848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • Roger6
    Fúúú, nekem ezzel mennyi bajom van! A bébiszitter (aki lejjebb látható a képen) szinte mindent megenged neki, én meg ha rászólok, hogy ezt nem szabad, meg azt nem szabad, tisztára be van sértődve, aztán elvonul puffogni a sarokba! Persze azért egy kis nasival ki lehet engesztelni...
  • Trisztin
    szerintem nem lesz gond,ha anyud nem először "tart" kutyát... csak beszéld meg vele,te mit engedsz meg a kutyának és ő sem legyen engedékenyebb...
  • SötétBarom
    Ok, kúl.
  • Roger6
    Szerintem nyugodtan rábízhatod pár napig, nem lesz gond belőle. Gondolom kutyatípus függő is, de az enyém mindenkit szeret, bárkinek az ölében el tud aludni.
  • SötétBarom
    4,5 hónapos blökinél mennyire para, ha néhány napig édesanyámra bízom? (a kutyus szerti, meg találkozott is már vele sokszor)
  • Roger6
    Erre az egy kanapéra feljöhet, le is van takarva pléddel, hogy a karmai ne karcolják össze-vissza a műbőrt. Persze a franciaágyra, ahol alszom nem jöhet fel, de az meg kb. 40 centi magas, úgyhogy ha fekszik a lurkó a földön, akkor is tud velem szemezni.
  • Trisztin
    jól látom,hogy ő is ágyon élő blöki??:)
    (én is elkényeztetem az enyémet,minden gazdi helyett, aki nem teszi)
  • SötétBarom
    Höhö, enyém szinte pontosan ugyan így néz ki, csak kicsit sötétebb árnyalatú. :D
  • MR ME
    még 2 kép a leányzóról és énis abbahagyom :DD
    am ari :D
  • Roger6
    Bocsánat, még 2 kép, és abbahagyom...

• Roger6
    Ő a "bébiszitter".
  • MR ME
    aranyos
    a leányzó is ^^
  • Roger6
    Kutyám 9 hetesen:

És 3 hónaposan:
  • Falcon87
    De ari :DD
  • tajthy95
    Bocs, nem külde el a képet.
  • tajthy95
    Hello! Nekem két simaszőrű foxterrierem van, az egyik 4 a másik 2 éves. Az idősebbikről van egy jó képem, a másikról meg majd csinálok. :) Íme:
  • cenobite
    Jópofák! :)
  • Trisztin
    az én labim is mosolygós...
    - ez még 3-4hónaposan készült...
  • SötétBarom
    YOfej :D

nemtom facebookról sikerül-e kilinkelni
    Enyim:
  • MR ME
    malamutok szinte mindig mosolyognak, azért bírom őket
    tiszta pozitív kutya :D
  • Trisztin
    2.kép amikor a kutya mosolyog
  • MR ME
    a miénk is pont ilyen csak kicsit más :D

és az első napján nálunk :)
  • leho94
    fuh , miénk is kajak ilyen , csak pofája más , szinte mosolyog meg több a barna a hátán , ma fél udvart szétásta , mert olyan kedve volt :D
  • Trisztin
    hát nem egy vigyorgos kutya... :)
    de azért aranyos =)
  • macleod2005
    Friss képek Jackről:

• realp
    Itt az én ebem, kicsit kopasz mert fodrász után fotóztam...

http://kepup.net/viewer.php?file=tywk4dpbfv82m8t67w5e.jpg

ha van itt ezüst-cser yorkitenyésztő, dobjon egy mélt, mert szeretnénk egy lány kiskutyát!

üdv
  • tigeroo
    jó de most egy tábla csokiban kábé mennyi kakaó van? nem vagyok vmi nagy összetétel szakértő, de nem hiszem h sok van benne...akit érdekel az utánanézhet majd
    lehet hogy egy teáskanál holland kakaóportól szerte szíjjel lenne a kutya, de egy kis szelet csokitól még a miénknek sem volt semmi baja
  • Trisztin
    félre értés ne essék... ÉN SEM ADOK A KUTYÁMNAK CSOKIT!... szerencsére Philip nem szereti,mert anyámék biztos nem sajnálnák tőle azt sem...

Maszatom anno valahogy rászokott anno... és tőle tényleg nem volt sajnálva... még egy gombóc csoki fagyit is mindig kapott,ha fagyiztunk valahol autózás közben...
  • Roger6
    "A kutya nem lát színeket": Ezt rosszul tudod, a kutya lát színeket

"A kutya nem látja a TV-t": Ezt honnan vetted?! Dehogynem látja, az enyém is szokta nézni.

Egy szóval sem mondtam, hogy füllentesz, elhiszem neked, de én ettől még nem fogok csokit adni a kutyámnak (így is premium kutyakaja kell ennek a Golden Retrievernek, ami annyiba kerül, mint a saját kajám!).

Sajnálom a lelki sokkot, remélem sikerült kiheverni!
  • Trisztin
    őszíntén szólva engem nem nagyon érdekel,hogy ki mit mond...úgyanis azt is mondják,hogy a
    kutya nem lát színeket... (érdekes Csipi barátnőnk,csakis a rózsaszín labdával volt hajlandó játszani...)
    a kutya nem látja a TV-t... (érdekes az enyém rendszeresen nézi...sőt multkor meg is támadta,mert kutyakiállításos felvételeket néztünk...)

füllentés?? (mi a jó isteni nyíla érdekem fűződne hozzá??) - az az igazsgá,hogy az ominózus tarka táblás esetet nagyon zokon vettem tízen egykét évesen...mivel névnapomra kaptam a csokit,Maszatom meg befalta... én meg nem kaptam helyette másikat...
  • Roger6
    Ezt nem én gondolom így. Tőlem aztán azt adtok a kutyának, amit akartok, a ti dolgotok. (Mindenesetre fura, hogy azt állítod, egy tacsi bezabált egy tábla csokit, holott egy tábla csokitól már elvileg mérgezést szenved el a kutya. Szóval valaki füllent! )

És akkor még egy poén: A csokoládé méreg (kutyák számára) - ha ráértek, olvassátok el! És mielőtt félreértitek, ez nem kötözködés, mert tőlem aztán még mindig azzal etetitek a kutyátokat, amivel akarjátok.
  • Max7
    turórudiról jut eszembe hogy azt az én rexem elött nem lehet enni szó szerint pitizik érte és kétoldalt csöpög a nyála már csak ha a zacskót meglátja...

illetve ideiglenesen kiegészítésként futárkdodom (pizza kaja stb) 2.-án dolgoztam és volt egy nyivákolós nő akis zerint a somlói galuska savanyú volt és visszaküldte... belenyaltam semmi baja nem volt... este mikor hazajövök a kutya már derékig a csomagtartóban van és keresi mit hoztam neki (maradék rántohús ami a konyhán amradt de már elkészült és nem lehet hűteni stb) hát mondanom se kell hogy úgy puszilta be a somloi galuskát 4 nyalásból hogy szégyen volt nézni milyen gyorsan elpusztítja!

amúgy a répátol a nyers krumpliig a csokifagyin át a turorudiig a keksztől a töltötkáposztáig a bablevestől a banánig mindent megeszik a kutyám (amíg volt cseresznyefánk az egyik ága kb 50-60 centire volt a földtöl.. álandóan leette róla a cseresznyét aztán meg néztük mik azok a kis bogyók a kulájában!

aztán mindeki mondja hogy a kutyának nemjó a házikoszt... nagypapám a kutya fiatal korától kezdve 14 éves koráig csirkefarhátat adott a kutyának (persze azért volt változatosság is) és már mint említettem végelgyengülésben halt meg, pedig házikosztnak lehetet mondani azt is mert hagyma pirospaprika ilyesmi minden volt benne mint egy sima pörkölt még ehető is volt a csirkefarhát... most ilyen szar konzervet kap a kutya és csodálkozik muterom hogy nem hajlandó megenni... persze mikor olyan finomságokat kap tőlem majdnem minden harmadik nap akkor az a szar szójás genyó nem kell neki ma nem is dolgoztam de tudom hogy újházi tyúkhuslevest főztek és elmentem neki a csontért, bőrért, lábért, szárnyért amit nem tesznek bele a levesbe de belefőzik!

rexemet amúgy csokoládéval tanítottuk szobatisztaságra... faterom kicsi korában beleverte az órát és jól megszídta és az nem használt, meg összepisált mindent aztán amikor kivittem és kint végezte el a dolgát kapott csokit nem telt bele három napba és már ő kéreckedett ki! persze idővel leszoktatuk róla hogyha kint végzi el a dolgát nem kap csokit..

holnap csinálok képet hogy pitizik (kér) meg hogy hogy csurog a nyála!
  • Max7
    nem tudom diszpecser kolleganőnk orvosa mondta hogy pár szaloncukrot megehet a kutya de az egy zacskó sok...

az előző kutyánk 14 éves volt végelgyengülésbe halt meg deréktól lefelé lebénult majd 2 napra rá elaludt, de hati rendszerességgel kapot csokoládét nagypapámtól és tőlünk is... soha semmi baja nem volt.. most az új kutyánk a fagyitól kezdve a csoki nyuszig kap mindenből persze nem egy teljes doboz fagyit eszik meg csak kinyalhatja a fagyi kelyhet +1-2kanál fagyit szaloncukorbol is napi 1-2őt kap karácsonytájt és semmi baja orvostól is kérdeztük hogy mit nem ehet kérdeztük hogy adhatunk neki csokit ő sem mondta hogy árt nekik
  • Trisztin
    oké,hogy te így gondolod,de az én csokoládé zabáló tacsim 16évesen aludt el... a napi szívgyógyszerét is túrórudival vette be... :)
    volt,hogy a szobámban "elérhető" magasságban hagytam egy tábla csokit.. 5 perc múlva hűlt helye volt... emlékszem az egyik ilyen áldozat egy tarka milka volt...

jelenlegi kutyám azonban nem szereti a csokit...pontosabban semmi édességet nem szeret... max a háztartási kekszet (ha az édességnek minősül)
  • Roger6
    Légyszíves hülyeségeket ne írj, inkább nézz utána!
  • Roger6
    Hát ezt rosszul tudod, csokit soha!!!!!!!!

Hivatalos oldalról:

"Egy csokinyuszi halált ugyan nem okoz, de a csokoládé egyáltalán nem való a kutyának, mert magas a cukor és zsírtartalom mellett - mely az elhízás kezdetét jelentheti - még veszélyesebb a kakaótartalom. A kakaóbabban magas a teobromin mennyisége, amely hatóanyag szoros rokonságban van a kávéban is megtalálható izgató hatású koffeinnel és általános izgató hatást fejt ki. A szívdobogás frekvenciája éppúgy megnő, mint egy erős kávé hatására, sőt túl sok csokoládé fogyasztása esetén a vérnyomás is emelkedik és a kutya szíve könnyen felmondhatja a szolgálatot. A kutya szervezete a teobromint sokkal lassabban tudja lebontani, mint az emberi szervezet és ebben rejlik a csokoládé káros hatása. Egy tacskó méretű kutya 200 gramm csokoládé elfogyasztása esetén már súlyos mérgezést szenved el! Csokoládé helyett csemegének, jutalomfalatnak az állateledel üzletekben kapható különböző ízesítésű csemegéket, kekszeket ajánlunk"
  • Solt
  • MR ME
    :DDDD
  • leho94
    SA?SAD:?D:SA
  • Froopy
    :)