stimmeljen. Előtte olvasgattam fórumokat is, de úgy voltam vele, hogy egy Kingston memóriának csak el kell mennie vele, szerencsére végül tökéletes lett. -
#13489 Egyre több a pletyka a négyszerezett felbontásról (mindkét irányban dupla, tehát 4000x2000 körül), az új proci, videocsip már bírja, ikonok, háttérképek már vannak olyan méretben... MBP és iMac irányban is.
-
G_ArchAngel #13488 Ha csak a kijelzot kellett volna vinnem, akkor talan annyit nem is vicsorogtam volna, de az egesz gepet kellett, ami dobozzal 15kg...:/
Amugy most a memoria para, mert 16GB-os csomagot talalok gyakran £100-alatt, de az Apple-nel ez £400 lenne, ami szokatlanul nagy kulonbseg. -
#13487 Olyan kijelzőt, amivel angel nem szaladgál a szervízbe. -
EnxTheOne #13486 Egyébként ti mit vártok a 2012-es imactöl?
GOndolom lesz ivy 4-6 magal, amd hd 7000, de szerintetek mi lesz még? :D
Nagyon megtetszett, csak az ára. :( -
#13485 Mac OSX-en van egy program, Bootcamp a neve, elindítod, beállítod hogy hány GB helye legyen windowsnak, kéri hogy rakd be a telepítő dvd-t, a gép újraindul, feltelepíted windowst, kész.
Bekapcsoláskor alt-ot nyomvatartod akkor lehet választani melyik oprendszer induljon el. -
cscsiga #13484 Ezt a bootcamp-es dolgot valaki el tudja magyarázni? nem igazán értem a lényegét meg hogy hogy működik. -
G_ArchAngel #13483 Aprilis 1-e van?:))) -
G_ArchAngel #13482 Apple wins ban of HTC Android devices at US International Trade Commission
Ez a tortenet kezdodott ugy, hogy a HTC akarta betiltatni az iPhone-t az USA-ban? -
msstz #13481 Szuper, köszi :) -
#13480 hm lehet, mindegy, azt úgyis lejátsza minden:) -
Verseghy #13479 Nem mp3, aac a formátumúak. Nekem legalábbis.:) -
#13478 régen volt csak ilyen korlátozás, most csak sima mp3 fájlok, oda rakod ahova akarod -
Verseghy #13477 Rá tudsz! Ha lejátsza azt a formátumot. Ha meg akkor meg átkonvertálod, ennyi.:) -
msstz #13476 Az iTunes Store-ban vásárolt zenét át tudom tenni nem Apple termékre? Vagy kis naiv vagyok? -
#13475 nem csak annyi, mert pl lehet zenét is játszani vele, tehát nem muszáj a számítógépen elindítani hozzá a cuccot, hanem van saját menüje és ott van minden -
Verseghy #13474 Tehát megspórolok egy HMDI kábelt.:D Bár nem hangzik rosszul. Köszönöm! -
#13473 számítógépről(itunes, quictime, de biztos van valami airplay hack progi winre is:)) lehet átstreamelni filmeket wifi-n, és működik ipad/iphone-ról is, akár játékot is lehet átnyomni rá, ios5-ben van olyan hogy kompeltten az egész képernyőt átrakja a tv-re
Illetve lehet rá XBMC-et rakni(ha jailbreakeled) és akkor lejátszik mindenféle formátumot is, ha jól tudom még 1080-as videókat is(gyárilag csak 720p) -
Verseghy #13472 Ez az Apple TV csak filmekre jó? Vagy hogy működik ez?:) -
G_ArchAngel #13471 BT-t szidni Angliaban olyan, mint idojarasrol beszelni, igy felesleges is lenne:) -
#13470 Karacsony alkalmabol meg sem szolalok! :) -
G_ArchAngel #13469 Kivancsi leszek, de szerintem megoldjak asztal mellett. -
#13468 Ha megnézed, itt a teljes Google birodalommal szemben indult a móka, nem csak az Androiddal - csakis a teljes *.google.co.uk domain (és kapcsolt részei) betiltása/szűrése lehet a cél, szorgos patenttrolljaink győzedelmeskedni fognak :D -
G_ArchAngel #13467 Jo buli lesz, ha a BT kitiltatja az osszes Androidos eszkozt UK-bol:))) -
#13466 Ez senkit nem fog érdekelni, nincsenek BT-fanboyok a fórumon ;)