Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5.0.1 beta changelogból:
"- Fixes bugs affecting battery life
- Adds Multitasking Gestures for original iPad
- Resolves bugs with Documents in the Cloud
- Improves voice recognition for Australian users using dictation
- Contains security improvements"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyszeruen botrany, amit az O2 muvel, mint kiemelt forgalmazo.
http://gaborszantai.co.uk/
Azt meg végképp nem értem, hogy semmilyen kommunikációs hálózat nincs a boltok, se a központ között. Fingjuk sincs, hogy melyik boltban mi van raktáron. Nevetséges.
Úgy néz ki csak nem úszod meg akkor a boltba látogatást.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aztán most hallottam olyat is, hogy hiába rendeltem házhozszállítással, be kell majd mennem mindenképpen T-Pontba, mert microsimet csak úgy adnak... Elmennek a francba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
3G-rõl váltottam.. ne kérdezzétek hogy bírtam eddig... sehogy, néha a hajam tépkedtem hogy miért nem váltottam anno 4-re.. most kb olyan ez nekem mint az emberiségnek volt a holdraszállás 69-ben 😄
Mivel a 4S-bõl viszont 4 millió fogyott a nyitó hétvégén, ezért nem kérdéses, hogy a mostani negyedév végén megint az Apple lesz az elsõ (eladások tekintetében).
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy ne offoljunk, ez a Vergnél lehet pl az Apple HUB: http://www.theverge.com/apple
Maguk a cikkek és reviewk viszont szerintem nagyon is szépek, és jól tagoltak. Jól kihasználják a helyet képekkel, videókkal, és headingekkel.
Pl: http://www.theverge.com/apple/2011/10/12/2484524/iphone-4s-review
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gyakorlatilag a volt fõszerkesztõség (Joshua Topolsky, Nilay Patel, Paul Miller - akik az Engadged Showt is csinálták) dobbantott nyáron, és alapítottak egy saját oldalt. Ma indult el hivatalosan, eddig a thisismynext.com domaint használták (amíg heggesztették a verge-t).
Egyébként semmi új infót nem adott, azok akik elolvasták a nagyobb portálok összefoglalóit Jobsról, azoknak semmi újat nem mutat, max annyit, hogy vannak benne ritkán látott képek és videó-snittek Jobsról a 70-es, 80-as évekbõl.
BTW, teljesen más hír: elindult az ex-engadgetes csapat új oldala, a The Verge.
Látszik rajta, hogy a kezdetektõl úgy építették fel, hogy tábla-, és dekstop gépeken is fogyasztható legyen, nagyon fasza lett.
Így kell kinéznie egy review-nak 2011 végén!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(megjegyzem nekem is bent van a Kindle könyvjelzõi között a http://kindlemap.net/, ingyen 3G-vel elég hasznos néha 😊 )
A C3 rendszere legalább - ha van elég részletes magasságtérkép is - egész használható, tájékozódást nagyban segítõ ál-3D kinézetet ad szinte mindenhova, automatikusan (görbe lépcsõkkel és ablaksorokkal, de abból dolgozik, ami a rendelkezésére áll).
Amúgy a kép nélküli utcás térkép helyett pl. az iGo-ék is sematikus 3D épületeket szórtak bele a térképükbe, az is nagyon sokat segít a navigációban, pedig ott sem a textúrák, sem az épületmagasságok nem stimmelnek sok esetben.
a google 3d terkepe is ugyanigy mukodik, nagyon regota.
(balra a Java alapú C3 térkép, jobbra a Google Earth nézete)
(a Street view navigálásra alkalmatlan, városnézésre, elõzetes felderítésre jó maximum)
Az épület részben egyenes vonalakból áll, a fa meg görbékbõl. Egy híd felfüggesztése ívekbõl áll, egy kanyarodó út szintén, egy vonat teteje megint csak íves. Nem fogod tudni nagyjából felülnézeti képek alapján kitalálni programmal, hogy az ott egy vonat vagy egy ház, egy fa vagy egy sátor. És ez a szintû 3D megjelenítés még mindig fényévekkel élvezetesebb és informatívabb lehet pl. navigáció során, mint egy sík felület, ami a konkurenciánál a nagyvárosokon kívül megtalálható.
Amúgy az igazán nagy dolog ezzel a megjelenítéssel az, hogy ellentétben a Google 3D térképével itt nem kell kézzel legyártani az épületeket, hanem automatikusan generálja a meglevõ adatok alapján (a norvég térképen látszik, hogy a Világvége-alsón levõ kis falvakban is jól kinézõ fák, épületek, autók vannak).
http://maps3d.svc.nokia.com/webgl/
Chrome-ban megy, de flash nem kell hozzá
itt van élõben, 3d gombot kell megnyomni felül