Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ma is gyakorlatilag az egész napot átaludta....
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sajnálom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na de a rossz hír: mint kiderült a tegnapi esetnél közrejátszott egy gyors szívinfarktus is. Azóta a szíve igencsak legyengült nem is ver egyenletesen. Ez látszik is rajta, rengeteget alszik, nagyon hamar elfárad. Nem tudjuk meddig bírja, az orvos szerint lehet napok de lehet hónapok kérdése is, aztán remélhetõleg álmában hirtelen leáll a szíve. Nem akarom hogy szenvedjen.... Mindenesetre amíg köztünk van az egész család azon van, hogy minél szebben töltse a földi ittlétet és minél többet legyünk vele. Nagyon jól esik neki a törõdés, fõleg a tegnapi után, most is itt van a gép mellett és a lábamon alszik. Még egy ilyen barátom nekem sem lesz az tuti 😞
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
am 13 az már szép kor kutyánál, de remélem azért rendbejön, sok kutyus megéli a 16-17 évet is akár, haverom kutyusa is nemrég pusztult el ( 😞 ) 16 éves körül volt, de az utolsó napjáig rohangált
bár nekünk 1 kutyám sem érte meg a 10et soha 😞 max 9, a mostani is annyi, néha paranoiálok is :S múltkor is feküdt, kicsit noszogattam h menjen arrébb semmi, erõsebben noszogattam megint semmi, már azthittem ottmaradt, de aztán kb alrébtoltam erre felpattan h mi a fakk 😄
Ezt nem is hittem volna, hogy kutyáknál is van agyvérzés. Rákról hallottam, sajnos egyre több kutyát visz el, de agyvérzésrõl még nem.
Amúgy õszinte részvétem, nagyon nehéz lehet... Én már átéltem egyszer. 😞
gamertag: kenobita
találtunk egy kutyust az uccajtónkba kb 1 hónapos lehet...és boxer féleségnek néz ki.....de nem tudom biztosan hogy az e...ezért segítséget szeretnék kérni.Mirõl lehet a boxereket megkülönböztetni? elõre is köszi
hali
Augusztus 5.én 17-18 óra tájban ellopták 4,5 hónapos kan skótjuhász kiskutyámat, Érdligetrõl. Gold-sable arany-fehér színû (olyan mint a Lassie színe). Dodó, vagy Dolli névre hallgat.
Chipszáma: 348098100144487
elérhetõségeim:
06303303822
0623374141
[email protected]
PSP user n\' soon ps3 user too :)