848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#488 A kutyát csokoládéval lehet tanítani! Ügye az édesség nem tesz jót nem csak az az embernek hanem az álatnak sem, de kis mértékben lehet adni pl 1-2 szaloncukor... a csokoládé boldogság hormont termel!
Igazából a kutya nem tudja miért van leszídva ha nem közvetlenül a cselekedet után szídod meg ezért nyilván a jócselekedet után egyszerűbb megdicsérni egy jutalomfalattal ami legjobb eetben csokoládé!
Fontos a mértéktartás! Ismétlem a csokoládé árt a kutyának nagytételben.... diszpécserünk kapott egy csomag szaloncukrot, hazament lerakta az ágyra, mire végzett a wc-zésel emgette a kutyája az egész zacskót... ki kellet hányatni a kutyával mindent.. sot kellet rakni a vizébe és amíg ilyen faketés barnás szmötsit hányt addig kellet csinálni! -
#487 jah :SDA? -
Solt #486 A háttérben az ajtó előtt van egy láb... az a gázosé! :D
-
#485 Akkor az. :DDD -
#484 eddig csak 2 embert marcangolt szét -
#483 Visszafogottnak tűnik :) -
#482 Kutyánk: Joe:)
-
Solt #481 Nálunk két házi macs, és egy vizsla + retriver keverék kuty... tisztára mint a Frakkban! :D
Egyébként nálunk szerencsére kevés durrogás... az meg nem hatja meg őket... csak kaja legyen! :D -
#480 Macska jobban fél nálunk a porszívótól mint a petárdától.Én 6[hajnal]körül jöttem haza szépen alukáltak,egyik ágyamba másik lennt a kanapén.:) -
#479 az én kutyum hál istennek lent van anyámékkal Balatonon.. ott Tihany mellett nyugalom van :) -
#478 is , legalábbis azt írták papíron , tnap dobták be :D -
#477 tüzijáték ... -
#476 még jó hogy bevan tiltva :DD -
#475 nah, kezdödnek a dorrungatások :(
kitartást kívánok minden sg-s állatbarátnak és kutya/macskatulajnak! -
#474 ma láttam... szerintem ez a kutyámról szól :) (bár szerintem minden labi tulaj magára ismer)
Bátor gyöngyörű! :) -
#473 Ez ugyan úgy néz ki mint az enyém, csak más árnyalat :) -
#472 Ő itt Bátor:
-
#471 nálunk is ez volt, azóta fél h mellé dobtak egy petárdát, mi évek óta xanaxot adunk neki, egész jól átalussza az estét...egyszer viszont dokitól kértünk nyugtatót, mondta h mennyit adjunk be neki, hát attól a fantasztikus kutyagyógyszertől a kutya ugyanúgy remegett, csak menni nem tudott, nekem kellett levinni a lépcsőn :( -
#470 sajnos az én blökim is nehezen viseli,mióta 2éve mellé dobtak egy petárdát... :( (barmok...)
mi idén megprobálkozunk némi nyugtatóval,mert eszméletlen milyen állapotban van tűzíjátékkor... -
#469 Miénket nem nagyon izgatja :D Mondjuk ma éjszaka hideg volt és felhoztam a lakásba , de nem tudtam tőle aludni mert végig figyeltem mit csinál , mondjuk ha ellöktem akkor 1 órát kb úgymaradt de akkorse bírtam aludni :ASD? -
#468 Szilveszterkor mi legyen a tökmagommal? Ennyi idősen nem nagyon kéne itthagyni a durrogás közepette, nemdebár? -
#467 nem mondtam h nem lehet meggyőzni, csak tapasztalatokról beszélek...nameg mondjuk nekünk lakásban van a kutya, kicsit több dolgot nem csinálhat mint a kertben jajj ne hugyozza le a virágot...tapasztalat, a németjuhászunk aki kapott a fenekére 1-2őt ha olyat csinált az bizony soha semmi bajt nem csinál, a malamute aki csak jujj nevelést kapott még 2 évesen is csinálja a baromságait, mostmár fogja is, mert ha gyerek korában nem tanulta meg akkor nagyon nehéz "átnevelni"
persze ezek kutyafüggők is vfalszeg, melyik fajta mennyire makacs...ne úgy értsétek a verést h szíjjal neki kell esni, de az orrára verni sztem érdemes ha már sokadszorra csinálja ugyanazt. hidd el megtanulja. -
#466 :DDD -
#465 :D -
#464 dec. 25. 18:00. az állás:
Beagle vs. Karácsonyfa:
2 : 0 -
#463 Hát nem tudom neked milyen kutyád van, de az enyém szóból is tanul. -
#462 nekem a kutyám nem csinál ilyeneket -
#461 miénket egyszer nem verjük meg , beakar jönni mondom neki hogy nem , és megy szépen el :) -
#460 bírom az olyan embereket, mint te. nem lehet őket meggyőzni arról, hogy van a kutyanevelésnek kulturált módja is. a spektrumon szokott menni egy műsor ami erről szól, érdemes belenézni, ha van rá lehetőséged. -
#459 Hátrébb az agarakkal emberek,ma Karácsony van béke és szeretet ünnepe.
Ha az orrára koppintassz bőven elég^^ -
#458 pfff
akkor ne verd és meglátod h a fejedre fog nőni! nem szarrá kell verni vazze :| -
#457 A kutyát nem szabad verni. A leghülyébb módja a tanításnak. Téged is vertek suliban matekórán, ha nem tudtál valamit? Nem hiszem. Legtöbbször tiltó szó használata is elegendő. És pont karácsonykor vernéd el? Milyen ironikus.
Boldog karácsonyt! -
#456 FAIL :D -
#455 Hú, nem ide. :DDD
-
#454 Felezővel elfelezlek és odavetlek a medve elé.
-
#453 egyszerű
verd el, verd bele az orrát és mondd meg neki h nemszabad :) -
#452 nekünk annó lelpota a szaloncukrot a fáról :D -
#451 Én majdnem megszakadtam a röhögéstől, csajom annyira nem :DD
Erről amúgy hogy lehet leszoktatni? Mármint azt akarom, hogy ha lehet ne egyen meg minden szart.. A múltkor például rágozott.. :DDDD -
#450 Miénk ma lent a raktárba beszökött és szép lassan kihordogatta a karácsonyi díszeket , és szétrágta , mindent szétszedett amit csak elért , nemcsoda hisz beagleből van , de most haragba vagyunk vele :DD -
#449 aztakurva.. Vót ma meglepi :DDDD
Szétkapott valami karácsonyi díszt amivel tele volt a lakás :DD A legtöbb az ágyon volt, ott végezte ki :DDD (valami szalma lófasz volt)..
Illetve szegény műanyagot szart.. :/ Megette egy csipesz végét :| Akkora zabagép, hogy hihetetlen :D