Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Inkább a kaksijáról írna valaki, hogy bírja a gyakorlatban.
Mondtam én, hogy ez ilyen forever alone cucc lesz... 😊
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
az megy, de nem az ipoddal, hanem valami fájlkezelõs programmal, pl ez, de biztos van valami ingyenes is

alph4
Nekem az lenne lényeg hogy közvetlenül USB pendriveról játssza le az mp3 zenét és esetleg az mp4 videókat.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Zsoltika 007
"Azaz még a GM. " Miért mi van még utána? Az a végleges.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

passatgt
az ipod programra nem lehet átmásolni, de valamilyen fájlkezelõs alkalmazás látja szerintem és le is játsza, de ha az ipodba akarod berakni, oda csak géprõl lehet

LoDMaSt
Lehet, nekem is az van rajta. Azaz még a GM. A zenésre tippem, az hogy le fogja játszani, de még nem próbáltam.

@ Hellomarci

alph4
Lenne pár kérdésem ipad-el kapcsolatosan.

Ipad 1-et lehet frissíteni az iOS5-re?
CamereKitel ha USB-n ha felmásolok zenét (mp3) lejátssza? Vagy milyen formátumban kezeli? Vagy csak itunes-on megvett zenéket futtatja?

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

passatgt

Próbáljátok ki, nem kicsit addiktív😄

LoDMaSt
Remélem, azért valahogy megcsinálják, hogy sima 4-esen is menjen.

@ Hellomarci

Dzsini
Duplán akkor kell(ett) nyomni, ha diktálás végét kellett jelezni, mert nem tudhatja meddig fogalmazol - ha parancs volt, akkor magától rájött, hogy kész van, bár lehet nyomni akkor is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
akkor mûxik akcentussal is😄

gondolom azért kell duplán nyomni, mert nagy a zaj és nem tudja mikor fejezi be a mondandóját, csendesebb környezetben, ahogy az utolsó csaj is ott nem kell nyomni

neevous

Dzsini
Magyarország piszok jól áll mobilnet elterjedtség és sebesség szempontjából - az adatmennyiségi korlátokkal van inkább zûr.

De, amugy egyelore ezt a letoltes temat egy 'kurvaanyazassal' inteznem el, otthon a mobilnet gyorsabb, mint Londonban a broadband es nem csak nalunk.

http://gaborszantai.co.uk/

pyrohun
Ja hogy kiszivárgott a 10.7.2? 😊 Oks, de egyébként lassan nem volna itt az ideje, hogy hivatalosan is le lehessen tölteni software update-en keresztül? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

12784

pyrohun
hogyhogy van? Mármint hol van? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007
Nekem már napok óta megy. Felraktam a kiszivárgott 10.7.2-t és simán megy vele. Az icloud.com is beengedett, csak el kellett fogadni a dev szerzõdést meg titoktartást. 😊
Most is jó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Van iCloud, de nem mukodik, a legjobb, hogy meg az Apple oldalara vezeto FAQ/help link sem...

Steve szerencsere ezt a bakit mar nem erte meg:/

Bercy
Valószínûleg ennyire "mélyen" nem volt buddhista 😊
Dzsini
Én most olvastam arról, hogy milyen módon jutott a májtranszplantációjához, és kicsit nehezen tudom összeegyeztetni a buddhista, "fogadjuk el az eseményeket, még a halált is" szemléletével.

Na, elkezdtem pótolni pár napi 9gag lemaradást. Ahogy elnézem ott nem igazán szívbajoskodtak, kikerült bõven morbid/negatív hangvételû anyag is.
Zsoltika 007
Jobb az aksija. Csak mivel maga a hardver is fejlõdött (erõsebb proci, több mag, sokkal nagyobb fogyasztás), ezért örültek ha közel ugyanannyira kihozzák az üzemidõt mint a sima 4-nek.

pyrohun
semennyivel, sõt a készenléti ideje kevesebb

A 4s aksi mennyivel "jobb" mint a sima 4 aksi? Ugy értem hogy ugyan abban a telefonban mennyivel birja tovább kb?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Annyira elegem van, azért mert az iPaden nincs flash, mindenki azt gondolja, hogy semmilyen Apple terméken nincs flash.. Buták az emberek..😞
Onnan masoltam...

GregSB
Tikal
folyamatosan rajta lehet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Macbook pro nál a töltéssel, hogy foglalkozzak? Ha itthon használom akkor rajta lehet folyamatosan a töltõ? vagy tönkreteszi? Vagy úgy használjam, hogy ha lemerül akkor feltöltöm teljesen és nem hagyom rajta?
Az utóbbi 2-3hétben Firefox folyamatosan befagy 25-35másodpercre. Aztán mûködik tovább. Eléggé idegesítõ, és fogalmam nincs mi a baja. Valakinek van valami ötlete?

Tikal
szerintem nem kell google+ ahhoz hogy kommentelni lehesen google account-al, tudtommal ilyen létezik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zsoltika 007
A google+ ra gondoltam. És bizony a kutya se.

Tikal
a google-t kutya se használja? 😊

I.C.ram
elõbb utóbb ki fogják fingatni az APR-eket is itthon. És lesznek Apple Storeok helyettük.
Mnemomic
Handrás blogján kérdezték meg. Ettõl persze a neten az Apple-tõl meg lehet majd rendelni most már itthon is.

Mnemomic
“Handras: APR-ekben kaphatóak lesznek itthon függetlenül a készülékek?”

Nem.

I.C.ram
Azért 1-2 évet ki lehet szerintem bírni, hogy lejárjon a hûség. Én simán aláírok 2 évre, mert tudom, hogy nem vagyok akkora apple buzi, hogy minden évben megvegyem az új ájfont 😊
pyrohun
Igen, csak az iPhone (meg más telefonok is) csak akkor vehetõk meg, ha:

- vagy domino csomagban veszed
- vagy új elõfizetéssel veszed (ha van bejáratott számod, céges elõfizud, stb. akkor ugye ez nem jétszik, de a domino sem nagyon)
- vagy a meglévõ elõfizetésedre veszed, HA NINCS RAJTA HÛSÉG.

És itt a bökkenõ, ugyanis minimum 1, de inkább 2 évet kell aláírnod, ráadásul általában meghatározott díjcsomagra (legalábbis van egy minimum) adják a készüléket ilyen feltételek mellett. Pl. ha van valakinek egy olyan elõfizetése, amellyel havi 6 ezer forintot fizet és tökéletesen elég neki, akkor minek írjon alá hûséget egy magasabb elõfizetési díjjal rendelkezõ díjcsomagra, ráadásul ha kiszámolod, jóval többet fizetsz ki ilyenkor ez 1 vagy 2 év alatt, mintha megvennéd függetlenül, ami egy összegben ugyan fájó pont lehet, de ha elosztod havi szinten, akkor sokkal jobban jársz. És bármikor tudsz váltani díjcsomagot, készüléket, akár szolgáltatót is egyedi esetben, mivel ugye nincsenek kötöttségek.

GregSB
Leginkább a Telenorosok izgulnak rá itthon 😊 Nekem van ismerõsöm aki 3GS-rõl fog most váltani, és hozatott volna angliából 4S-t... de így csak be kell majd ballagnia egy APR-be, és meg tudja majd venni itthon is.

Meg gondolom azok az emberek, akik sokat utaznak külföldre.

LoDMaSt
Akit én ismerek, azért vett mind független telót, mert van egy céges elõfizetése, viszont azzal az elõfizetéssel egyáltalán nem akart telefont venni, egyszerûbb, ha vesz egy függetlent, és beleteszi a kártyát.

@ Hellomarci

I.C.ram
Sosem értettem minek izgulnak rá a független telóra az emberek. 13 éve vagyok Westel/T-Mobilos. Eszembe nem jutna szolgáltatót váltani. Fõleg, hogy a függõ telefon feleannyiba kerül.
GregSB
Mondjuk hozzá kell tenni, egyáltalán nem lesz meglepõ, ha a 4-s eladási rekordjait megdönti a 4S.

Csomó országban változtattak a terjersztésen, sokkal könnyebb mostmár hozzájutni.

Pl itthon ugye a 3G launcha óta csak szolgáltatónál tudtad megvenni, szerzõdésre vagy feltöltõkártyával horror áron, és a végén volt egy szolgáltatófüggõ telefonod.

Okt. 28-tól viszont az apple.com/hu-n is meg tudod majd venni gyárilag függetlenül, és ezen felül az APR-ekben (XMS, iStyle, StarKing) is tudsz majd venni függetlent.

Ez rajtunk kívül egy csomó országban megváltozott, szóval akár borítékolható is, hogy a 4S újabb rekordokat fog dönteni.

GregSB
Meg ha nem esett volna le, ennek a topicnak a címe: "Apple társalgó".

Mégis mirõl írjunk ide, a Sanyo porszívókról?

Minek olvasod a topicot, ha idegesít hogy ezekrõl a dolgokról beszélgetünk? Te meg erre rántogatod a brokidat, vagy minek olvasgatod ezeket a kommenteket, ha qrvára nem érdekel? 😄