18351
-
msstz #14066 :( -
#14065 Nem, az intel HD kevés (integrált chipsetről van szó). Inkább arról lehet szó, hogy mikor ezt írták, akkor még nem volt 2011-es Air sorozat, ezért nem írták fel a listára. -
msstz #14064 Ezt a játékot játszhatom tehát a 2011-es Airrel? A videókártya az, ami leginkább kérdéses: Intel HD Graphics 3000 384 MB
-
#14063 Mégsem olyan halálosan vér komoly ott minden. Olyan egész otthonos az egész. Már ha az ember ott akar élni, ahol a munkája van. :) -
#14062 Képek az Apple cupertinoi főhadiszállásáról.
Nekem ez a kedvencem:
A bal oldalon található 2 úriembernek kulcsszerepe volt az iPod megalkotásában, de már egyik sincs a cégnél. A bal oldali Tony Fadell, aki 2008-ban vált ki, és megalkotta saját cégét ami a Nest intelligens termosztátot gyártja. A második ember balról pedig Rubinstein, a Palm volt CEO-ja és így a WebOS "atyja" is egyben. -
#14061 hol láttál az ésszerűség és logaika oltárán elénk és a készülékbe került technika újitások ellen tiltakozó gyártókat és vevőket?
tényleg kérdezem :D -
#14060 Nem is ez a szánalmas, hanem az, hogy mindenki (gyártók és vevók is) egyaránt tiltakoznak az Apple dizájnja és minimalizmusa ellen és mégis MINDEGYIK előbb-utóbb lekoppintja. Ez rohadtul, iszonyatosan szánalmas. -
#14059 remélem is...
Az aluváz is egy elég innovatív volt a maga korában. Egy új dolgot simán kitalálhatnak a túlfizetett designerek -
#14058 Szerintem pont most hogy mindenki majmolja őket, változtatni fognak a designon. -
#14057 hát a formavilága eléggé Mac...
amúgy meg szerintem ideje volna valami más formát kitalálni. A technológia lassan adott lesz egy tiszta üveg(szerű) laptopra.
volt egy videó arról, hogy az üveg lesz az új műanyag. És tényles sokkal elegánsabb/szebb/tartósabb az edzett-üveg. -
#14056 most azért koppintás mert alu, meg fekete keret, meg fekete gombok? hát minden laptop igy néz ki, nem? :D SAMSUNG kijött már ilyennel vagy ők csak ipad iphone klónokat gyártanak? :) -
#14055 bal felül van a bekapcsológomb, nem is hasonlít macbookra -
#14054 Lenovo IdeaPad U310
Úgy látszik 2012-ben már az lesz a ciki, ha valakinek nincs MacBook koppintása. -
#14053 iPad topicból:
Imperium Galactica II
Most úgy látszik mindenki piaci rést lát a régi játékok portolásában :D -
G_ArchAngel #14052
Azt irja, hogy iCloud-ot is tamogatja, tehat a budin folytathatom iPad-dal, ha ott kell hagynom a Mac-et?:)
Diablo 3 sem tunik akkora grafikai csodanak, hogy lehetne portolni. -
#14051 mostanság kezdik felismerni a játékgyártók a Mac adta lehetőséget, mármint az iPad nyitotta piacot. -
#14050 Jön a Mac Appstoreba is :)
Bár ha jól megcsinálják az érintőképernyps irányítást, akkor meg merem kockáztatni hogy ezt jobb lesz játszani iPaden... mint trackpaddel vagy egérrel egy notin. -
#14049 Soha nem ertettem az ilyen "appokat". Ezek gyakorlatilag weboldalak, strukturajukat, user interakciot tekintve ez mind megoldhato web-en. Nem az lenne pont a web ertelme, hogy ugyanazt az informacio tobbfele eszkozrol nezve is (nyilvan eszkoznek megfeleloen optimalizalva) eljusson a felhasznalohoz ? -
#14048 Jó lehet annak, akinek van ideje ilyen appokkal pöcsölni... -
#14047 Valóban, valamit félreolvastam, mondjuk kicsit hülyén is van megfogalmazva a cikk címe. Így még egyet is értek, szerintem amúgy az lehet mögötte, hogy viszonylag lassan kezdtek terjedni a droidos táblák, de most már igazán ideje lenne, hogy legalább az ilyen nagy cégek ne ilyen látványosan szarják le az optimalizálást rá... -
#14046 Hol került szóba, hogy a platform hibája?
Az appokat (és fejlesztőit) hibáztatják a cikkben.
A CNN-s képnél meg ha elolvasod a szöveget akkor írják is, hogy ez androidon még talán jobb is (személyesen az írónak jobban tetszik), pont, mint ellenpéldát felhozva. -
#14045 Vagyis a szoftverkészítők csesznek optimalizálni táblákra és ez a platform hibája? Ezt már akkor sem értettem amikor Tim Cook jött ezzel, hogy másnak hogy jut ilyen eszébe azt meg pláne nem értem...
Amúgy a CNN-es kép elég öngólnak tűnik, ránézésre jobb, rendezettebb droidon :) -
#14044 Why Android Tablet Apps Suck and the iPad Wins: An Illustrated Guide -
ElectricalTech #14043 System Prefrencies - Network
fent Location - Edit Locations..
nyomsz egy "+" gombot és felveszel egy új Locationt pl. 3G néven. Elmented, abba bekonfigurálod a telefont, apply és kész.
Majd balra fent az alma gomb alól át tudod kattintani a 3G-t a rendes kábeles netre és vissza. -
#14042 ahol a nyilak virtualis gombok az nalam eleve elveszett..lecsuszik rola az ujjad, eszre se veszed, mert nincs fizikai feedback, egyszeruen kinszenvedes volt nekem. -
#14041 gta irányítása baromi jó, legalábbis nekem nem volt vele gondom -
#14040 Ez meg mukodhet is. A legtobb jatek abszolut hasznalhatatlan touch-on (pl gta-k, fps-ek, stb), de ebben akar latok fantaziat.. -
#14039 Az eredeti PC-s verzió itt figyel a polcomon :) Haverommal 2-en nyomtuk végig multiplayerben + a kieget. Régi, szép idők :) -
G_ArchAngel #14038 Megis lesz iPad-om. -
#14037 Olvasnivaló: The Real Leadership Lessons of Steve Jobs -
#14036 Valamikor valaki asszem ebben a topikban szeretett volna windowst telepíteni optical drive nélkül, PH-n ezt linkelték most, nem tudom, működik -e, de hátha.
http://www.tech-recipes.com/rx/9136/macbook-air-install-windows-7-with-boot-camp-without-an-external-dvd-drive/ -
#14035 hát igen..:S ilyenkor kell saját országot csinálni... megvan a pénzük rá. -
#14034 Világgazdasági szempontból rendkívül rosszkor megy nagyon jól az Apple-nek - rajtuk kívül a világ eléggé romokban van, ők pedig egyedül azért nem fogják elhúzni akár csak az Egyesült Államok gazdaságát sem, nemhogy Európát, Indiát, Kínát vagy a világot, bár a NASDAQ-ot három éves maximumra hozták (persze nem csak ők). -
#14033 hát ja én is hallottam ezt. Én is az osztalékfizetés ellen vagyok... inkább nyomnák a pénzt vmi új kutatóintézetbe pl nanotechnológia vagy MI kutatás.. egyszer úgyis eljut az Apple oda..:D Apple-net...:D -
#14032 Reggel elemzők pörögtek egy kicsit az osztalékfizetés-visszavásárlás bejelentésen - cégek akkor szoktak ilyesmit csinálni, ha nincs jobb dolguk, ötletük, vagy nincs olyan cég vagy projekt, amibe úgy látják, hogy érdemes beszállni (például azért, mert nincs hasonlóan pörgős cég a láthatáron). Jobs azért is volt az osztalékfizetés ellen, mert ez az egyik legegyértelműbb "nem tudjuk mit csináljunk a pénzünkkel" üzenet a piacon.
Jelenleg azért nincs, mert egyetlen cég sincs a világpiacon, ami hozzájuk hasonló tempóval képes bővülni, fejlődni - ha lenne, oda befektetnének. -
G_ArchAngel #14031 Melegedik az uj iPad, de meg hatarerteken belul van.
Egyszeruen zsenialis szerintem: vagodeszka, amin recepteket is olvashatsz elomelegiti a hutobol kivett hust. -
#14030 az mondjuk igaz... engem is kicsit zavar. (nem csak Apple probléma ez) -
G_ArchAngel #14029 Engem jobban idegesit, hogy a normalis szamitogepekre/laptopokra es mostanaban a szoftverekre sem forditanak kello figyelmet. -
#14028 akkor úgy néz ki nem fog csődbe menni az Apple...:D -
#14027 iPad (első gen): 1 hónap alatt 1 millió fogyott belőle
IPad 2: 2-3 hét alatt 2,5 millió.
IPad (2012): csak a mostani nyitóhétvégén 3 millió kelt el, most pénteken meg további 25 országban fog elrajtolni