Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Az én kutyámnál 15-18 órát alszik.Ez nálunk megszokott😊
w77d
igen, aki ismeri az csak imádni tudja, nagyon jó lelkû kutya a légynek nem ártana ( mondjuk azt néha bekapja <#buck>).
Csak ma is gyakorlatilag az egész napot átaludta....

Trisztin
imádni való egy jószág 😊 már ezt akkor is mondtam,mikor elõször raktál be róla képet 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

kulabácsi
helyes, aranyos ez a kutyu, fõleg a 2. képen 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
betegesen de büszkén még élünk és üdvözlünk mindenkit 😊

Solid Snake
Máté94
<#sir>
kulabácsi
😞
sajnálom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

leho94
ázzek<#sir>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

w77d
ma egy jó és egy rossz hírt is kaptunk: a jó hír az, hogy már jobban van Foltos, sikeresen tud járni és még az étvágya is visszajött....

na de a rossz hír: mint kiderült a tegnapi esetnél közrejátszott egy gyors szívinfarktus is. Azóta a szíve igencsak legyengült nem is ver egyenletesen. Ez látszik is rajta, rengeteget alszik, nagyon hamar elfárad. Nem tudjuk meddig bírja, az orvos szerint lehet napok de lehet hónapok kérdése is, aztán remélhetõleg álmában hirtelen leáll a szíve. Nem akarom hogy szenvedjen.... Mindenesetre amíg köztünk van az egész család azon van, hogy minél szebben töltse a földi ittlétet és minél többet legyünk vele. Nagyon jól esik neki a törõdés, fõleg a tegnapi után, most is itt van a gép mellett és a lábamon alszik. Még egy ilyen barátom nekem sem lesz az tuti 😞

Trisztin
mindannyian szorítunk...!!!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

cenobite
Hajrá! Szorítok!

gamertag: kenobita

w77d
az éjszakát túléltük és szerintem jobban is van, bár igen szaporán veszi a levegõt... most indulok majd vissza a klinikára, hátha a doki is azt mondja hogy sokkal jobb a helyzet..

cenobite
Na mi újság? Jobban van Foltos?

w77d
amúgy hazahozhatuk már.. láthatóan jobban van, bár a doki szerint ez még megtévesztõ lehet, a mai este lehet sorsdöntõ. ha lesz még rohama az végzetes lehet... hosszú lesz az éjszaka, én amíg tudok virrasztok mellette...

w77d
elenyészõ XD

sweech
aranyos kutya. drukkolok érte

kulabácsi
fõleg h 7-8at írtál 😊
am 13 az már szép kor kutyánál, de remélem azért rendbejön, sok kutyus megéli a 16-17 évet is akár, haverom kutyusa is nemrég pusztult el ( 😞 ) 16 éves körül volt, de az utolsó napjáig rohangált

Máté94
Az 5-6 év az ugye nem nagy tévedés?😄
w77d
13

Máté94
Az enyém most lesz 5 éves.De félek,hogy már csak 2 éve van😞
Mert a Shar-Pei 7-10 évet él😞
kulabácsi
az még nem kor 😊
bár nekünk 1 kutyám sem érte meg a 10et soha 😞 max 9, a mostani is annyi, néha paranoiálok is :S múltkor is feküdt, kicsit noszogattam h menjen arrébb semmi, erõsebben noszogattam megint semmi, már azthittem ottmaradt, de aztán kb alrébtoltam erre felpattan h mi a fakk 😄

Máté94
Én olyan 7-8 évesre tippelnék😊
kulabácsi
az már jó ha magához tért szegény, hány éves?

Solten
<#eljen>

Saor Alba

w77d
megcsillant a remény... most voltam bent a klinikán, Foltos magához tért. Felállni nem tud, olyan mintha részeg lenne. Remélem azért ez is megjavul majd....

Solten
<#sir>

Saor Alba

w77d
a legszarabb az egészben hogy milyen hirtelen történt.... leértünk a lépcsõn, hogy reggeli séta, megállt a bokor mellett mitha vécézni akarna de csak bámult maga elé aztán nemsokkal elborult oldalra... <#rinya>

cenobite
😮
Ezt nem is hittem volna, hogy kutyáknál is van agyvérzés. Rákról hallottam, sajnos egyre több kutyát visz el, de agyvérzésrõl még nem.

Amúgy õszinte részvétem, nagyon nehéz lehet... Én már átéltem egyszer. 😞

w77d
itt a legfrisseb kép róla, nemrég készült

tegnap este még vígan szórakoztunk 😞

w77d
gyerekek ma reggel séta közben összeesett és elvesztette eszméletét Foltos a kutyám... most benthagytuk a Budapesti Állatklinikán, azt mondták kora estére kiderül hogy megmarad e de kevés az esély... nagyon úgy néz ki hogy agyvérzés... Õ családtag <#sir>

okés köszi majd csinálok..
sweech
Wiki cikk

vagy ha tudsz, csinálhatnál róla fényképet. hátha meg tudja mondani valaki milyen fajta

sziasztok!
találtunk egy kutyust az uccajtónkba kb 1 hónapos lehet...és boxer féleségnek néz ki.....de nem tudom biztosan hogy az e...ezért segítséget szeretnék kérni.Mirõl lehet a boxereket megkülönböztetni? elõre is köszi
hali
Máté94
Miért nem bírják?:o
Nem kertes házba éltek?
somdav95
Hopp egy nagyon régi üzenetre válaszoltam, na mindegy. A shar-pei em sajnos eladó. Szóval ha valakit érdekel akkor írjon pm-et! Sziasztok.

somdav95
Szia! Nekem egy shar-pei-em van, és teljesen szobatiszta a kicsi. Reggel kelt engem ha dolga van, egyszer pisilt be a kutyus, másnap mikor elhoztuk, mert még nemnagyon tudta hogy mit hogy, de azóta megtanulta. Semmi baj nemvolt a szobatisztasággal. Jah és eladó a kicsi mert szüleim nemnagyon bírják <#rinya><#rinya> Esetleg ha valakit érdekel akkor írjon pm-et. Sziasztok!

Trisztin
nálunk ez a párna befoglalás mindennapos probléma 😊

caseih9400
Szép nagyok lettek 😊 2-t tartottunk meg egy fehéret egy feketét 😊

khm...khm...

leho94
TÉK

Máté94
Animal Sex.....
Hülye állat!<#idiota>
Adam II
LuLz<#idiota>

leho94
tuknám<#zavart1>

TóNyóóóóóóó

kép lemaradt😄

TóNyóóóóóóó
A kutyám el foglalta apám párnáját<#vigyor3>(igazából én tettem oda😄)

Palinko
ide is dobd be hátha
wordsworth
Ellopták. 100%

PSP user n\' soon ps3 user too :)

kulabácsi
szegény 😞

Máté94
Nem lehet,hogy elszökött?😞
wordsworth
Tudom kicsit off, de már mindent próbáltam:

Augusztus 5.én 17-18 óra tájban ellopták 4,5 hónapos kan skótjuhász kiskutyámat, Érdligetrõl. Gold-sable arany-fehér színû (olyan mint a Lassie színe). Dodó, vagy Dolli névre hallgat.
Chipszáma: 348098100144487

elérhetõségeim:
06303303822
0623374141
[email protected]

PSP user n\' soon ps3 user too :)