Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Bármilyen, de tényleg bármilyen telefon lenne a 4S, ez akkor is pontosan így történt volna."

Aham, csak mondjuk olvasd el a magyar portálokon a keynote utáni kommenteket. Mindenhol ment a sírás, hogy ez szar, nem fogják úgy venni mint az eddigi iPhoneokat. és mindenhol ment a cikkezés, hogy az emberek csalódottak, mert nincs 5-ös, csak 4S.

Hát mint látjuk tényleg nagyon csalódottak az emberek...

franc0
Komolyan mondom vazeg, értem én hogy Apple-imádó topik, de azért húzzuk már ki a fejünket a seggünkbõl.
Bármilyen, de tényleg bármilyen telefon lenne a 4S, ez akkor is pontosan így történt volna.

Az mondjuk továbbra sem fér a fejembe, miért kell neked egy ilyen hírre rárántani.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

nem, ha okosan feltuntetik mindenhol, mert akkor lehet hivatkozni, hogy te vagy a hulye, lanyom, mi szoltunk...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Hmm.

Most nézem a keynoteot, és ebbõl a Find my friendsbõl lesznek még gondok 😄

Persze azt mondják, hogy bármikor ki lehet kapcsolni, te fogod irányítani mikor osztja mega helyedet, és azt is hogy kikkel.

viszont 1 percel utána azt is mondják, hogy ha bekapcsolod rá a Parental restrictiont, akkor tudod szabályozni, hogy pl a fiad ne tudja kikapcsolni a location sharinget reggel 7-8 között, hogy lásd tényleg a suliba ment -e be...

Namost, ez szép és jó, csak már elõre látom hány párkapcsolat fog erre rámenni, ahol a féltékeny pasi bekapcsolja a parental restrictiont a kütyükhöz kevésbé értõ barátnõ telefonján (hány ilyet látni, csaj, iPhoneja van, de alig ért hozzá), aztán majd jönnek a parák amikor a barátnõ nem is a moziba van barátnõkkel, hanem egy klubban az egyik haveroddal 😄

Szerintem ezekbõl még kurva sok pereskedés lesz az USA-ban...

pyrohun
Tényleg FB-s accountokat is tudnak vajon tiltani? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

LoDMaSt
Ha ennyire nem tetszik, akkor beregelsz a facebookra pl. Hal Aladár néven, és úgy kommentelgetsz fb-ot használó blogokra. 😊

@ Hellomarci

Zsoltika 007
Azt a kutya se használja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tikal
Mondjuk legalább engedhetnék volna hogy legyen más lehetõség is, ne csak facebook? Google?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Igen, az a bajom, hogy nem tudok trollkodni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Na ezt sem úszhatjuk meg...

"Sony Pictures is reportedly inking a $1 to 3 million deal with Steve Jobs biographer Walter Isaacson to produce a new film profiling the Apple co-founders' life."

GregSB
Ez a hír az AT&T-re vonatkozott. Most jelentette be a Sprint, hogy náluk is elfogyott a 14.-ei készlet.

Zsoltika 007
Szerintem baromi jó húzás volt. A sok nyomorék eltûnt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Miért? Mi köze a facebookos kommentelésnek a blog tartalmához? Vagy baj hogy nem lehet név nélkül trollkodni?

Tikal
igaz, mostanában egyébként is kevesebbett olvasgattam az appleblog.blog.hu-t, de most hogy facebook-os kommentelésre váltottak, nem is fogom.. ez nagyon gáz.

GregSB
A telefon elenyészõ része jön a 4-esbõl. Mivel ez egy GSM + CDMA telefon, ezért egy teljesen új antenna-vázat kapott (ami az egész készülék váza gyakorlatilag). Ezen kívül a kamera új, proci új, akksi új. Szinte csak a borítás (eleje-hátulja) + a kijelzõ maradt ugyanaz.

A várakozási idõk meg simán lehetnek azért, mert egy csomó új országban árulják már... Elvileg a Foxconn max kapacitáson hányja ki magából a telefont.

Aztán az igazságot persze csak Cupertinoban tudják.

I.C.ram
Nem tudom elképzelni, készlethiány lenne. Hiszen csomó alkatrész a 4-bõl jön. Csak a belsõ egységek mások. Sokkal kevesebbet részegységnél kellett átállítani a gépsorokat, stb. Szerintem csak fenntartják a látszatot, hogy kurrens dolog, és az emberek megvesznek érte.
GregSB
Lehet pont azért jut elõbb K-európai piacokra ilyen hamar, mert kevesebbet csoportosítanak USA-ba. Rájöttek, hogy az ott megvett telefonok nagy %-a egybõl jön ide, meg a világ másik felében, miközben ott 3-4 hetes várakozások vannak 😄

I.C.ram
Ebben biztos vagyok. Fõleg, hogy idén elõször jutott a kelet-európai piacokra is ilyen hamar.
pyrohun
Egyébként - kövezzetek meg - de szerintem Steve halála miatt elvbõl rengeteg olyan is meg fogja venni, akik amúgy lehet, hogy elgondolkodtak volna rajta. Ezért, akármilyen hülyén is hangzik, de a 4S eladásának "jót tett" - tudom nagyon morbid és nem is így értem, de mégis valahogy szerintem igaz.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Jaja igen, de aztán amikor bejelentik fél év múlva, hogy mennyi fogyott, akkor érdekes módon mindenki csendben marad 😊)

Tikal
ez csak kamu, marketing...tele az összes raktár, csak visszatartják, hogy fennmaradjon az érdeklõdás.

majd jön ez a duma, tudod 😊

GregSB
USA-ban már elfogyott elõrendelésben Okt 14-re az iPhone 4S. 1-2 hetes szállítási idõt ígérnek. (eddig ha elõrendelted akkor azt írta Okt. 14.-én átveheted, mostmár 1-2 hetet ír a honlap) Mindez 24 órával azután, hogy elindult az elõrendelés.

Bukás lesz ez a telefon, már látszik 😄

Zsoltika 007
Gombot kell nyomni hogy a siri bekapcsoljon. Vagy a headseten vagy a home gombot a készüléken.

Tikal
még ha lehetne is, a felhõben minden ott lesz 😊

pyrohun
Természetesen nem lehet, legalábbis úgy, hogy a tulaj ne tudná, nem.

Köszi.

Láma offing 😄 no offense
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel a SIRI hangvezérlésel ezt meglehet csinálni?

Buszon/vonaton akárhol a közelemben van egy ember akinek 4s-e van, és ezt modnom:
Én: -"Iphone, delete all file"
Iphone 4s: -Are you sure that you want to delete all file?
Én: -Yeaaaaaaah
Iphone: -All file deleted.
Iphone tulajdonosa: A kurva anyád.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

pyrohun
CPU kétszer gyorsabb (A5, mint az iPad 2-ben), GPU 5x gyorsabb, kamera 8MB és jobb lencsét kapott

A 4S milyen? Mennyivel jobb a cpu/gpu mint a sima négyesben?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

I.C.ram
Utána néztem, az volt az ja!
I.C.ram
Hú most hirtelen nem emlékszem, hogy az volt-e a fõ téma, amit én láttam, de tény, hogy drogokról volt szó benne.
Dzsini
Én ilyen név alapján azt hittem együttes... 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pyrohun
Rákerestem a videóra. Stohl András balesete után beszélgettek az Echo TV-ben. Dopeman-t eddig emberileg sokra nem tartottam (pedig pár zenéjét meghallgatom ma is), de nagyon pozitívan csalódtam benne. Fankadeli pedig, hát, nem tudom, de nekem szellemi fogyatékosnak tûnik, ahogy beszél.. És emellett még hülyeségeket is mond, uszít, magyarkodik, pedig egy nullinger senki.

I.C.ram
Teljesen kretén ez a fazon. Láttam egy beszélgetõs mûsort vele és Dopeman-nel. Dopeman nem volt vele egy súlycsoportban, pedig õ sem egy észlény, még ha vannak jó meglátásai is.

Kiszel Tünde, csak fiatalabb, és nem nõ.
Nagyjabal olyan, mintha en irnek velemenyt egy Michelin-csillagos szakacs konyverol.
Meg tudom kulonboztetni a kaja szineit es az allagat.

I.C.ram
Ugyanezt írtam tegnap én is.
Dzsini
mennyivel normálisabb pl. egy ilyen - amivel lehet vitatkozni, lehet kritizálni, de legalább átgondolt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pyrohun
No comment...

I.C.ram
Ez a FankaDeli ez kész.... Ennyire ostobenkót 😄 Mindig röhögök a kiírásain.

Nekem errõl ez a kép jutott eszembe:

GregSB
Én már megelõlegzõen verem vá, ha megengeded, mert az ex-Engadgetes, mostmár lassan The Verge-es Topolsky ki tudta próbálni a Sirit a színfalak mögött 4.-én, és azt írta kurva jól mûködött, még abban a zajos, zsúfolt szobában is ahol kipróbálhatta, pedig direkt nem olyan lassan és szépen tagoltan beszélt hozzá, mint Forstal a keynote alatt.

Bercy
pedig elég jó software, érdemes lett volna kipróbálnod, szerintem tetszett volna
ede0001
Azaz. Amíg volt macem, soha nem használtam.Inkább arra is az MS officet raktam fel.😊
Bercy
a szó amit keresel a keynote
ede0001
Bocs, nem pp hanem iwork vagy mi a túró.mert ugye cupertinoban nem használnak officet.
ede0001
Addig amíg csak powerpoint prezentációk meg látványos reklámfilmek vannak a sirirõl, addig számomra sci-fi kategória.Majd ha megjelenik a 4s és lesz róla teszt és tényleg azt fogja tudni, amit a állítanak róla, na akkor már nyugodtan verheted rá.
VRSDM
index...<#vigyor>

u dont have to listen anybody else but me

pyrohun
😊) Tulajdonképpen maga az Android is elõbb volt, mint az iOS, de ki emlékszik már pontosan... 😊))))

GregSB
Ha unatkozol, akkor javaslom olvasd el a dotkom blog Siris postját, ami index címlapos is volt. Na itt van minden, "ez nem is a jövõ, Android usereknek ez már több mi t 1 éve a jelen", és hasonló szórakoztató gyöngyszemek 😊)

Mondjuk ott nég az is tetézi a hangulatot, hogy a post írójának sincs fingja a technológiáról, és úgy száll be vitákba a kommebtek között.

Ha van szabad fél órád készíts be egy nagy tál popcornt, és olvasd át 😄

Gerygrey
Szerintem a Galaxy S-t is kurvajó használni, és nem érdekel, mi van mögötte - mûködik 😊

Nem kell a Samsung tulajoknak megmagyarázni semmit, õk is tudják mi a jó nekik. Mindenkinek mások az igényei, az enyéimet a Galaxy S jobban kielégíti.

Siri: nem ekézem, mert nem rossz cucc, de láttunk már hasonlót. 😊